Chat with us, powered by LiveChat

Toiminnallinen Kehonpainotreeni

Palaudu nopeammin, Nuku Paremmin, Liiku Kevyemmin ja Ketterämmin, Rakenna Energiaa Koko Päiväksi!

Vaihda stressi ja ylikuormitus tasapainoksi ja toimivaksi kehoksi!

Ei repivää rääkkiä, vaan monipuolista toiminnallista liikettä kehoa kuunnellen, 70 % teholla!

Materiaali jää sinulle ikuisiksi ajoiksi!!

Meillä käy maksuvälineenä myös Edenred, Smartum ja ePassi  -maksutavat. Löydät liikuntaedun mobiilisovelluksella meidät hakusanoilla Aft.fi tai AFT. Voit maksaa kurssin maksun ja laittaa kuitin [email protected]Linkki ja tunnukset tulevat sähköpostiisi kahden päivän kuluessa ja ovat loppuelämän käytössä. Asiakaspalvelu: [email protected]

Kyllä, lähden mukaan hintaan 97€

Hermostoamme kuormitetaan nykyaikana monelta suunnalta. 

Kuormitus ilmenee usein esimerkiksi:

 • Väsymyksenä, univaikeuksina ja ärtyneisyytenä
 • Kireytenä, erilaisina jumeina ja epätasapainoina
 • Kestävyys, ketteryys ja voiman tuotto vaikeutuu, jos keho on ylikuormittunut.

Nykyaikana meitä kuormittaa ja stressiä aiheuttaa muun muassa: 

 • Istuminen; istumme ruokapöydässä, kulkuvälineissä ja usein myös töissä
 • Kiire ja vastuut; töissä ja kotona kannamme vastuuta ja asioita tuntuu olevan enemmän ja enemmän
 • Maailman ja läheisten tilanne aiheuttaa väkisinkin huolia
 • Lisäksi liikuntaharrastuksemme, mm. pallo- ja mailapelit, juoksu, kuntosali, tanssi, kamppailu yms, niin tärkeitä ja hyviä kuin ne ovatkin, ne ovat kuormitusta.

KÄÄNNETÄÄN KELKKA!

 • Väsymys ja Jaksamattomuus -> Energiaa koko päiväksi!
 • Kankea ja Hidas -> Ketterä ja Kevyesti Liikkuva
 • Stressi ja Ylikuormitus -> Selkeä Rauhallinen mieli ja nopea Palautuminen
 • Univaikeudet ja Väsymys aamulla -> Syvät Unet ja Virkeä heti herätessä
 • Rääkkitreeni -> Hyvä meininki, Rento Flow

Toiminnallinen Kehonpainotreeni on 12 viikon kokonaisvaltainen ohjelma, joka... 

 • treenaa kehon purkamaan stressiä ja ylikuormitusta
 • treenaa kehon kestämään paremmin kuormitusta ilman, että menee ylikierroksille
 • parantaa liikkuvuutta ja Kehonhallintaa
 • korjaa jumeja, tasapainottaa epäsymmetrioita ja auttaa kaiken liikkeen taloudellisuudessa: tekee kevyempää ja tehokkaampaa.

Joka viikko 

 • 30 min päätreeni, joka sisältää monipuolisen aktiivisen liikkuvuuden + ”70 % kuormitusannoksen koko keholle” + rentoutuksen
 • 10 min integraatiotreeni
 • 10 min aktiivinen, dynaaminen liikkuvuustreeni
 • tekniikkavideot, joilla syvennät taitoasi kehonhallintaan
 • testipatterin, jolla seuraat kehitystäsi ja kehon muutosta
 • bonukset unen, rentoutumisen, liikkuvuuden ja ruuansulatuksen optimointiin.
Täysin uusi 12 viikon ohjelma on vain 97€ ja saat pitää sen lopun elämääsi ja treenata läpi niin monta kertaa kun haluat. Suosittelen käymään systemaattisesti läpi kerran vuodessa JA osioita voi ja kannattaa käyttää palasina siellä täällä pitkin vuotta.

