Chat with us, powered by LiveChat

Miten treenaat itsesi kovaan kuntoon terveenä kahvakuulalla?


Jos laadukas treeni ja kahvakuula kiinnostaa ja haluat tehdä sen teknisesti oikein, haluat pysyä terveenä ja haluat oikeasti, mitattavasti kehittyä, etkä vain heilua kuulan kanssa, tai tehdä sitä ja tätä, etkä missään nimessä halua loukkaantua, tämä on sinulle!

Ohjelman päävalmentaja Eveliina Similä on fysioterapeutti ja hän on kouluttanut ja ohjannut pian 20 vuotta ja on itse pelannut jääkiekkoa olympialaisissa saakka, voittanut MM-pronssia ja kaksi Suomenmestaruutta; toiminnallinen voima ja fysioterapeuttinen laatu ovat Eveliinan toinen nimi.

Tämä valmennus on suunniteltu niille jotka haluavat:

 • Aloittaa kuulailun TAI kehittyä uudelle tasolle
 • Treenata ja pysyä terveenä vuosia ja vuosia
 • Oppia kuulatekniikat ja treenata suunniteltua progressivisesti etenevää ohjelmaa eikä vain yksittäisiä treenejä ja liikkeitä
 • Saada selkeän ohjelman, jota oikeasti tehdä salillasi olevilla kuulilla joko omana kokonaisuutena tai muun treenisi osana
 • Saada ohjelman, jota helppo noudattaa kotona. Selkeä progressiivinen ohjelma jota tulee tehtyä!

Onko tämä valmennus sinua varten?

 • Valmennuksessa on erikseen tekniikkavideot, tämä sopii parhaiten niille jotka haluavat oikeasti opetella tekniikan ja haluavat katsoa tekniikkavideot. Tämä on se, millä taataan terveys ja kehitys

 • Treenit ovat selkeitä eteneviä tehokkaita kokonaisuuksia, emme vedä kymmentä eri liikettä vartissa vaan oikeasti treenaamme kehittymistä ajatellen ja opettelemme liikkeitä määrän, joka johtaa parantuneeseen tekniikkaan ja kehon adaptaatioon -> lisää kestävyyttä, lisää voimaa

 • Jokainen treeni sisältää oman alku- ja loppuosion: treeni sopii niille, jotka haluavat treenata fiksusti kokonaisia treenejä (30min tai 60min vaihtoehdot) mutta ei niille jotka hyppäävät kylmällä keholla voimaliikkeisiin.

 

Valmennuksellinen etenevä testattu treeniohjelma

Tämä kurssi ei ole tavallinen sarja treenejä, eikä tässä ole täytemateriaalia, ainoastaan tosielämässä (live-valmennuksissamme) testattuja liike- ja sarjayhdistelmiä kokonaisena etenevänä ohjelmana.

Tässä on helppo ”tee mukana” -rakenne, ei mietintää ja ihmettelyä, vaan tekemistä. Jokainen treeni sisältää automaattisesti oikeat alku- ja loppuosat (huomioiden tuki ja liikkuvuus). Lisäksi jokaisesta treenistä on mukana erikseen kuvattu tekniikkavideo.

Löydät myös extra-bonuksia, joilla voit maustaa treeniäsi, tehdä niitä erikseen tai lisänä, treenaat sitten salilla tai kotona. NIIN JA TÄMÄ KOKO MATERIAALI ON SINULLA LOPUN ELÄMÄÄSI.

Tämä sama systeemi on pyörinyt FysioKahvakuula-valmennuksissa ja Natural Bootcampin live-treeneissä jo vuosia, eli tämä ei ole ”keksitty kurssi” vaan videoversio parhaista treeneistä.

 • Miten kehität voimaa ja kestävyyttä TAKUULLA, vaikka treenaat vain 30min

 •  Kehityt varmasti ja turvallisesti, vaikka et olisi ennen kuulalla säännöllisesti treenannut
 • Tarvitset useamman eripainoisen kuulan, kun tehdään useita erilaisia liikkeitä, vai mitä? Et tarvitse! Valmennuksessa 5 eri tapaa säätää ”vastusta” vaihtamatta kuulaa!
 •  Miten poistat treenin jälkeiset kivut ja väsymyksen
 •  Mitä sinun EI KOSKAAN kannata tehdä kahvakuulalla
 • Miksi submaksimaalinen, eli 70-90% teho, eikä koskaan 100%, kehittää voimaa ja kestävyyttä paljon paremmin kuin loppuun asti vetäminen.

