Chat with us, powered by LiveChat

Pakara - kehon isoin lihas ja tärkein tukilihas!

Oma treeni toimivalle pakaralle.

 

Tämä on kokonainen erillinen spesifi treeni joka sisältää:

  • Tukilihasten ja liikkuvuuden aktivointiliikkeiden tekniikkaopetuksen ja valmiin liikesarjan.

    Vahvistusliikkeet koko pakaran alueen aktivointiin ja spesifit tekniikat, millä varmistetaan ettei treeni ”mene reisille” HUOM. nämä eivät ole perinteisiä suorinjaloin maastavetoa tms. vaan perustuvat hermoston primääriliikkeiden ja faskialinjojen käyttöön. Treenataan siis kaikkia pakaralihaksia ja lihastoimintaketjua. Tarvitset esim käsipainon tai kahvakuulan tai onnistuu vaikka vain repulla, johon laitetaan pari täyttä vesipulloa :)

  • Pakara on tärkeä lihas lantion asennon hallinnassa ja osaltaan varmistaa terveet polvet ja terveen selän, siksi se ei saa olla jumissa, eikä se saa olla heikko, sen pitää olla kyvykäs rentoutumaan, supistumaan ja tukemaan! Tämä treeni sekä aktivoi tuet, vahvistaa lihaksia ja ketjuja ja sisältää erikseen palauttavan osion.

  • Pakara on ehkä se tärkein lihas kaikissa kyykyissä, kaikessa juoksussa, on se sitten lenkkiä, tanssia tai muuta jalkojen päällä tapahtuvaa liikettä, kuten kamppailua, pelaamista tai vaikka tavaroiden tai lasten kantamista. Toimiva pakara osana kokonaisia liikkeitä takaa voimaa ja terveyttä.

  • Tämä on myös loistava vastapaino pakaraa passivoivalle istumatyölle.

Kurssi sisältää

  • Valmis sarja millä rakennat hermostuksen pakaraan, aktivoit tukilihakset ja parannat liikkuvuutta.
  • Valmis "seuraa mukana" -treeni, jolla vahvistat sekä tukea että voimaa.
  • Valmis palauttava sarja

Tämä treeni on rakennettu siten, että voit tehdä sen sellaisenaan alusta loppuun, eli teet ensin aktivoinnit ja liikkuvuudet, sen jälkeen vahvistukset ja lopuksi palauttelut.

Tai voit ottaa minkä tahansa osan, ja liittää sen omiin treeneihisi!

Maksu hoituu luottokortilla ja tunnukset valmennukseen tulevat sähköpostiisi. Kirjaudu sisään, löydät treenit videona ja ne ovat sinun lopun elämääsi! Kaikissa ongelmissa autamme: [email protected]

Mikä on AFT ja keitä me olemme?

Anatomic Functional Training Oy (Y-tunnus 2569368-3) on täysin suomalainen yritys. Foamroller.fi verkkokaupassa meillä on laaja valikoima kehonhuoltovälineitä, aft.fi sivuilta ja AFT:n sosiaalisen median kanavista (Facebook ja Youtube) löydät paljon ilmaista tietoa tuki- ja liikuntaelimistön terveydestä sekä verkkovalmennuksia. Verkkovalmennuksiamme käyttää yli 40 000 henkilöä. Järjestämme myös workshoppeja ja koulutuksia ympäri Suomea. Yrityksille toteutamme virkistys- ja koulutustoimintaa. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä sähköpostilla [email protected].

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.