Chat with us, powered by LiveChat

12 viikon Natural Bootcamp

"70% teholla" kivuton ja jumiton, kevyesti ja tehokkaasti liikkuva keho, aktiivista palautumista, hermosto tasapainoon, paremmat unet ja lisää energiaa. Systeemi yhdistää liikekontrollin ja dynaamisen liikkuvuuden monipuoliseen toiminnalliseen oman kehon treeniin kehoa kuunnellen.

 
Placeholder Image

Joka viikko uusi treeni

Joka viikko uusi valmis treeni joissa 15min, 30min ja 50min versio: aina sinulle sopivan pituinen treeni!

Placeholder Image

Ohjeet

Ohjeet ravintoon ja lepoon jotka tukevat ohjelmaa: Voit tuplata tuloksesi!

Placeholder Image

Tulostakuu

Jos et saa tuloksia, saat rahasi takaisin!

Tule mukaan tästä

MEILLÄ VOIT MAKSAA MYÖS SMARTUMIN, EDENREDIN, EAZYBREAKIN TAI E-PASSIN VERKKOMAKSULLA.

Löydät liikuntaedun mobiilisovelluksella meidät hakusanoilla Aft.fi tai AFT. Voit maksaa kurssin maksun ja laittaa kuitin [email protected]. Mikäli kaipaat lisäneuvoja, ota yhteyttä [email protected]. Saat tunnukset parissa päivässä.

Osamaksulla kolmessa erässä voit maksaa täällä!

Liiku rennommin, palaudu nopeammin, nuku paremmin ja ole VIREÄMPI kuin koskaan ennen! 

Ei repivää rääkkiä, vaan monipuolista toiminnallista treeniä kehoa kuunnellen.

Kiirettä, väsymystä, stressiä ja univaikeuksia?

Jos haluat kehittyä treeneissä, mutta et mennä jumiin ja loukkaantua, tämä on sinulle.

Kun haluat entistä paremmin vastata elämän kiireisiin, palautua paremmin, nukkua syvemmin ja olla terveempi sekä vireämpi? Säädä treenien liikkeet ja tehot oikeassa suhteessa, niin pysyt terveempänä ja vireämpänä.

Jos haluat rennon ja terveen kehon, energisen ja keskittyneen mielen sekä kestävyyttä, voimaa ja kehonhallintaa. Tämä Natural Bootcamp -workshop on juuri sinulle. Taloudellisesti ja tehokkaasti liikkuva keho, joka ei jumita, eikä ole ylirasittunut toimii paremmin arjessa ja kaikessa liikunnassa.

Natural Bootcamp -treenisysteemi on suunniteltu vastaamaan nyky-yhteiskunnan informaatio- ja istumatyön haasteisiin, sekä optimoimaan kuntoilijoiden ja urheilijoiden lihastasapainoa.

SUURI HAASTEEMME NYKYAIKANA ON HERMOSTON PALAUTUMINEN

Tämä vaikuttaa hormoneihin ja välittäjäaineisiin ja siksi se mm. kiristää pehmytkudoksia, heikentää unen laatua ja pitää aivomme ylikierroksilla. Natural Bootcamp on liikuntaa joka palauttaa kehon luonnollisen tilan: Kevyesti liikkuva ja vireä keho päivällä ja syvää palauttavaa unta yöllä.

Tämä näkyy nykyään jo numeroina, eikä ole vain puhetta. Nykyaikaiset mittauslaitteet, älykellot ja mm. Oura-sormus mittaa sykevälivaihtelua (ja monia muita ominaisuuksia) ja tämä asia tiedetään, ei luulla. Nyt tämä tieto pitäisi ottaa käyttöön.

12 viikon Natural Bootcamp -verkkovalmennus

Ei repivää rääkkiä, vaan monipuolista toiminnallista treeniä kehoa kuunnellen.

