Chat with us, powered by LiveChat


Valmennusohjelmat

Paranna työtehoa, ehkäise ja hoida työuupumusta sekä tuki- ja liikuntaelin ongelmia.

Menetelmiä, jotka optimoivat työtehoa ja ehkäisevät burn outin, liian stressin sekä vähentää nykyajan yleisimpiä ongelmia; kehon kipuja ja jumeja.

Tuntuuko, että yrityksen järjestämiin työhyvinvointitilaisuuksiin osallistuvat aina samat ihmiset?

Onko haasteena passiivisten työntekijöiden aktivointi ja motivointi? 
Jääkö henkilöstöliikunta työntekijöille kertaluontoisiksi lajikokeiluiksi? 
Onko ongelmana löytää kokonaisvaltaista ohjelmaa työntekijöiden terveyden ja hyvinvoinnin kehittämiseen?

AFT:n valmennusohjelmat vastaavat tämän ajan haasteisiin uudella konseptilla. Kaikki ohjelmat on mahdollista toteuttaa etänä!

Tiesitkö, että suorituskykyliikunta ei paranna eikö kehitä tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä. Olet varmasti joskus kuullut sanonnan: ”Urheilija ei tervettä päivää näe”. Tämä on edelleen valitettavan totta. AFT tarjoaa aidosti ja monipuolisesti terveyttä edistävää liikuntaa.

Tuki- ja liikuntaelimistöä kehittävät harjoitukset ovat mitattavasti terveyttä edistävää liikuntaa. Suorituskykyliikunta aktivoi sympaattista hermostoa, joka usein pitää stressihormonit: kortisolin sekä adrenaliinin koholla eikä palauta treenin, arjen ja työn rasituksista.

AFT:n valmennusohjelmat toimivat niin passiiviselle kuin aktiivisellekin liikkujalle auttaen optimoimaan energiaa ja vireystilaa

Terveyttä edistäviin AFT:n verkko- ja livevalmennuksiin on osallistunut yli 12 000 suomalaista. Kuukausittain livevalmennuksissa käy satoja ihmisiä ympäri Suomea. 

Valmennusohjelmat on suunniteltu toteutettaviksi kotona tai työpaikalla missä tahansa ilman apuvälineitä joko yksin tai ryhmässä. Ohjelmat ovat muokattavissa osallistujen tarpeiden mukaan arkeen soveltuviksi. Valmennusohjelma on kuitenkin aina yksi tarkkaan rakennettu kokonaisuus ja sillä on selkeä teema. Ohjelmien sisällä löytyy kuitenkin paljon erilaisia variaatioita yksilöille toteutettavaksi.

AFT:n VALMENNUSOHJELMAT:

Sopivat kaikille

Sisältää erilaisia ohjelmia erilaisiin tarpeisiin 

Tarjoaa ratkaisuja kireisiin ja kipeiseen lihaksiin 

Sisältää menetelmät motivointiin passiivisille 

Sopivat kuntoutukseen 

Ratkaisut terveyden ylläpitoon 

Menetelmät energian ja työtehon lisäämiseen 

Työkalut liikkuvuuden parantamiseen 

Harjoitukset stressin hallintaan 

AFT:n valmennusohjelmien harjoitukset on suunniteltu vastaamaan nyky-yhteiskunnan informaatio ja istumatyön haasteisiin, sekä optimoimaan kuntoilijoiden ja urheilijoiden lihastasapainoa. Harjoitukset eivät ole kehon stressitilaa lisäävää repivää rääkkiä, vaan toiminnallista aktiivista kehonhuoltoa ja optimointia.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.