Maksuvälineenä käy:

SMARTUM, EDENRED, EAZYBREAK TAI E-PASSI

Löydät liikuntaedun mobiilisovelluksella meidät hakusanoilla Aft.fi tai AFT. Voit maksaa kurssin maksun ja laittaa kuitin [email protected]. Mikäli kaipaat lisäneuvoja, ota yhteyttä [email protected].

Sekä tietysti kaikki pankkien maksutavat tai maksukortti.

Saat tunnukset sähköpostiisi ja ohjelmaan pääset selaimella tai kätevästi suoraan sovelluksen kautta!

Hanki ohjelma tästä!

Jukka Harju

Kivut ja jumit on mahdollista hoitaa.  Kipu ja kireät lihakset ovat oire ja niille on olemassa syy, joka voidaan hoitaa ja laittaa keho kuntoon. Olin itse vielä 26-vuotiaana jäykkä kuin rautakanki. Olin jo ammatti-Personal trainer, mutta minulla oli enemmän voimaa kuin terveyttä... Uusi elämä alkoi pullistumasta ja faskian hoito on ollut ehkä tärkein osa nykykuntoani. Nyt nelikymppisenä teen spagaatin ja selkäni on vahvempi kuin koskaan” - Jukka Harju

Jukka on jatko/täydennyskouluttanut faskiasta yli 1200 ammattilaista, mukana myös mm. HYKS, Ruissalon- ja Kankaanpään kuntoutuskeskus ja Porin Lääkäritalo. Live-Workshopeissamme on ollut jo yli 3000 henkilöä ja verkkovalmennuksissamme on mukana jo yli 40 000 henkilöä!

Tiedän mitä ylikuormitus on. Elin sitä vuosikymmenen.

- Muutin itseni stressaantuneesta, jäykästä, väsyneestä ja kipeästä rääkkivoimailijasta ketteräksi, energiseksi ja edelleen vahvaksi.

Olin jo noin 10-vuotiaasta saakka mukana kaikissa mahdollisissa harjoituksissa, mitä kotikylältä löytyi. Pelattiin lentopalloa ja jalkapalloa sarjassa. Sählyä ja jääkiekkoa pelattiin aina kun vaan oli vapaa vuoro. Painonnostokoulu oli tiistaisin ja kesät treenattiin yleisurheilua.

Aloitin tavoitteellisen treenaamisen 15-vuotiaana: Punttisalista tuli vakavaa ja jääkiekon pelaamisen tuntimäärät alkoi kasvaa.

17-vuotiaana lisäsin tähän nyrkkeilyn ja punttisalilla treenasin koko ajan kovempaa.

Laskin kaloreita, mittasin proteiinijauheita ja käytin kreatiinia…

Niin ja arvaa vaan venyteltiinkö, tai tehtiinkö mitään huoltoa…

Selkäni oli jo 18-vuotiaana niin jumissa, etten pystynyt istumaan 40 minuutin automatkaa putkeen, vaan puolivälissä piti pysähtyä, nousta ylös ja kävellä.

Polvet oli niin kipeät, että tuolille piti kyykkypäivänä rojahtaa suorin jaloin.

Olkapäät särki niin, että heräsin siihen öisin…

Valmistuin Personal Traineriksi 2003. Olin 22-vuotias ja ”elämäni kunnossa”. Maasta vedin sarjaa 200 kilolla ja penkkikin oli jo nousut 130 kiloon, mutta olinko hyväkuntoinen? No en. Olin jumissa, kipeä, väsynyt, stressaantunut, mikään määrä unta ei tuntunut riittävän, kun aina oli väsy. Iho kukki kuin joku vesirokko olisi ollut kokoajan päällä.

Fyysisen treenin lisäksi aloitin yliopiston 2004. Muutin Siikaisten pikkukylästä Helsinkiin. En tuntenut ketään…

Aloitin yritystoiminnan samoihin aikoihin ja 2006 siirryin päätoimiseksi yrittäjäksi. Stressi vain kasvoi, koska taloudellisesti menin miinuksella. Velka vain kertyi vuosi vuodelta.