 • Joka viikko uusi valmis treeni joissa 15min, 30min ja 50min versio: aina sinulle sopivan pituinen treeni!
 • Välineenä vain oma keho, muuta et tarvitse
 • Tuki, liikkuvuus, kehonhallinta, kestävyys ja ketteryys.
 • Ohjeet ravintoon ja lepoon jotka tukevat ohjelmaa: Voit tuplata tuloksesi!
 • TULOSTAKUU! JOS ET SAA TULOKSIA, SAAT RAHAT TAKAISIN

Uusi määritelmä hyvälle kunnolle: VIREÄ, KEVYESTI LIIKKUVA, TERVE JA HYVÄKUNTOINEN

Jukka Harju on valmentanut yli 20 vuotta ja jatkokouluttanut jo yli yli tuhat ohjaajaa, asiakkaina salien lisäksi mm. fysioterapeutit HYKSilta, Ruissalon kuntoutuksesta ja Porin lääkäritalolta. Hän on konsultoinut ammattiurheilijoita kuten Nooralotta Neziri ja Patrik Laine.

Koko 12vk kurssi sinulle 147,00€ 

Lisäksi saat alla olevat bonukset  ja pääsyn kuukaudeksi jäsenryhmäämme.

Liity yli 6000 hlön joukkoon laittamaan keho uuteen tilaan!

Tule mukaan tekemään itsestäsi energisempi, liikkumaan kevyemmin, palautumaan nopeammin ja nukkumaan paremmin!

12 viikon ohjelmat omalla kurssialustalla, jonne pääset milloin tahansa puhelimella ja läppärillä. Kurssi on käytössä lopun ikääsi.

Haluatko entistä paremmin vastata elämän kiireisiin, palautua paremmin, nukkua syvemmin ja olla terveempi sekä vireämpi?

NATURAL BOOTCAMP SOPII 

 • Istumatyöntekijöille, jotka haluavat hoitaa ja ehkäistä passiivisen työn aiheuttamat jumit ja saada lisää rentoutta ja paremman ryhdin
 • Kuntoilijoille ja urheilijoille, jotka haluavat optimoida liikkuvuutensa, lihastasapainon, liiketehokkuuden ja palautumisen
 • Aktiivisesta kehonhuollosta kiinnostuneille, eli niille joita haluavat oppia aktiivista palautumista ja toiminnallista kehonhuoltoa ja olla vielä eläkeiässäkin kunnossa
 • Stressinhallinnasta kiinnostuneille, jotka haluavat tasapainottaa hermostoaan ja laskea stressitasojaan sekä säädellä liikunnan tehoja niin, että se kehittää eikä hajota.

Bonukset

Placeholder Image

Kotiruoka - 40 reseptiä kotikeittiöön- e-kirja

Ei kikkailua, vaan oikeaa ruokaa, resepteillä jotka maistuvat! Kaikki reseptit ovat kerta annoksia joten on helppo tehdä yhdelle, kahdelle, kolmelle tms. Tiedät, miten ärsyttävää on tehdä 4hlö resepti kolmelle tai edes kahdelle, kun tarvitaan esim 1/3 kananmunaa… Arvo 14,90€.

Placeholder Image

Ravitse faskiaa -videovalmennus

Tämä valmennus sisältää tärkeimmät tiedot ja strategiat miten sidekudosten kuntoon vaikutetaan muulla kuin liikunnalla. Se mitä suusta laitetaan alas, tai jätetään laittamatta ja millä muulla faskiaa voi ravita, löytyy tästä valmennuksesta. Arvo 39€.

Annan sinulle siis nämä ylläolevat valmennustuotteet ILMAISEKSI kun lähdet mukaan Natural Bootcamp -verkkovalmennukseen.

12 viikossa näet tuloksia!

Kaikki treenit voi tehdä kotona ja niistä saa lisäksi oikeaoppiset alkulämmittelyt ja paljon liikkeitä omiin treeneihin.