 • Sano hyvästit puuskuttamiselle ja irvistelylle - Vaihda ne voimaan ja kestävyyteen: enemmän toistoja ja isompaa kuulaa TURVALLISESTI
 • Totuus treenien alku- ja loppuosien, liikkuvuuden ja tuen merkityksestä voimalle ja kestävyydelle
 • Mitä tehdä jos et saa säännöllisesti nostettua toistomäärää (tai isompaa kuulaa) ja saada ne nousuun!
 • Koska on OK jättää treeni väliin ja vaihtaa se ravisteluksi, venyttelyksi ja rullailuksi JA KEHITTYÄ NÄIN PAREMMIN!

Jos et valmennuksen aikana kehity, eli saa lisää toistoja tai painoa valmennuksen liikkeissä, maksamme rahasi takaisin. Tämä tapahtuu ilman rääkkiä ja kipuja.

Kurssilla on paljon asiaa ja se on selkeästi rakennettu, jotta sinulla on selkeä ohjelma ja selkeästi erilliset tekniikka ja extra-osiot.

Tämän lisäksi haluamme 110% varmistaa, että sinä pysyt rentona, terveenä ja energisenä! Siksi teimme vielä erilliset palauttavat harjoitteet ja liikkuvuustreenit ja ohjeistuksen niiden käyttöön osana arkea, omaa treeniäsi ja tätä valmennusta.

Saat tunnukset uuteen Kajabi-ympäristöömme, mistä löydät kaikki ohjelmat jäsenneltynä ja kaikki materiaali on sinulla lopun elämääsi -> saat käyttää näitä extroja aina ja tämän ohjelman voi vetää läpi sellaisenaan vaikka pari kertaa vuodessa tai ottaa suosikkiliikkeesi osaksi omaa ohjelmaasi!

Tämän kurssin ostajana saat -15% alennuksen Compact Fitin kahvakuulista ja kaikista välineistä. Alennuskoodi löytyy kurssin sisältä.

Maksu hoituu kortilla, verkkopankissa tai liikuntaedulla. Tunnukset valmennukseen tulevat sähköpostiisi ja kaikissa ongelmissa autamme: [email protected]

Uusia haasteita ja inspiraatiota treeniin

Etsitkö uusia haasteita ja inspiraatiota harjoitteluun? Haluatko oppia oikeat suoritustekniikat ja treenata järkevästi, tehokkaasti ja turvallisesti fysioterapeutti-olympiaurheilijan suunnittelemassa valmennuksessa?

Verkkokurssi on loistava vaihtoehto, kun elämässä on kiire; säästät aikaa, kun voit treenata vaikka kotona! Yhden PT-tapaamisen hinnalla saat 6 viikon harjoitusohjelman ja tekniikkaopastuksen jokaiseen liikkeeseen + mahtavat bonukset!

Tällä ohjelmalla on 100 % takuu: jos vedät kuuden viikon valmennuksen läpi, etkä ole kehittynyt, maksamme rahat 100 % takaisin ja saat pitää silti videot. Voit hyödyntää ohjelmaa joko sellaisenaan tai liittää siitä yksittäisiä liikkeitä omiin treeneihisi lopun elämääsi.

Tämä valmennus sopii:

 • terveys edellä treenaavalle,

 • puhtaita liiketekniikoita arvostavalle,

 • vahvan ja toimivan kehon haluaville,

 • haastetta etsiville: Tällä kurssilla kehityt varmasti (Ainut huono puoli on, että kuulasi voi pian jäädä liian kevyeksi, mutta ainahan voi ottaa vaikeampia liikkeitä tai vaihtaa painavampaan kuulaan)

 • Niille jotka haluavat tehdä kokonaisen, fiksun kahvakuulatreenin, vaikka taustalla ei olisi kuulailua (muista valita oikean kokoinen kuula)

6 viikon FysioKahvakuula-verkkovalmennus

 • Järkevää, etenevää, tehokasta ja toiminnallista harjoittelua kahvakuulaa ja omaa kehoa hyödyntäen.