26 -vuotiaana tuli se lopullinen niitti, selän pullistuma äityi niin pahaksi, että en saanut itse sukkia jalkaan enkä päässyt kävelemään kunnolla.

Rääkkäsin kehoni kirjaimellisesti rikki!

Tiedän, mitä on olla kipeä, rikkinäinen, tiedän mitä rääkkääminen on. Elin sitä vuosikymmenen. Sen aikaa se keho kesti…

Kaikki muuttui vasta, kun selkää piti kuntouttaa

Monet tuntevat minut Toiminnallisen Selkätreenin kehittäjänä. Se onkin ollut iso osa uraani, mutta sitä 2019 ilmestynyttä ohjelmaa edelsi kirjaimellisesti yli vuosikymmenen työ kehonpainoharjoittelussa.

Kun aloin yli 15 vuotta sitten kuntouttaa omaa selkääni, se tapahtui osana isoa kokonaisuutta. En halunnut vain päästä takaisin siihen kuntoon, että pääsen salille, vaan halusin käytännössä kokonaan uuden elämän.

En halunnut olla jumissa ja väsynyt.

”Natural Bootcamp” treeniryhmä aloitti aikoinaan yli 15 vuotta sitten Töölö Gymillä ja mukana oli 5 treenaajaa. Isoksi osaksi oman rikkinäisen kehoni takia, minun oli pakko treeneissä keskittyä pääasiassa Tuen ja Liikkuvuuden kehittämiseen. Teimme monipuolista kehonpainotreeniä MUTTA fokus siirtyi 100 % tekniikkaan ja hallintaan ja mukaan tuli legendaariseksi noussut ”70 % teho” 

Lisäksi, koska treeni oli aamulla, sen idea ei ollut väsyttää, vaan energisoida kehoa ja olla vastapaino päivän rasituksille, sekä palauttaa ja rakentaa reserviä.

Olin itse ollut ”No Pain, No Gain” -ideologian kannattaja ja piiskannut Personal Trainerina asiakkaita vääntämään viimeiset toistot ja juoksemaan kehon hapoille, laskemaan kaloreita ja muutenkin kurittamaan itseään…

Voitte kuvitella millainen hämmästykseni oli, kun treeniä hidastettiin ja kevennettiin ja asiakkaat saivat PAREMPIA TULOKSIA!

Eikä vain subjektiivisesti, vaan me mittasimme liikkuvuuden lisäksi etunojat, istumaannousut ja kyykyt neljän viikon välein. Minulla oli parhaillaan yli 60 henkilön (asiakkaan) ”laboratorio”, jossa me treenattiin ja mitattiin joka kuukausi.

Tällä ohjelmalla, jossa ei ekassa neljässä viikossa tehdä yhtä ainutta normaalia etunojapunnerrusta ja kaikki tehdään aina 70 % teholla, porukoiden tulos 60 sekunnin etunoja testissä parani keskimäärin 30%!!

Treeniä kehitettiin mittausten perusteella yli 6 vuotta putkeen.

Parhaimmillaan Hakaniemen salissa, (johon muutimme jossain vaiheessa) meitä treenasi aamuisin 44 henkilöä (saliin mahtui 22 hlö kerrallaan ja pidin kaksi ryhmää).

Yhtenä vuonna järjestin treenaajille verikokeet, joissa tsekattiin kuormitustasoja. - Ylikuormitus oli näkyvillä…

Huomattiin, että suurin osa on edelleen vähän ylikuormituksessa (nykyään voi helposti testata esim omat kilppariarvot. Miehillä testoarvot ovat tärkeä mittari). Nykyään toki älykellot ja sormukset ovat myös helppoja tapoja seurata kuormitusta.

Kevensimme treeniä entisestään. Vähennettiin pattereiden määrää ja lisättiin toiminnallisia dynaamisia liikkuvuusharjoituksia.

Tarkoitus oli vain saada stressiä alas, mutta arvaapa mitä kävi punnerruksille, vatsoille ja kyykyille? Aivan, ne PARANI!!

