Chat with us, powered by LiveChat

TOIMINNALLINEN VATSATREENI®️

Hanki itsellesi vahva, terve ja hyväkuntoinen keskivartalo treenaamalla terapeuttisen laadukkaasti ja urheilullisen tehokkaasti

Se alkuperäinen Toiminnallinen vatsatreeni jo vuodesta 2016!

MUKANA JO YLI 21 000 TREENAAJAA!

Vihdoinkin valmennus, joka yhdistää kolme kriittistä osaa, joita kaikki tarvitsevat:

 • Syvät lihakset kuntoon ja vatsa litteäksi

 • Pinnalliset lihakset urheilullisiksi

 • Tehokkaan ja voimakkaan keskivartalon hyödyntäminen liikuntaan ja elämästä nauttimiseen

100% TULOSTAKUU


LAATU KORVAA MÄÄRÄN - TREENAA 10-15 MIN 3 KERTAA VIIKOSSA

Ohjelman materiaali jää sinulle ikuisiksi ajoiksi!

Meillä käy maksuvälineenä myös Edenred, Smartum ja ePassi -maksutavat. Kirjautumissivu ja tunnukset tulevat s-postiisi heti ja ovat loppuelämän käytössä. Asiakaspalvelu: [email protected]

Tule mukaan hintaan 87 €

Kolme syytä, miksi vatsa ei kehity optimaalisesti

Syvät lihakset eivät aktivoidu

Vaikka syviä lihaksia yritetään aktivoida, vedetään napaa sisään, niin usein ne eivät kuitenkaan reagoi kun aletaan liikkua. Syvät lihakset täytyy saada aktiiviseksi kun tehdään toiminnallisia liikkeitä ja se vaatiikin ihan erilaista treeniä.

Pelkkiä rutistuksia monesta eri suunnasta ei riitä

Vatsaa täytyy treenata toiminnallisesti, jos sen halutaan toimivan.Tämä tarkoittaa; tietysti moneen suuntaan tehtyjä liikkeitä, mutta paljon erilaisia kombinaatioita ja erityisesti progressiivista ohjelmaa, jossa erilaisia liikeyhdistelmiä "ohjelmoidaan" kehoon, jotta keskivartalo pystyy toimimaan kaikissa suunnissa.

Integrointi puuttuu

Viimeinen osa mikä yleensä puuttuu kaikista vatsatreeneistä on intergrointi. Eli, monet pystyvät tekemään monenlaisia vatsaliikkeitä selinmakuulta, mutta kun siirrytäänkiin käsien tai jalkojen päälle niin keskivartalo alkaakin falskaamaan ja aktivoinnit unohtuvat. On tärkeää yhdistää ohjelmaan liikkeitä, jossa keskivartaloon käytetään  nimenomaan yhdessä käsen ja jalkojen kanssa.


7 viikon ohjelma. Saat videona joka viikko valmiin treenin. Lisäksi kaikki treenit jäävät sinulle lopuksi elämää.
Teet videon liikkeitä oman valintasi mukaan 10-15 minuuttia per treeni, 3-5 kertaa viikossa.

Toista videot ympäristössä koneella tai puhelimesta aplikaatiolla. Paina play ja treenaa mukana.  Aivan kuin olisin livenä vieressäsi näyttämässä ja ohjeistamassa liikkeitä. Ohjelma etenee viikko viikolta. Suunnitelma on tehty puolestasi.

"Toiminnallinen vatsatreeni on todella tärkeää"
- Nooralotta Neziri, moninkertainen Suomenmestari 100:n metrin aidat.

"Kun vatsan ja koko keskivartalon halutaan toimivan liikkeessä, sitä pitää treenata toiminnallisesti. Jukan intohimo saada ihmisistä terveempiä ja hyvä kuntoisia näkyy jokaisen Jukan valmennuksen laadussa. Tämäkään valmennus ei tee poikkeusta, vaan on huippuluokkaa."