NATURAL BOOTCAMP SISÄLTÄÄ

 • Ei repivää rääkkiä, vaan monipuolista toiminnallista treeniä kehoa kuunnellen.
 • Tärkeimmät tuki- ja liikkuvuusliikkeet
 • Faskialiikkuvuudet ja aktivointiliikkeet
 • Primääriliikkeiden vahvistusliikkeet ojennukset, koukistukset, taivutukset ja kierrot, kaikki suunnat, vedot, työnnöt ja kyykyt
 • Liikkeiden integrointi kokonaisuuksiksi
 • Välineenä vain oma keho, muuta et tarvitse
 • Tuki, liikkuvuus, kehonhallinta, kestävyys ja ketteryys
 • Valmis aamusarja liikkuvuuden kehittämiseen

TULE MUKAAN NATURAL BOOTCAMPIIN

 • Sanomaan hyvästit väsymykselle ja ylikuormitukselle
 • Oppimaan arjessa toimivia tapoja aktiiviseen palautumiseen ja toiminnalliseen kehonhuoltoon
 • Oppimaan oman kehon vahvuudet ja "heikoimmat lenkit" eli mihin tulisi eniten panostaa
 • Vahvistamaan kehoa oikeaoppisilla liikkeillä ja itselle sopivalla tasolla
 • Saamaan lisätehoa muihin harrastuksiisi; juoksu, pelaaminen, tanssiminen, lyönnit, potkut, kyykyt ja punnerrukset onnistuvat jatkossa paremmin toimivalla keholla

Tule mukaan tekemään itsestäsi energisempi, liikkumaan kevyemmin, palautumaan nopeammin ja nukkumaan paremmin.

Liikut tehokkaammin ja saat parempia tuloksia!

Placeholder Image

Johanna Törnroos

”Natural Bootcampin avulla olen voinut pitää selkävaivani kurissa. Muutenkin oloni on vireämpi treenin jälkeen. Jos lipeän säännöllisestä treenistä, huomaan sen kyllä pian. Natural Bootcampin hyvä puoli on siinä, että treenin voi sovittaa oman osaamistasonsa ja treenipäivän jaksamisensa mukaan. Lisäksi suuri kiitos Jukalle siitä, että hän on suunnitellut valmiiksi eripituisia treenejä. Ei enää tekosyytä ”En ehdi”, kun lyhimmillään treeni on vain 15 min mittainen!”

Katso sivun yläosan video, jossa kertaan tärkeät asiat fiksuista treeneistä. Videosta saat vinkkejä myös omiin treeneihin, vaikka et lähtisi tällä kertaa mukaan verkkovalmennukseen.

Tuleeko treenejä tehtyä?

Treenejä on aina kolme eri mittaista, 15min, 30min ja 50min. Voit tehdä vain 15min version ja huomata eron. Lisäksi mukana on ”treenejä” jotka teen farkut ja kauluspaita päällä. Ne voi tehdä koska ja missä vain!

Tiedät, että tulokset tulevat tekemällä. Nyt on sinun paikkasi sanoa ”minä haluan tehdä tämän”!

Voit aloittaa jakson kun sinulle sopii

Ostaessasi valmennuksen, saat ensimmäiset viikon treenit katsottavaksesi heti. Sen jälkeen sinulle avautuu uudet treenit joka viikko 12 viikon ajan. Voit katsoa treenivideot silloin, kun sinulle sopii. Ne säilyvät käytössäsi ikuisesti.

Sinä pystyt siihen ja saat tuloksia.

Nyt on aika laittaa itsensä terveeksi, palautua paremmin, energiseksi, nukkua paremmin, nauttia enemmän ja saada keho toimimaan sisältä ja ulkoa!