Tämä oli aikaa ennen Oura-sormuksia, Carmineja ja First beateja. Olen tehnyt tätä ihan käytännössä yli vuosikymmenen.

Asiakkaat tekivät ryhmässä todella, todella kovia tuloksia.

Kun ylikuormitus poistetaan ja kehon liikettä optimoidaan, se keho alkaa toimia. Treenissä tehdään paljon hermostoa tasapainottavaa, ei kuormittavaa harjoittelua. Lihastoimintaketjuja ja primääriliikkeitä treenataan taitona, ei happokestävyytenä.

Sinikka Hieta-Wilkman oli yksi alkuperäisiä Natural Bootcamp jäseniä. Hän aloitti 58-vuotiaana. 62-vuotiaana hän mm. teki spagaatin,  turkkilaista ylösnousua 14 kilon kahvakuulalla ja punnersi suorin vartaloin teknisesti puhtaita punnerruksia. Hän myös seisoi käsillään.

Siinä oli monella uudella ryhmään tulijalla silmät pyöreänä, kun mummo vetää alkulämmittelyssä spagaatin ja kun aletaan tehdä turkkilaista, hän nappaa 14 kilon kuulan!

Hanki ohjelma tästä hintaan 97€

Mikä tilanne on nyt? Hypätäänpä ajassa eteenpäin vuosikymmen.

Mitä minun omalle keholle tapahtui? Jumissa olevasta kipeästä ja väsyneestä punttijössikästä tuli aivan uusi mies.

Tein elämäni ensimmäisen spagaatin 34-vuotiaana.

35-vuotiaana vedin pullistuman kanssa 155 kiloa maasta ilman vyötä, ilman remmejä, molemmat rystyset eteenpäin, vaikka samana syksynä kuvattiin selkä ja siellä se pullistuma törrötti.

Nyt olen itse tätä kirjoittaessani 42 vuotta. Spagaatti menee, olkapäät ei särje ja pääsen syväkyykkyyn ilman kipuja. Vedän yli 160kg maasta ilman vyötä ja remmejä. Vedän yhdellä jalalla seisten maasta 100 kiloa, penkistä olen ottanut 100 kiloa. Tempaan yhdellä kädellä isolla tangolla tällä hetkellä 37,5 kiloa, olen tehnyt turkkilaisen ylösnousun isolla tangolla 37,5 kilolla. (2024 toiminnallisella kaudella saanee jo heittää sit isot kympit tangon päihin :) 

Pelaan sählyä, treenaan potkunyrkkeilyä ja Oura kertoo uneni laadun keskiarvon olevan 88 viimeiseltä vuodelta.

Vedän kahta yritystä ja minulla on perhe ja toimin YPA:n U13 koristyttöjen apuvalmentaja, kun tyttäreni pelaa siellä. Eli en ole todellakaan ammattiurheilija, joka vain treenaa ja lepää: elän hektistä arkea ja kannan useita vastuita. Stressiä siis piisaa.

Tarkoitus ei ole kerskailla vaan toimia todisteena siitä, että vaikka olin niin rikki ja rääkkäsin kehoani, sain tehtyä muutoksen ja muutos ei ole treenin lopettamista, vaan se on fiksua treeniä ja kun treenaa kehoa luonnollisella tavalla ja nykyaikaisen tiedon mukaan, se keho toimii niin kuin sen tulee toimia.

Kaiken pohjana on tämä Toiminnallinen Kehonpainoharjoittelu.

Se, mitä on yli vuosikymmen vedetty ”Natural Bootcamp” nimellä. 

(Nyt vain paranneltu uusi ohjelma)

Sen päälle voi sitten treenata erilaisia lajeja ja niissä pärjää paremmin, kun pohja on kunnossa.

Teen kehostani sellaisen, että se purkaa ylikuormituksen. Se sietää stressiä.

Kun rakentaa tällä pohjan, keho toimii ja kun keho toimii, eli hermosto ei ole ylirasitustilassa ja aivot toimii!

Miten tämä vaikutti suorituskykyyn kovassa lajissa?

