Chat with us, powered by LiveChat

Niska-Hartia -treeni

10 minuuttia kivuttomaan niskaan ilman pillereitä ja voiteita

Tule mukaan tästä hintaan 39€!

Meillä käy maksuvälineenä myös Edenred, Smartum ja ePassi maksutavat. Asiakaspalvelu: [email protected]

Tämä ohjelma ei ole vain oireen hoitoa, vaan poistaa niskajumien syyn aktivoimalla oikeita lihaksia, oikeaa asentoa ja verenkiertoa.

Ohjelma avaa ja rentouttaa oikeita lihaksia oikeilla tekniikoilla (pieni salaisuus: staattista venyttelyä emme tee ollenkaan).

Oletko kokeillut niska-hartiaseudulle hierontaa ja se usein helpottaa hetkellisesti, mutta ei mene kauaa kun samat vaivat palaavat?

Oletko joutunut ottamaan särkylääkkeitä kun niskaa ja/tai päätä särkee? 

Oletko yrittänyt venytellä niskaa, mutta se ei tunnu auttavan tai joskus tuntuu jopa pahentavan asioita?

Miten voin luvata, että jo 10min antaa vaikutuksen?

  1. Koko treeni keskittyy niska-hartia -alueelle. Emme yritä 10 minuutissa treenata koko kehoa.
  2. Treeni sisältää kolme eri osiota, jotka kaikki toimivat eri tavalla. Et siis hinkkaa samaa 10 minuuttista jatkuvasti, vaan saat kolme eri treeniä, jotka yhdessä 1. avaavat ja aktivoivat. 2. vahvistavat lihaksia joiden tehtävä on ylläpitää oikea asento ja hallita liikkeitä ja 3. rentouttavat.
  3. Käytät tarpeen mukaan juuri tarvittavaa treeniä ja vaihtelet niitä, jolloin ohjelma on sekä motivoivampi että monin verroin tehokkaampi.

Olen tehnyt liikkuvuus- ja tukiharjoitteita ja treenejä ammatikseni jo yli 10 vuotta.

AFT ohjelmissa on mukana yli 42,000 asiakasta.

Yksi eniten pyydetty treeni minulta vatsalihastreenin lisäksi on juuri niska-hartia -alueen treeni. Tämä ohjelma on tehty tarpeeseen. Niin moni on kuluttanut jo liikaa aikaa ja rahaa niskoihinsa saamatta pysyvää muutosta.

Tämä ohjelma ei tietenkään ole mikään pilleri tai voide joka kerta heitolla lupaa parantaa kaiken ilman, että mitään pitää tehdä. Mutta treenaaminen on vain 5-10 minuuttia kerralla.

Tämä ohjelma on tehokas, todellinen treeni, joka toimii kun sitä tekee. Ohjelma sisältää 5 minuutin ja 10 minuutin pituisia harjoituksia ja se ohjaa sinut oikean harjoituksen pariin. Olen valmiiksi koostanut sinulle useamman erilaisen kokonaisuuden, eli löydät juuri sinulle oikean harjoituksen ja käytät vain 5 minuuttia, tai halutessasi voit tehdä harvemmin, mutta pidemmän version. Kun todella tuloksia haluat, teet 2*5 min, eli kaksi eri palasta peräkkäin.

Nämä harjoitukset on helppo tehdä

Ensimmäinen aktivointi ja avausharjoitus tehdään kokonaan tuolilla istuen, joten voit tehdä sen vaikka kesken työpäivän!

Jos omistat foamrollerin, olen tehnyt oman erillisen harjoituksen, jotta saat käytettyä rullaasi oikein. Ohjelma ei kuitenkaan vaadi rullan omistamista.

Älä odota enää hetkeäkään, vaan ota ohjelma käyttöön HETI! 

Tee ensimmäinen sarja jo TÄNÄÄN!

Ohjelman hinta on vain 39€ ja se on käytössäsi lopun elämääsi!

Kyllä, minä otan tämän!

Jos sinulla on tai on ollut:

  • Niskakipuja
  • Niskajumeja
  • Päänsärkyä
  • Migreeniä
  • Huono verenkierto niskan alueella
  • Eteenpäin kaatunut ryhti

Sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla tämä ohejlma ja alkaa huoltaa kehoa todella, eikä vain korjailla oireita.