Placeholder Image

Timo Värrälä

"Natural Bootcampin verkkovalmennus on just se, mitä suurin osa ihmisistä tarvii. Tukea, liikkuvuutta, notkeutta. Monella on kireät ja kipeät lihakset, etenkin selässä ja niskassa. Bootcampin treenit tarjoaa ratkaisun just tähän. Liikkeet sopivat vauvasta vaariin ja kaikille siltä väliltä. Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta silti tehokkaita jopa kokeneemmallekkin treenaajalle. Saatat löytää käyttämättömiä lihaksia kehosta ja huomata, miten kankea oletkaan, vaikka toisin luulit. Saat lisäksi itsevarmemman olemuksen hyvän ryhdin ansiosta, sekä kivuttoman ja liikkuvamman kehon. Suosittelen. 3 Kuukauden päästä kiität itseäsi siitä, että aloitit treenaamaan.

Natural Bootcamp -verkkovalmennus sisältää yli 25 erilaista videota.

Voit tehdä kaikki harjoitukset 100 % omalla keholla, mutta mukana myös ylimääräisiä harjoituksia esimerkiksi foamrollerin ja kahvakuulan kanssa. Lisäksi joka viikolle omat ohjeet ja vinkit ravintoon ja hyvinvointiin liittyen. Lisäksi saat rentoutus- ja keskittymisharjoituksia mielelle kokeiltavaksi.

100% TAKUU!

Kun vedät valmennuksen läpi ja jos et huomaa mitään eroa kehossasi, palautan mielelläni kaikki rahasi takaisin.

”Olen kokenut että olen saanut rahallani paljon enemmän kuin odotin.” - Eija J.

"70 % TEHO"

Tämä termi on eräänlainen yläkäsite eikä pelkästään kirjaimellinen. Se kertoo mm. siitä, että kun tehot on alhaisemmat, ylirasitus ei iske. Se ei tarkoita ettei koskaan treenata kovaa vaan, että pääosa treenistä tehdään tällä teholla ja viikkojen ja kuukausien keskimääräinen teho on tämä. Se kertoo myös energiantuotosta, eli milloin ollaan hapen avulla tapahtuvassa energiantuotannossa ja milloin ei. Se kertoo myös siitä, että faskiat saavat treeniä, eivät vain lihakset, se kertoo siitä, että kun vauhti hidastuu, tekniikka pysyy parempana ja liikkeet opitaan paremmin, jolloin ne ovat tehokkaampia, kun sitten tehdään kovempaa. 

Moni ei opi liikkeitä, eikä koskaan saa todellisia tehoja irti, koska treenaavat liian kovaa. Tässä kaksi esimerkkiä

Taito: Miten esim pianolla tai kitaralla opitaan uusi kappale, aloittamalla heti maksiminopeudella? Ei vain hyvin hyvin hitaasti sormi kerrallaan ja kun näitä hitaita toistoja on tarpeeksi, pystytään suorittamaan sama nopeammin ja nopeammin. Kun liikkeet on "porattu selkärankaan" ne tulevat sieltä täysin ajattelematta.

Maksimiteho: Massa kertaa kiihtyvyys. Kova treeni on saanut kehon jumiin ja hidastumaan, kiihtyvyys vähenee joten tehot pysyvät alhaalla. Eli siis perinteinen "hidas mutta kankea" toki voi olla yliliikkuva ja hidas, tai normaalisti liikkuva mutta hidas, mutta yleisin harhaluulo on, että loppuun asti vääntäminen olisi tehokasta.

"TULE"

Voimaa, tehoa ja tervettä kestävyyttä tulee sen verran, kun sitä pystytään tukemaan.

Tehot, voima ja kestävyys laskee, jos vastavaikuttaja ei pysty rentoutumaan, eli on jumissa.

TUki- ja LiikuntaElimistö ei ole vain sairaus, kuten usein ajatellaan, se on tärkein osa kykyä liikkua, se mahdollistaa liikkeen ja sen kehittäminen parantaa liikkeen laatua ja sitä kautta kestävyyttä, voimaa ja tehoja. TULE-harjoittelu on hyvin erilaista, kuin suoraan maksimisuorituskykyyn tähtäävä treeni, ne ovat eri asiat ja tämä TULE-palikka puuttuu monilta. Lisäksi jos tää palikka puuttuu, suorituskykytreenit aiheuttavat TULE-ongelmia, eli niitä kipuja ja jumeja. 