 • Joka viikko uusi treeni, jonka pituuden (30 tai 60 min) voit itse valita oman aikataulusi puitteissa.

 • Saat liikkeille vaihtoehtoja, joista valitset itsellesi sopivimman tasoiset.

 • Sisältää toiminnalliset alku- ja loppuosiot treeneihin jotka usein jäävät jopa monilla ohjatuilla tunneilla hyvin vähäisiksi -> kehityt paremmin etkä jumitu, loukkaannu tai ajaudu ylirasitukseen

 • Saat lisäksi FysioCross-oppaan, joka johdattelee sinut aiheeseen ja antaa vinkkejä, miten pysyä terveenä kovaa treenatessa ja välttyä loukkaantumisilta ja ylikuormitukselta.

 • Opi ”turkkilainen ylösnousu” ja tee siinä ennätyksesi; yksi monipuolisimmista liikeyhdistelmistä, jota käyttävät niin kovan luokan painijat treeneissään kuin fysioterapeutitkin kuntouttaessaan asiakkaitaan.

 • 100% TULOSTAKUU: Jos teet ohjelman läpi etkä kehity, saat rahasi takaisin.

 • Jos et omista kuulaa ja haluat treenata kotona, saat kurssin osallistujana 15 % alennuksen Compact Fitin kahvakuulista

PANOSTA 6 VIIKKOA KEHOOSI: TOIMINNALLISTA VOIMAA JA LISÄKSI

LIIKKUVUUS JA TUKILIHAKSISTO UUDELLE TASOLLE

TEE SE MONIPUOLISEN KAHVAKUULAHARJOITTELUN JA TURKKILAISEN YLÖSNOUSUN PARISSA

TULET HUOMAAMAAN POSITIIVISET VAIKUTUKSET JA EDISTYMISEN NIIN ARJESSA KUIN KAIKESSA LIIKUNNASSAKIN.

VAIHTELU VIRKISTÄÄ JA KEHITTÄÄ!

Hinta vain 87€ ja materiaalit jäävät sinulle

Maksu hoituu kortilla, verkkopankissa tai liikuntaedulla. Tunnukset valmennukseen tulevat sähköpostiisi ja kaikissa ongelmissa autamme: [email protected]

Sinun ei välttämättä tarvitse aloittaa heti; voit aloittaa harjoittelun, kun sinulle sopii. Kaikki materiaalit jäävät sinulle.

Saat tunnukset verkkoympäristöömme. Siellä säilyvät tallessa 6 viikon treenivideot ja bonukset ja omistat ne lopun elämääsi! Tämä ohjelma sopii vaikka useamman kerran vuodessa tehtäväksi.

Haluatko lisää inspiraatiota ja vaihtelua treeneihisi ja valmiin ohjelman 6 viikon ajaksi? Haluatko vahvistaa monipuolisesti kehoasi, jotta pysyt terveenä ja saat lisää energiaa arkeen? Oletko kiireinen ja tarvitset treeniohjelman, jonka voit tarvittaessa suorittaa kotioloissa?

ONKO SALILLASI KUULA? - NO NYT TIEDÄT MITÄ TEHDÄ SEN KANSSA!

Onko sinulla välillä niin kiire, ettet ehdi lähteä kuntosalille treenaamaan? Haluaisitko joskus treenata kotona, mutta sitten et keksikään, mitä tekisi? Tehosta ajankäyttöä; et tarvitse kuin kahvakuulan ja pari neliötä lattiatilaa.

Kaikki treenit voi suorittaa kotona tai treenisalilla ja saat lisäksi paljon liikkeitä sisällytettäväksi omiin alkulämmittelyihisi ja treeneihisi.

Jos haluat omatoimisen treeniohjelman myös kotioloissa toteutettavaksi, haluat lisää liikkuvuutta, kokonaisvaltaista tukea ja vahvuutta kehoon sekä inspiroidut monipuolisesta kahvakuulaharjoittelusta, tämä 6 viikon FysioKahvakuula-verkkovalmennus on juuri sinulle.