2022 vuoden lopussa ammattivapaaottelija Wade Häkkinen alkoi treenata tätä ohjelmaa oheisharjoitteluna. Hän treenasi läpi alkuperäisen Natural Bootcampin, josta tämä uusi Toiminnallinen Kehonpainoharjoittelu on uudistettu versio.

Katso videolta yksi Waden ”raporteista”

(Video on kuvattu ennen Waden ekaa matsia. Tästähän on jo vähän aikaa ja voittohan sieltä tuli! Kaksi voittoa on tullut vielä sen jälkeen, eli Wade on tällä hetkellä 3 voittoa ja 0 tappiota ammattilaisena.)

Toiminnallinen Kehonpainotreeni on 12 viikon ohjelma:

 • 12kpl 30min treeniä, joissa aktiivinen liikkuvuus, kaikki nivelet ja liikesuunnat käydään läpi monipuolisilla kehonpainoliikkeillä, joka kerta eri tavalla! Annos ”70 % kuormitusta" 
 • primääriliikkeillä
 • 12kpl 10min integrointi treeniä, joissa jokainen liike on koko keholle ja treenaa todellista hallintaa 
 • 12kpl 10min treeniä joissa treenataan aktiivista liikkuvuutta. Näitä voi käyttää välipäivinä tai omien muiden treenien alussa
 • 12 kpl tekniikkavideoita, joiden avulla syvennyt liikkeiden taitoon ja opit tuntemaan omaa kehoasi
 • Testipatteri, jolla seuraat kehitystäsi
 • 12kpl Bonuksia, joissa optimoidaan mm unta, rentoutumista ja ruuansulatusta.

Eli saat joka viikko: 

- yhden 30min treenin, 

- toisen 10min integraatiotreenin ja 

 • kolmanneksi: erillisen 10min liikkuvuustreenin
 • Bonuksia optimoimaan eri osa-alueita kuten unta ja ruuansulatusta.

Rakenna oma viikko-ohjelma, tai käytä jotain kolmesta valmiiksi rakennetusta vaihtoehdosta.

Treeniaikaa voit käyttää siis vain alkaen 50 min viikossa ja sillä saa jo kovia tuloksia! Yksi 30min treeni ja kaksi 10min treeniä.

Täysin uusi 12 viikon ohjelma on vain 97€ ja saat pitää sen lopun elämääsi ja treenata läpi niin monta kertaa kun haluat. Suosittelen käymään systemaattisesti läpi kerran vuodessa JA osioita voi ja kannattaa käyttää palasina siellä täällä pitkin vuotta.

Maksuvälineenä käy:

SMARTUM, EDENRED, EAZYBREAK TAI E-PASSI

Löydät liikuntaedun mobiilisovelluksella meidät hakusanoilla Aft.fi tai AFT. Voit maksaa kurssin maksun ja laittaa kuitin [email protected]. Mikäli kaipaat lisäneuvoja, ota yhteyttä [email protected].

Sekä tietysti kaikki pankkien maksutavat tai maksukortti.

Saat tunnukset sähköpostiisi ja ohjelmaan pääset selaimella tai kätevästi suoraan sovelluksen kautta!

Hanki ohjelma tästä!

12 viikon ”paina play ja treenaa mukana”

Vaivattomasti ja kevyesti liikkuva jumiton keho

Ketteryyttä, kestävyyttä ja kehonhallintaa.

Energiaa koko päiväksi!

 • Miten parannat palautumista ja kehonhallintaa, vaikka olisi loukkaantumisia tai kovaa stressiä
 • Miten parannat rentoutumista ja unenlaatua tasapainottamalla hermostoa
 • Miten lisäät liikkuvuutta silloinkin kun se ei ole ennen onnistunut
 • Lisää liikkuvuutta ilman staattista venyttelyä
 • 12 erilaista tapaa tehdä punnerrus
 • 12 erilaista tapaa tehdä kyykky
 • 12 erilaista keskivartalosarjaa
 • Miten poistat ylirasitusta kehosta
 • Miten poistat liikkuvuusepäsymmetrioita
 • Miten poistat voimaepäsymmetrioita
 • Miten parannat liikettä sinulle vaikeissa asennoissa, eli heikkoja kohtia
 • Sano hyvästit päiväväsymykselle
 • Sano hyvästit kankeudelle
 • Paranna kehonhallintaa 
 • Paranna unenlaatua
Placeholder Image