TULE sisältää meillä paitsi liikkuvuuden ja spesifit tuet, vielä tärkeämpänä lihastoimintaketjujen ja primääriliikkeiden optimaalisen toiminnan.

Tule mukaan tästä hintaan 147€

MEILLÄ VOIT MAKSAA MYÖS SMARTUMIN, EDENREDIN, EAZYBREAKIN TAI E-PASSIN VERKKOMAKSULLA.

Löydät liikuntaedun mobiilisovelluksella meidät hakusanoilla Aft.fi tai AFT. Voit maksaa kurssin maksun ja laittaa kuitin [email protected]. Mikäli kaipaat lisäneuvoja, ota yhteyttä [email protected]. Saat tunnukset parissa päivässä.

Osamaksulla kolmessa erässä voit maksaa täällä.
Placeholder Image

Maarit Meinander

Natural Bootcamp valmennus, iso hatunnosto!! Takana erittäin kivulias ja hankala välilevyn pullistuma kesällä 2017 ja sitä ennen jo kipuja lonkissa ja selässä pitkän aikaa. Syksyllä 2017 töihin palatessa oli tunne, etten tiedä selviänkö tästä koskaan, pääsenkö liikkumaan miten ja milloin, kaikki oli erittäin epävarmaa ja edelleen kovin kivuliasta.

Mietin, että mistä löytäisin apua itselleni liikkeisiin ja kokonaisvaltaiseen kuntoutukseen ja silmiini osui tämä valmennus ja Jukka Harju! Etsin tästä lisää tietoa ja tajusin, että joku muukin on selvinnyt pullistumasta tätä kautta kuntouttaen itse itsensä. Ja lähdin mukaan, muistaakseni vuoden vaihteessa.

Tämä matka on ollut uskomaton! Se muutos, joka on hitaasti, mutta varmasti tämän valmennuksen aikana selässäni sekä jaloissani tapahtunut, on valtava. Siitä yhtenä esimerkkinä se, että olin jo varma, etten ikinä pysty enää juoksemaan ja toissa päivänä olen ottanut ensimmäiset juoksuaskeleet juoksumatolla kohta puoleentoista vuoteen. Itku oli kyllä lähellä, kun pystyin hetken juoksemaan ja vahva usko on, että tästä pikkuhiljaa, pienin askelin juoksumatkat voivat lisääntyä!  :) Iso kiitos Jukka Harju!  :D

Placeholder Image

Juha Tuomola

Pakko tulla tännekin hehkuttamaan millaisia tuloksia on tullut kun siirryin "oon koittanu vähän rullailla silloin tällöin..." - asenteesta "rullailen joka päivä" - asenteeseen: Aloitin säännöllisen, kevyen rullailun muutama viikko ennen viime kertaista Tampereen workshoppia, lähinnä jotta saisin siellä kivuttomasti tehtyä harjoitteet silloin vielä mulle liian kovalla Prorollerilla.

Tästä aloituksesta on nyt kulunut pari kuukautta, ja olen huomannut että jalat ja selkä eritoten ovat paljon irtonaisemmat ja jalat palautuvat juoksusta paremmin. Hyvänä esimerkkinä eilinen juoksukisa, jossa pistelin 22 minuuttia yli anearobisella kynnyksellä mäkistä maastoa.

Kautta aikain mulla on kisojen jälkeen pohkeet olleet niin kipeät että menee 3-4pv ennenkuin kärsii edes kevyelle lenkille lähteä. Nyt kun eilen rullailin kisan jälkeen extrana päivittäisen rullailun kylkeen niin tänään ei ole jaloissa mitään kipuja, ei siis mitään! Ja nyt äsken rullatessa ainoastaan pakarassa oli alue joka vaati pidempää painekäsittelyä.