 • 6 viikossa huomaat eron!

 • Treenit muokkautuvat sopiviksi eri tasoisille treenaajille: olit sitten hyväkuntoinen, kahvakuulailua jo jonkin verran harrastanut ja uutta vaihtelua treeneihin hakeva tai jonkin verran joskus liikkunut, kahvakuulailusta innostunut aloittelija, nämä treenit sisältävät eri tasot eri tasoisille treenaajille.

HINTAAN 87€ koko kuuden viikon valmennus.

 

Olen Eveliina Similä, fysioterapeutti ja hyvinvointivalmentaja. Olen toiminut Personal Trainerina ja ryhmäohjaajana vuodesta 2002. Olen kouluttanut mm. ryhmäohjaajille ja Personal Trainereille kahvakuulailua ja kehonhuoltoa. Olen pyörittänyt Kahvakuula-valmennusryhmiä tavoitteella ”kovaan kuntoon terveenä” vuodesta 2012.

 • fysioterapeutti, Fisaf Personal Trainer ja olympiaurheilija
 • 15 vuoden kokemus liikunnan alalta ja vielä pidempi ura aktiiviurheilijana
 • Työskennellyt liikuntakeskuksessa 2004-2012, urheilijoiden parissa ja nykyisin yksityisyrittäjänä 2012-
 • Positiivinen ja ammattitaitoinen valmentaja, jonka sydämen asia on puhtaat liiketekniikat, hyvä liikkuvuus sekä vahva tukilihaksisto kovien ja turvallisten treenien takaamiseksi
 • Fysioterapeutti AMK
 • FISAF personal trainer
 • Terve Urheilija -kouluttaja
 • Ryhmäliikuntaohjaaja
 • Kahvakuulaohjaaja

Saavutukset:

 • Olympialaisten 4.sija 2006, jääkiekko
 • Maailmanmestaruuspronssi 2004
 • SM-kultaa 2006 ja 2011

100 % takuu: jos vedät kuuden viikon valmennuksen läpi etkä ole kehittynyt, maksamme rahat 100 % takaisin. Voit hyödyntää ohjelmaa joko sellaisenaan, tai liittää siitä yksittäisiä liikkeitä omiin treeneihisi lopun elämääsi.

Hinta nyt 87€ ja materiaalit jäävät sinulle

Tuleeko treenejä tehtyä?

 • Kaikki treenit voi tehdä 30 tai 60 minuutin versiona, joten voit muokata ne omaan aikatauluusi sopivaksi.

 • KOVA KUNTO EI VAADI KEHON RÄÄKKÄÄMISTÄ! Kehittymiseen tarvitset esim 2-3 treeniä viikossa + jos haluat todella kovaan, teet bonuksien aktivointeja välipäivinä. Kehon rääkkääminen rikki on ”ysäriä”, älä tee sitä, ota treeniohjelma joka on luotu keittämään, ei rikkomaan.
 •  Sinun tehtäväsi on päättää, että haluat kehittää kuntoasi ja hyvinvointiasi; sen jälkeen merkitset treenit joka viikko kalenteriisi. Autan sinua videoiden välityksellä ja koet treenien jälkeisen hyvän olon: ”tulipa tehtyä!”
 • Voit aloittaa jakson, kun sinulle sopii! Saat tunnukset upouuteen Kajabi-verkkoympäristöömme ja kurssi säilyy omien tunnuksiesi takana lopun elämääsi!

Olympiaurheilijan laatima monipuolinen 6 viikon etenevä ohjelma alku- ja loppuosioineen

Oikeilla tekniikoilla lisää voimaa ja lisää kestävyyttä

Sopii sekä aloittelijalle että niille jotka haluavat KOVAAN KUNTOON TERVEENÄ

100% tulostakuu

Hinta nyt 87€ ja materiaalit jäävät sinulle

Omistatko jo jonkin muun treenimme? Et tarvitse edes uusia tunnuksia, vaan kurssi lisätään kirjastoosi ja pääset sinne samoilla tunnuksilla! Jäikö kysymyksiä? Ota yhteyttä [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.