Chat with us, powered by LiveChat


Tyky-päivä, jolla on tarkoitus 

valitse tarjottimelta parhaiten palvelevat tunnit

Ratkaisukeskeistä tyky-liikuntaa, jonka tarkoituksena on saada työntekijät oikeasti kiinnostumaan omasta hyvinvoinnistaan. Huom! Kaikki palvelut voidaan toteuttaa täysin etänä!

Palvele työntekijöiden tarpeita rakentamalla seuraava tyky-toiminta ratkaisemaan tämän päivän haasteet: 
- tuki- ja liikuntaelin sairaudet; ihmisten yleisemmät henkilökohtaiset haasteet eli kehon kivut ja jumit
- psyykkinen stressi; uupumus ja masennus

- vaikeus saada kaikkia työntekijöitä osallistumaan; ne passiiviset joiden eniten pitäisi osallistua eivät osallistu

Tuki- ja liikuntaelinsairaudet ja psyykkinen stressi ovat yleisimmät ja kalleimmat kuluerät sairauspoissaoloissa ja tuottavuudessa.

Saadaanko tyky-päivän sisältö innostamaan koko yrityksen henkilöstöä?

Oletteko kokeilleet jo kaikki mahdolliset markkinoilla olevat liikuntatunnit? 

Haluaisitko järjestää tarkoituksenmukaista tyky-toimintaa, joka on mitattavasti terveyttä ja tuottavuutta edistävää?

Onko tavoitteena järjestää pitkäkestoisia ohjelmia? 
Tutustu valmennusohjelmiimme täältä LINKKI 

“Urheilija ei tervettä päivää näe.” Se, että liikutaan ei takaa terveyttä.

Jos urheilu tekisi terveeksi, urheilijat olisivat maailman terveimpiä ihmisiä. Totuus on, että voima- ja kestävyysliikunta ei paranna tuki- ja liikuntaelimistöä, eikä palauta työn ja arjen psyykkisistä haasteista.  

Kaikki Anatomic Functional Training  Oy:n järjestämät tunnit, ovat ne sitten juoksua, kahvakuulailua tai suoranaista kehonhuoltoa, ne sisältävät aina osuuden tuki- ja liikuntaelimistöä kehittävää eli mitattavasti terveyttä edistävää toimintaa sekä optimoi aivojen ja hermojen palautumista. 

Saat kaikki tunnit helposti ja vaivattomasti yhdeltä palveluntarjoajalta. 

Usein kertaluontoinen lajikokeilu jää työntekijälle myös kertaluontoiseksi hyödyksi. AFT:n yritystunnit on rakennettu ratkaisemaan edellä mainittuja yleisiä ongelmia. Jokaisen tunnin tarkoitus on tarjota sekä terveyttä edistävä harjoitus että kylvää osallistujalle motivaatio ja inspiraatio liittyen kehon toimintaan, hyvinvointiin ja yleisesti tarkoituksenmukaiseen harjoitteluun.

VALITSE TYKY-TOIMINTAA PALVELUTARJOTTIMELTAMME: 

Kaikki alla mainitut tunnit on mahdollista toteuttaa myös viikottaisena työpaikkaliikuntana yrityksen omissa tiloissa tai etänä. 

Juoksukoulu

Terveyttä ja Vauhtia tekniikan ja oheisharjoitteiden avulla

Kun halutaan aloittaa juoksuharrastus tai harjoitella maratonille tai puolikkaalle. Paljon juoksevalle, joka haluaa juosta terveempänä ilman kipuja ja jumeja sekä juosta taloudellisemmin. Juoksukoulu sisältää juoksutekniikan, liikkuvuuden ja tukilihasten harjoitukset sekä juoksun oheisharjoitteet koordinaatioon, spurtteihin, loikkiin ja juoksijan lihaskuntoharjoitteluun.  

”Bodyweight training”

Lihaskuntoa oman kehon painolla

Kehittääkseen kuntoa, ei tarvitse kuntosalia, eikä välineitä - oma keho riittää ja kulkee aina mukana. Tällä tunnilla opitaan hyödyntämään oman kehon painoa lihaskuntoharjoittelussa, samalla kehittämään liikkuvuutta, koordinaatiota ja tasapainokykyä hauskalla tavalla. 

Natural Bootcamp

Tukea, kehonhallintaa ja liikkuvuutta omalla keholla

Tämä Bootcamp ei ole repivää rääkkiä vaan monipuolista toiminnallista treeniä kehoa kuunnellen! Tämä sopii nyky-ihmiselle, jolla on kiirettä ja elämässä paljon meneillään. Tuo kehon takaisin balanssiin, vahvaksi ja rennoksi!. Yhdistämme mm. pilatesta, joogaa, perinteistä voimistelua ja ”primal movement” -ideologiaa. 

Toiminnallinen vatsa- ja selkätreeni

Vahva, terve ja hyväkuntoinen keskivartalo ilman selkäkipuja

Tämä treeni ei suinkaan ole pelkkiä puuduttavia vatsarutistuksia, vaan keskivartaloa monipuolisesti aktivoivaa ja vahvistavaa treeniä. Opetellaan syvien keskivartalolihasten käyttöä, vahvistetaan pinnallisia lihaksia ja integroidaan ne koko vartalon liikkeisiin. Lopuksi venytellään ja rentoudutaan.

