Chat with us, powered by LiveChat

Artikkelit:

Olemme keränneet tälle sivulle kirjoittamiamme artikkeleita eri medioihin.


Selk√§vaivat historiaan! ‚Äď Uuden menetelm√§n avulla liikut taas normaalisti

Jopa 40 % työikäisistä kokee selkävaivoja. Monella ne ovat jatkuneet pitkään ja moni on luovuttanut, koska apua ei ole löytynyt. Viime vuosina tieto hoitomuodoista on kehittynyt. Hyviä tuloksia saadaan, kunhan tehdään oikeita asioita.

Voima arkeen ja lajitreeneihin ei löydy vain salilta - Voimankäyttökouluttaja ja fysiikkavalmentaja antavat vinkit toiminnalliseen voimatreeniin

Jarno J√∂nkk√§ri ja Jukka Harju aloittivat aikoinaan yhdess√§ ala-asteen ekan luokan ja olivat parhaat kaverukset. Koulun j√§lkeen meni reilu kymmenen vuotta, eiv√§tk√§ miehet olleet tekemisiss√§ kesken√§√§n. Molemmat p√§√§tyiv√§t omia t√§ysin erilaisia polkujaan ‚ÄĚtoiminnallisen voiman‚ÄĚ pariin ja tekev√§t nyt t√∂it√§ yhdess√§.

Treenaa selkä kuntoon näillä liikkeillä!

Selän ongelmia kannattaa ennaltaehkäistä ja hoitaa liikkeellä. Mikä tahansa liike ei kuitenkaan ole hyödyllistä. Fysioterapiassa käytetyistä harjoitteista on hyötyä kaikille, myös kotona tehtynä.

Vaivaako iskias, alaselk√§ tai lantion alue? ‚Äď Liian usein hoidetaan vain oiretta ja siksi ongelmat palaavat yleens√§ takaisin

Tuhannet ja tuhannet muut ovat kokevat saman. Hoidossa olisikin tärkeä siirtyä oireen hoitamisesta syiden hoitamiseen. Aloita itsehoito kotona näillä ohjeilla.

Selkäongelmiin annetaan usein väärää hoitoa - hyvä ohjelma ei vain yritä helpottaa oireita, vaan palauttaa toimintakyvyn hoitamalla syyt

Selkäkivut vaivaavat suurta osaa suomalaisista. Hoito-ohjeet ovat usein ristiriitaisia ja toisilla jopa pahentaneet tilannetta. Tuhannet ihmiset ovat kuitenkin saaneet selän kuntoon treenaamalla ja käyttämällä sitä oikein.

Selk√§ kipe√§ ja fyssari sanoi, ett√§ ‚ÄĚsulla ei ole syvi√§ lihaksia ollenkaan‚Ķ‚ÄĚ

Diagnoosit ja hoidot ovat ristiriitaisia ja hoitotulokset usein heikkoja. Nykytieto antaa meille kuitenkin uusia eväitä. Oireen hoito ei muuta mitään, ranka vaatii tukea! Yleensä ei tarvita puukkoa, pillereitä tai staattista venyttelyä, vaan toiminnallista treeniä, joka auttaa selkää tasapainottamaan itsensä.

Treenaatko vatsalihaksia väärin? - Väärä treeni voi aiheuttaa selkäkipuja, vatsa pömpöttää, eikä tuloksia tule. Näin treenaat vatsaa toiminnallisesti

Jos keskivartalon jättää treenaamatta, tulee ongelmia. Sama tapahtuu, jos sitä treenaa väärin. Vatsalihakset eivät missään nimessä ole vain ulkonäköasia. Ne tukevat ryhtiä ja selkärankaa pitäen huolta terveydestä. Lisäksi niiden tehtävä on tukea koko kehon toimintaa, eli ne ovat myös tärkeä osa kaikkea käsien ja jalkojen liikettä niin arjessa, kuin treeneissäkin.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.