Annan ohjelmalle rahat takaisin takuun. Jos käytät ohjelmaa 3 kertaa viikossa kolme viikon ajan, ja et huomaa että niska hartia alueesi on rennommassa ja paremmassa kunnossa, saat rahasi takaisin.

Jos niskan lihakset ovat jumissa, se heikentää verenkiertoa ja verihän on se, mikä hapen aivoille kuljettaa. Aivosi siis eivät saa kunnolla happea, jos niskasi ovat jumissa. On äärimmäisen tärkeää, hoitaa tämä asia.

BONUS!

Miten takareidet jumittavat niskaa istumatyöntekijöillä ja miten hoitaa sitä?

Monilla meistä, jotka istuvat paljon, takareisien kalvojen liuku on heikentynyt ja tämä vetää lantiotamme keskilinjan etupuolelle ja tähän taas yläselkä kompensoi kääntymällä eteenpäin. Yksi tärkeimmistä asioista saada pysyvästi parempi tilanne niska-hartia alueelle, on hoitaa takareidet ja lantion paikka.

Tämä ohjelma sisältää erillisen 10min treenin, jossa treenataan takareisiä, pakaroita ja lonkkia ylläpitämään oikeaa lantion asentoa joka mahdollistaa terveen asennon myös yläselässä ja kaularangassa. Samalla tämä myös auttaa osaltaan alaselkävaivoihin ja tekee kaikesta liikkumisesta kevyempää.

Katso video, mitä ohjelma sisältää ja miten käytät sitä.

 

Älä odota enää hetkeäkään, vaan ota ohjelma käyttöön HETI! 

Tee ensimmäinen sarja jo TÄNÄÄN!

Ohjelman hinta on vain 39€ ja se on käytössäsi lopun elämääsi!

Kyllä, minä otan tämän!

Mutta eihän viidessä minuutissa voi tulla mitään oikeaa muutosta?

 

Murretaan kaksi myyttiä!

 

On kaksi myyttiä, jotka elävät edelleen vahvasti, kun puhutaan kehoa korjaavasta, terapeuttisesta harjoittelusta

MYYTTI 1: “Lihasten treenaaminen on voima, tai kestävyystreeniä, jossa lihasta väsytetään, jotta siitä tulisi vahvempi ja kestävämpi.

TOTUUS: Tärkein osa korjaavaa terapeuttista harjoittelua on niin sanottu kontrollitreeni. Eli lihasta ei yritetä väsyttää, vaan se yritetään “kouluttaa” toimimaan oikein. Ajattele polkupyörällä ajoa. Kun lapsi ensimmäisen kerran menee pyörän selkään, hän ei pysy sillä pystyssä, ei sitten millään. Laitetaan siis apupyörät… (Näin moni valitettavasti toimii, kun niskalihakset eivät osaa jotain asiaa, käytetään “apupyöriä” eli voiteita, pillereitä, pelkkää hierontaa…)

Mutta kun lapsi opettelee kahdella pyörällä tasapainoilua, se on yksi hetki, se ihmeenomainen hetki kun hän yhtäkkiä pysyykin pystyssä. Muistan aina kun oma lapseni teki sen ensimmäisen kerran, juoksin vierellä, päästin irti ja matka vaan jatkui :)

Mitä tässä tapahtui? Nousiko lapsen lihasten voimat yhtäkkiä? Entä kestävyys? Ei, ei kumpikaan. Kyse on kontrollista, hänen aivot oppivat kontrolloimana lihaksia siten, että oikea tasapaino säilyy.

Tätä me teemme sinun niska-hartialihaksille. Emme väsytä niitä, vaan ensisijaisesti rakennamme niihin oikean kontrollin.

 

MYYTTI 2: “Kireitä lihaksia pitää venyttää”

TOTUUS: Katso alla oleva kuva. Henkilön pää on työntynyt eteenpäin. Hänen niskan lihakset ovat itseasiassa venyneet. Jotta pää saadaan tuotua takaisin keskilinjalle, se ei tapahdu venyttämällä niskaa. Päinvastoin, se tapahtuu aktivoimalla niskan ja selän lihaksia ja avaamalla vain rintaa, etuolkapäitä ja varsinkin olkapään sisäkiertäjiä.

Tämä ohjelma antaa sinulle helpot “Paina play ja tee mukana” harjoitukset, jotka rakentavan sinulle kontrollin ja avaa oikeita paikkoja oikeilla tekniikoilla.