Fit & Fun tanssi

Tanssin iloa eri lajeja yhdistäen

Fit&Fun on tanssillinen tuntikokonaisuus, joka sisältää useita eri lajeja. Tunnilla liikutaan eri teemoilla mukaansa tempaavan musiikin mukana. Sykettä nostetaan välillä reippaammin ja välillä mennään rauhallisemmin. Tärkeintä on tanssin ilo ja se, että jokainen nauttii! Lopuksi rauhoitutaan ja palautellaan dynaamisilla venytyksillä.

Faskialiikkuvuus

Löydä heikoin lenkkisi ja vapaudu kireyksistä

Kehon lihastoimintaketjut eli faskiat ovat nyt viime vuosina pinnalle noussut aihe. Lihastoimintaketjujen toiminnan hyödyntäminen arjessa luo keholle terveen pohjan. Tällä tunnilla opitaan lihastoimintaketjujen liikkuvuusliikkeet sekä aktivointiliikkeet. Tehdään havaintoja omasta kehosta ja opitaan hyödyntämään liikkeitä omassa arjessa.

Niska-hartiatunti

Vetreä, rento ja ryhdikäs ylävartalo

Niska-hartia ongelmista ei tarvitse kärsiä! Tämän tunnin jälkeen ymmärtää miten jalkojen ja lantion alueen kireydet vaikuttavat niska-hartiaseutuun ja mitä sille voidaan tehdä. Tunnilla vetreytetään kireitä lihaksia dynaamisin liikkeillä, aktivoidaan tukilihaksia ja vahvistetaan ryhtiin vaikuttavia lihaksia. Lopuksi rentoudutaan.

Rentoutus-workshop

Löydä oma tapasi rentoutua

Sisältää 3 erilaista rentoutusharjoitusta:

● Hengitys ja musiikki
● Aistirentoutus
● Mielikuvarentoutus

(+ halutessanne myös meditaatio)

Rentoutuskurssin hyöty on oppia rentoutumaan itselle sopivimmalla, ehkä silti tärkeämpänä sen vaikutukset näkyvät parempana yöunena, sekä kirkkaampana ja rauhallisempana mielenä arjessa.

Kahvakuulatunti

Kovaan kuntoon terveenä kahvakuulalla!

Kahvakuulaharjoittelu on tehokasta ja monipuolisesti kuntoa kehittävää liikuntaa. Tunnilla harjoitellaan oikeaoppiset tekniikat ja perusliikkeitä kuulan kanssa, näin harjoittelu on turvallista ja tehokasta. Tunti sisältää kunnon alkulämmittelyt ja loppujäähdyttelyt, jotta keho pysyy vetreänä ja terveenä.

Kunto(potku)nyrkkeily

Hikeä ja Hauskuutta!

Jos jollain tunnilla lentää hiki niin täällä! Myöskään naurunremakoilta ei voida välttyä! Vaikka kamppailu voi tuntua vakavalta jutulta, se on oikein ohjattuna
ÄÄRIMMÄISEN HAUSKAA! Samalla et huomaakaan miten haukanpidon lomassa sykkeesi huitelee maksimeissa ja saat uskomattoman hyvän treenin ja hyvän mielen!

Foamroller

Iloa terveestä kehosta

Foamroller on nyt kuumaakin kuumempi kehonhuoltoväline. Tunniltta oppitaan miten voi itse helpottaa kireyksiä ja jäykkyyksiä, eron tuntee heti. Opitaan myös hyödyntämään foamrolleria liikunnan yhteydessä parantaen palautumista ja suorituskykyä. Tällä tunnilla opetellaan tekniikat ja murretaan yleinen virheluulo foamrollerin käytöstä –perusrullailun ei kuulu sattua!

Istumisen vastaisku!

Palauta keho istumisesta

Tämä tunti sisältää valittuja tekniikoita liikkuvuuden, tukilihasten ja myös oman kehon voimaharjoitteiden parista. Teemana on kohdistaa harjoitteet palauttamaan kehoa istumisesta, eli avaamaan oikeat ja vahvistamaan oikeat kehon kohdat. Käytämme omaa kehoa ja foamrolleria. Näin ehkäistään ja korjataan mm. eteenpäin kaatunutta ylävartalon ryhtiä sekä selkäkipuja.

Onko tavoitteena järjestää työntekijöille pitkäkestoisia ohjelmia?

Tutustu valmennusohjelmiimme täältä 

AFT:n tyky-toiminta aktivoi ihmisiä pitämään huolta kehosta. Tuki- ja liikuntaelimistön terveys on tärkeää kaikille niin liikunnallisesti aktiivisille ja passiivisillekin. Nykyinformaatiotyö haastaa kaikkien aivoja ja hermostoa samalla tavalla.

AFT on liikuttanut jo yli 10 000 suomalaista, jotka ovat osallistuneet verkko- ja livevalmennuksiin. AFT valmentajia löytyy ympäri Suomea ja he kaikki ovat kokeneita sekä innostavia suurella sydämellä työtään tekeviä ammattilaisia. Ohjaajat eivät vedä vain liikesarjoja toisensa perään vaan huomioivat ja opastavat oikeita tehoja ja liikkeen laatua. 

Minkälaista TYKY-toimintaa voisimme toteuttaa teille?

Täytä alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun yhteyttä niin voimme keskustella yrityksen toiveista ja tarpeista liittyen työntekijöiden hyvinvointiin sekä sopia halutessanne tapaamisen. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Otamme yhteyttä valitsemallasi tavalla puhelimitse tai sähköpostilta.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.