1. Stressitön ja Jumiton, Ketterästi ja Kevyesti liikkuva keho.

Placeholder Image

2. Taloudellinen ja Tehokas liike

Placeholder Image

3. Energiaa koko päiväksi! Ja syvät unet!

Osta tästä hintaan 97 €

Ensimmäiseksi haluan sanoa suoraan, että en osaa lyhyesti kertoa sinulle, mikä tämä 70% teho Toiminnallisessa Kehonpainotreenissä on ja miten se toimii, koska asiaan liittyy niin monta eri fysiologian osaa.
Voin kuitenkin selostaa 70%:n filosofian tällä tositarinalla.
Se on suoritettu Human Performance Instituten toimesta USA:n armeijan kanssa.
Kaksi komppaniaa laitettiin kolmen päivän leirille, jossa mitattiin suoritusta kompleksisissa tehtävissä. Toisen joukkueen tehtävä oli tehdä töitä koko 72h putkeen ilman unia. (Normaalia armeijassa ja tällainen puskemisen idea on normaalia elämässä.)
Toisen joukkueen ohje oli tehdä töitä 90min ja levätä 30min alusta asti. Vaikka ei vielä olisi väsyttänyt.


Ekan päivän jälkeen ryhmä 1 (joka ei levännyt) johti yli 25%. Tietenkin, kun toiset lepäsivät (mitä laiskureita, lepäävät vaikka ei väsytä!).
Toisen päivän jälkeen ryhmät olivat tasoissa. Miten muka, jos toiset kerran lepäs 25 % ajasta? Sen vuoksi, että ryhmä, joka ei lepää, hidastui niin paljon.
Kolmannen päivän jälkeen ryhmä 2, jotka lepäsi 25 % ajasta, voitti yli 25 %.
 
Mitä tästä opimme?
Senkö, että jos on yhden päivän tehtävä, ei kannata levätä? Vai sen, että koska elämä ei ole yhden päivän tehtävä, sinun pitää ymmärtää tämä Toiminnallisen Kehonpainotreenin idea (ja koko AFT:n) ideologia: LEPÄÄ ENNEN KUIN VÄSYT, JA ET VÄSY KOSKAAN! Ja siksi suorituksesi tulee olemaan paljon parempi.
 

Mitä jos kokeilet sitä, että et vedä itseäsi loppuun? Mitä jos lepäät ennen kun väsyt? MUTTA teet sen tietoisesti. Et rötvää ja nysvää, vaan pidät tietoisesti oikean mittaisia breikkejä. Joka ikinen yö nukut 8h, päivällä pidät pari 30min breikkiä. Lepopäiviä, kevyitä viikkoja... Lepäät ja teet. Lepäät ennen kun väsyt, etkä aja itseäsi punaiselle. Mitä jos se olisi sinun fokus tästä eteenpäin?
 
Tiedätkö mitä tapahtuu, kun et ole punaisella?
Olet varmasti kokenut sen kuinka hyvin treeni kulkee, kun olet oikeasti palautunut. Tiedät myös miltä juminen ja tukkoinen keho tuntuu. Tiedät miten kireällä pinna on, kun kuppi on melkein täynnä ja miten rento olo on, kun olet saanut oikeasti levättyä.
Vaikka et lähtisikään Natural Bootcamp ohjelmaan, niin testaa tätä filosofiaa silti.
Jos taas sinulle nousee kiinnostus, että ottaisit ihan ohjelman, jossa kehoasi ohjelmoidaan tähän rentoon tekemiseen ilman puskemista ja haluat tietää mitä se keho silloin voi saavuttaa, niin sitten Toiminnallinen Kehonpainotreeni on sinulle!

Toiminnallinen Kehonpainotreeni

Palaudu nopeammin, Nuku Paremmin, Liiku Kevyemmin ja Ketterämmin, Rakenna Energiaa Koko Päiväksi!