Haasteena on saada vielä takareisiin parempi tuntuma, ja hankinkin rumblen sitä varten. En ole varsinainen kirjoittaja joten en kerro tämän enempää mutta kyllä on ollut joka euron arvoinen peli, ei tarvinne hierojan pakeilla käydä enää ellei oikein pahoja treeniryppäitä tule.  :)

Placeholder Image

Susan Mäki

Mulla on MS-tauti, josta johtuen rasituksensieto on kovasti alentunut, puolierot kropassa todella isot eli aiheuttaa jumitusta eripuolilla kehoa. Nämä NB-treenit ovat olleet pelastus! Pystyy vaihtelemaan treenien pituutta ja tekemään kevyempää tai raskaampaa eri viikkoja vaihtelemalla.

Huippujuttu on myös se, että annat harjoitteisiin eri tasoja, koska kaikki haasteellisemmat jutut ei (ainakaan vielä) onnistu niin voi tehdä vaikka yhden haasteellisemman vaihtoehdon ja sitten loppuaika helpompaa versiota. Kaiken kaikkiaan tämä on parantanut elämänlaatua paljon, lihaskivut on hallinnassa, olo on rento ja tasapainoinen, puolierot kehossa vähentyneet merkittävästi, treenit eivät vie voimia muusta arjesta päinvastoin. Iso suositus siis.

Placeholder Image

Annika Itälä

"Ostin NB:n 16 v. pojalleni, joka pelaa sulkapalloa. Maajoukkueleirin testeissä venyvyys oli parantunut 4 cm:stä 16 cm yli varpaiden. Yhdellä kaudella nilkka venähti neljä kertaa ja tuli taukoja jumien vuoksi. Polvistakin oli puoli vuotta tauolla. Nyt mennyt puoli vuotta loukkaantumatta.

Kisojen jälkeen ei ole enää yhtä jumissa kuin ennen. Itselläni hieroja ihmetteli 3 kk tätä tehtyäni, että tosi outoo, tää pinta on jotenkin irti. Olin käynyt kuukauden välein ja kolmannella kerralla jo huomattava muutos pintafasciassa. Tehdään myös vatsatreeniä ja rullat, pallot ja krapakin käytössä. 

Aivan mahtava löytö nää jumpat. Paras hinta-laatusuhde, kun vähän kaikkea on ennen kokeiltu pojan huoltoon. Eka juttu nää video-ohjeet, jota poika tekee oma-aloitteisesti lähes päivittäin. Tekee halleillakin ennen ja jälkeen treenin lämmittely osa 1 tai 2 ja liikkuvuusharjoittelua. Nyt haluais nähdä sut livenä😃"

Placeholder Image

Aila Turunen

"Mie olen 61 v mummo, 161'cm ja 55 kg, ja ehtinyt tehdä monenlaisia treenejä :D 
Treenaan salilla, yleensä 70-90 teholla, pitkiä sarjoja, moninivelliikkeitä pääasiassa.

Välillä otan maksimivoimat, ja sit taas palaan treenaamaan alemmalla teholla. Satsaan kestävyyteen ja liikkuvuuteen.
Esim jalkaprässienkka on 250 kiloa kahdella toistolla. Prässin antamalla liikelaajuudella.
Eikä ole pahempia jumituksia.

Kesällä sit pyöräilen työmatkaa 18 km suuntaansa 2-3 kertaa viikossa. Kulkee salitreenin siivittämänä kivasti.
Tämä NB on nyt vaikuttanut niin, että tuki on lisääntynyt huomattavasti , ja liikkuvuus tietty.

Vireystila, varsinkin aamu-umisena, kohonnut, ja jos mikä niin palautuminen arjen haasteissa. Arki on kuitenkin täynnä touhua. Ja levollinen, hyvä uni vielä päälle. Nesteytän ja rullaan ja nesteytän ja rullaan :) En olis parempaan filosofiaan voinut törmätä! Oma filosofiani on mennä terveys edellä, muu tulee sit bonuksena."

