Chat with us, powered by LiveChat


Palautuminen, paremmat unet ja terve energinen keho tulee oikein suunnitellusta ohjelmasta ja jatkuvasta johdonmukaisesta aktivoinnista

Työhyvinvointi on nostettava informaatioyhteiskunnan prioriteetiksi yritysmaailmassa.

Sairaskulut ovat jo hälyttävän suuri osuus yritysten tuloksesta ja on aika ottaa asia vakavasti ja tehdä uudenlaisia panostuksia työpaikoilla, joissa ihmiset ovat yrityksen tärkein resurssiKun työpaikalla ei voida hyvin, ihmiset ovat valmiit vaihtamaan työpaikkaa jopa palkanalennuksen ehdoilla.Itsestään selvää on myös se, että miten pahoinvointi vaikuttaa työtehoon.

Työntekijöille tarjottavissa liikuntalajeissa ja urheilumahdollisuuksissa on hyvä tarkoitus, mutta tuottavat harvoin hyviä tuloksia. Urheilu ei suurinta osaa kiinnosta, eikä sillä loppupeleissä ole suurta käytännön merkitystä terveydelle. 

Kokonaisvaltaisen terveyden; kehon ja mielen ymmärtäminen vaatii anatomian, fysiologian, psykologian sekä ehdottomasti käytännön maailman ymmärtämistä, yhdistelyä ja vaikuttavuuden todentamista numeroin.

"Kiitos vielä upeasta luennosta! Konsultit olivat fiiliksissä, että esityksessä oltiin ymmärretty kiireisen tietotyön arkea myös käytännössä. Lyhyeen aikaan oli saatu sisällytettyä paljon oikeaa asiaa, kuten sympaattinen ja parasympaatttinen hermosto, rentoutumisen merkitys terveydelle ja tuottavuudelle, sekä konkreettisia työvälineitä."

- Kati Lehmuskoski, Biit Oy

"Materiaalit olivat erittäin toimivia. Parasta oli se, että kurssilla käytäviin asioihin pystyi palaamaan aina jälkikäteen, kun itselle parhaiten sopi. Valmiit markkinointimateriaalit auttoivat työntekijöiden aktivoinnissa ja saimmekin sopivan kokoisen ryhmän kasaan.
Ryhmämme, joka tähän osallistui oli todella mielissään koko valmennuksesta, he pitivät sitä sopivana juuri meidän tarpeisiin ja ilahduimme siitä että tämä koulutus sopi kaikille, alkutasosta huolimatta." 
- Katri / HR, SSP Finland  

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.