Vaihda stressi ja ylikuormitus taspainoksi ja toimivaksi kehoksi!

Ei repivää rääkkiä, vaan monipuolista toiminnallista liikettä kehoa kuunnellen, 70% teholla!

 • Väsymys ja Jaksamattomuus -> Energiaa koko päiväksi!
 • Kankea ja Hidas -> Ketterä ja Kevyesti Liikkuva
 • Stressi ja Ylikuormitus -> Selkeä Rauhallinen mieli ja nopea Palautuminen
 • Univaikeudet ja Väsymys aamulla -> Syvät Unet ja Virkeä heti herätessä
 • Rääkkitreeni -> Hyvä meininki, Rento Flow

Toiminnallinen Kehonpainotreeni on 12 viikon kokonaisvaltainen ohjelma, joka... 

 • treenaa kehon purkamaan stressiä ja ylikuormitusta.
 • treenaa kehon kestämään paremmin kuormitusta ilman, että menee ylikierroksille.
 • parantaa liikkuvuutta ja Kehonhallintaa
 • korjaa jumeja, tasapainottaa epäsymmetrioita ja auttaa kaiken liikkeen taloudellisuudessa: tekee kevyempää ja tehokkaampaa

Joka viikko 

 • 30 min päätreeni joka sisältää monipuolisen aktiivisen liikkuvuuden + ”70 % kuormitusannoksen koko keholle” + rentoutuksen
 • 10 min integraatiotreeni
 • 10 min aktiivinen, dynaaminen liikkuvuustreeni
 • Tekniikkavideot, joilla syvennät taitoasi kehonhallintaan
 • Testipatterin, jolla seuraat kehitystäsi ja kehon muutosta
 • Bonukset unen, rentoutumisen, liikkuvuuden ja ruuansulatuksen optimointiin
Täysin uusi 12 viikon ohjelma on vain 97€ ja saat pitää sen lopun elämääsi ja treenata läpi niin monta kertaa kun haluat. Suosittelen käymään systemaattisesti läpi kerran vuodessa JA osioita voi ja kannattaa käyttää palasina siellä täällä pitkin vuotta.

Maksuvälineenä käy:

SMARTUM, EDENRED, EAZYBREAK TAI E-PASSI

Löydät liikuntaedun mobiilisovelluksella meidät hakusanoilla Aft.fi tai AFT. Voit maksaa kurssin maksun ja laittaa kuitin [email protected]. Mikäli kaipaat lisäneuvoja, ota yhteyttä [email protected].

Sekä tietysti kaikki pankkien maksutavat tai maksukortti.

Saat tunnukset sähköpostiisi ja ohjelmaan pääset selaimella tai kätevästi suoraan sovelluksen kautta!

Hanki ohjelma tästä!

AFT -kurssien käyttö applikaatiolla ja selaimella:

Mikä on AFT ja keitä me olemme?

Olemme Suomessa toimiva suomalainen yritys Anatomic Functional Training Oy (Y-tunnus 2569368-3). Palveluihimme kuuluu sekä kehonhuoltovälineitä, että verkkovalmennuksia, joiden jäseninä meillä onkin jo yli 40 000 henkilöä. Toimintamme on verkossa ja livenä ympäri Suomen workshoppien ja koulutusten muodossa. Järjestämme myös yrityksille virkistys- ja koulutustoimintaa. Asiakaspalvelumme saat kiinni osoitteesta: [email protected], autamme sinua kaikissa mieltä askaruttavissa kysymyksissä.

Materiaali jää sinulle ikuisiksi ajoiksi!!

Meillä käy maksuvälineenä myös Edenred, Smartum ja ePassi -maksutavat. Löydät liikuntaedun mobiilisovelluksella meidät hakusanoilla Aft.fi tai AFT. Voit maksaa kurssin maksun ja laittaa kuitin [email protected]Linkki ja tunnukset tulevat sähköpostiisi kahden päivän kuluessa ja ovat loppuelämän käytössä. Asiakaspalvelu: [email protected]

Kyllä, lähden mukaan hintaan 97€