Placeholder Image

Sonja Angeria

"Olen vuoden verran ollut koukussa tähän treenimuotoon ja hyöty on ollut erinomainen. Lantion alueen kiristykset ovat "historiaa", alaselkä/reidet voi hyvin ja aamuisin on ihana nousta sängystä kun ei kiristä.Minulla tulee noita ryhmätuntien aloituksia:15 min x 5/vko, 30 min x 1 + rullaukset/vko, tarpeen/tuntemuksen mukaan omat lisärullaukset, krapa, pallot 2-4 (joita vähemmän nykyisin tarvii, kun viikko sisältää huoltoa ohjaustunneilla, niin niistä hyötyy ittekin). Unta piisaa hyvin ja syvästi n. 7h, nesteytys kohillaan - vesi pullo kulkee mukana."

Placeholder Image

Sini Lindström

"Pakko myöntää että olen tehnyt vain niitä 15min treenejä, MUTTA olen tehnyt ne joka salitreenin alkuun eli 5x/vko ja huomaan näilläkin jo selvästi muutoksia: esim. kyykkytekniikka eniten on parantunut kun keho jotenkin aukeaa treeniä varten paljon paremmin kuin esim alkulämmittelyllä pelkällä crosstarinerilla! :0 :) ja siis salitreeneissä painojakin saa nostettua kun tekniikka paranee. Aion kuitenkin alkaa tehdä muitakin bootcamp treenejä tästä eteenpäin!"

Placeholder Image

Ilkka O.

"Moi Jukka, välilevyni pullahti pari vuotta sitten, siihen loppui 27 vuotta jalkapallon peluuta... parin fyssarin kanssa koitin kuntouttaa ja fysiatri suositteli puukkoa...sitten törmäsin NB:iin, yhdistin sen toiminnalliseen vatsatreeniin ja aloin saamaan välitöntä helpotusta, 12 viikon jälkeen kuin uusi mies (ei selkä toki vielä ennallaan ole). Sittemmin hankin vielä pakaraohjelmankin ja nyt faskia workshopin."

Placeholder Image

Hensku K.

"Arvaa mitä, tittidii! Kahdessa viikossa kuntoon nb, vatsa ja selkäbonus+ rullailua. Töihin palasin puoltoista viikkoa etuajassa ja huomenna ortopedin tarkastus. Uus elämä, häh!? 🤗
(Noch, lauantaina mursin varpaani, että se vähän vie tätä iloa ja pistää klenkkaan)"

Placeholder Image

Arto Aaltonen

"Täytyy sanoa että tämä valmennus on muuttanut omaa käsitystä treenaamisesta täysin. Nyt pari kuukautta vedetty 70% teholla ja tulokset nousseet nopeammin kuin koskaan. Olen hämmästynyt."

Placeholder Image

Jarmo Kuortti

"Olen tykännyt erittäin paljon. Liikkuvuus parantunut huomattavasti ja kolotukset hävinnyt kropasta vaikka 6 viikkoa vasta takana."

Placeholder Image

Tarja Raivio

"Väliaikatietoja! Aloitin juoksuharjoitukset vuoden alusta! Jukan ohjeilla 70%, tänään eka 5.5 km yhtäjaksoisesti! Ja povikivut poissa kokonaan! Kiitos tämän bootcampin ja Jukan ohjeiden!! Mä alan uskomaan että selviän toukokuussa siitä puolikkaasta 😍🤩 Kiitos Jukka näistä loistavista ohjeista!"

Mikä on AFT ja keitä me olemme?

Olemme Suomessa toimiva suomalainen yritys Anatomic Functional Training Oy (Y-tunnus 2569368-3). Palveluihimme kuuluu sekä kehonhuoltovälineitä, että verkkovalmennuksia, joiden jäseninä meillä onkin jo yli 40 000 henkilöä. Toimintamme on verkossa ja livenä ympäri Suomen workshoppien ja koulutusten muodossa. Järjestämme myös yrityksille virkistys- ja koulutustoimintaa. Asiakaspalvelumme saat kiinni osoitteesta: [email protected], autamme sinua kaikissa mieltä askaruttavissa kysymyksissä.