Chat with us, powered by LiveChat

Toimitusehdot

TOIMITUSEHDOT

Linkki ostamasi sähköisen tuotteen kirjautumiseen lähtee automaattisesti ohjelmasta. Muista tarkistaa roskaposti.

HUOM. Joskus mailiohjelmat eivät päästä automaattiviestejä ollenkaan läpi: Jos et saa sisäänkirjautumislinkkiä, ole yhteydessä meihin [email protected]  ja laitamme sinulle kirjautumissivun manuaalisesti.

Tuoteostoissa, kuten rullissa, toimitusaikamme on yleensä 3-5 arkipäivää, eli tuote on lähipostissasi 5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Saat sähköpostiisi vahvistuksen kun tilaus on lähtenyt varastolta ja yleensä se on tästä seuraavan päivänä lähipostissa. Jos et 5 päivän kuluessa saa tuotetta, ota yhteys meihin [email protected] ja tarkistamme toimituksen.

Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta. Tilauksen yhteydessä kuluttaja hyväksyy ilmoitetun aikataulun, jolla palveluun liittyvät materiaalit julkaistaan kuluttajan käyttöön. Kuluttajalla on oikeus perua kauppa ennen ensimmäisten materiaalien lähettämistä.  Siinä tapauksessa summa palautetaan kokonaisuudessaan. Kun materiaalien toimittaminen tai käyttöönotto on alkanut, kauppaa ei enää voi perua. 

Liikuntaeduilla tehtyjen ostojen maksuja ei palauteta missään tilanteessa.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.