- Kamppailulajivalmentaja Timo Lampen

MITÄ OIKEASTI SAAT TÄSTÄ KURSSISTA:

 • Sano hyvästit heikolle selälle, löysälle vatsalle.
 • Hyväkuntoinen core ilmenee litteämpänä vatsana, joka saa myös suoliston pysymään oikeassa paikassa! (silloin vatsasi toimii)
 • Parannat ryhtiäsi, terve keskivartalo näkyy niskan ja olkapäiden asennossa. (Usko tai älä: tämä vaikuttaa aivokemiallisesti itseluottamukseesi)
 • Selkäsi ei hajoa, kun treenaat enemmän tai kovempaa. Vältät turhat treenitauot tapaturmien takia.
 • Opit treenaamaan keskivartaloasi tavalla, johon se on anatomisesti rakennettu.
 • Juoksu, pelaaminen, tanssiminen, lyönnit, potkut, kyykyt ja punnerrukset saavat lisää tehoa, kun keskivartalosi toimii niin kuin sen kuuluu toimia

KURSSI EI TIETENKÄÄN SOVI KAIKILLE. SINUN EI KANNATA OSALLISTUA, JOS OLET YKSI NIISTÄ

 • jotka, odottavat pikakikkoja, sillä tällä kurssilla ei kierretä totuutta, vaan kohdataan se: tuloksia varten pitää treenata
 • jotka, haluavat vain treenata helppoja rutistuksia ja pinnallisia lihaksia, sillä tällä kurssilla opetellaan monipuolisia toiminnallisia liikkeitä ja syvien lihasten aktivointia
 • jotka, eivät ole valmiita opettelemaan uusia liikkeitä ja tekemään niitä oikein

JOS TAAS TUNNISTAT ITSESI NÄISTÄ, KURSSIN SISÄLLÖT PALVELEVA SINUA ERINOMAISESTI:

 • Olet kyllästynyt tyhjiin lupauksiin, kikka kolmosiin, kakka kaseihin ja haluat oikeasti saada tuloksia, etkä vain nähdä yhtä uutta lehtijuttuotsikkoa, olet oikeassa paikassa
 • Tiedät, että hyvät tulokset vaativat liikkeiden laatua ja olet valmis kehittymään, tämä on sinulle
 • Jos olet valmis opettelemaan oikeat liikkeet koko keskivartalon hallintaan ja voimaan, olet oikeassa paikassa

Ohjelman materiaali jää sinulle ikuisiksi ajoiksi!

Meillä käy maksuvälineenä myös Edenred, Smartum ja ePassi  -maksutavat. Kirjautumissivu ja tunnukset tulevat s-postiisi heti ja ovat loppuelämän käytössä. Asiakaspalvelu: [email protected]

 

TULE MUKAAN HINTAAN 87 €

Osa 1 on aktivointiviikko

Aktivointiviikon treenit uudelleenohjelmoivat keskivartalosi lihaksiston toimimaan optimaalisesti, eli syvien lihaksien on reagoitava ”käskyihin” ja aktivoiduttava ennen pinnallisia.

Vasta tämä mahdollistaa kaikkien lihaksien toiminnan, litteän ja vahvan vatsan. Lisäksi saat liikkuvuus- ja selkäsarjan, jotka yhdistetään treeneihin takamaan parhaat tulokset.

Osa 2 on kuuden viikon progressiivinen treeniohjelma

Saat joka viikko uuden treenisarjan. Syvien lihasten aktivoinnin lisäksi harjoitus kohdennetaan aina monipuolisesti niin vinoihin kuin suoriinkin vatsalihaksiin useasta "eri kulmasta" Lisäksi, keskivartloa integroidaan tukemaan koko kehon liikkeitä. Eli jalat ja kädet ovat mukana.

Saat neljän viikon ajan joka viikko uudet liikkeet, jotta lihaksesi eivät totu mihinkään liikesuuntaan vaan kehittyvät jatkuvasti!

Viikoilla 5 ja 6 nostetaan tehoja sekoittamalla viikkojen 1-4 aikana opetellut liikkeet uusiksi sarjoiksi.

Osa 3 on bonustreenit (näitä et saa mistään muualta!)

Näillä voit jatkaa treenejä, jos haluat todella urheilulliseen kuntoon. Niissä riittää haastetta.

Voit käyttää näitä (kuten koko kurssia) elämääsi, koska tämä kurssi jää sinulle!

Bonus 1: Suomen nopeimman pika-aiturin ja ehkä tämän hetken kuumimman urheilijan Nooralotta Nezirin suosikkitreenit. Nooralotta opettaa sinulle videolla hänen tärkeimmät vatsaliikkeensä. Nämä liikkeet ovat siis olympiaurheilijan TOP liikkeet!

Bonus 2: jumppapallotreenit: Iso jumppapallo on yksi tehokkaimmista tavoista treenata keskivartaloa. Saat bonuksena täyden liikepatterin toiminnallisia keskivartalotreenejä jumppapallolla

Bonus 3: Jukan coretreenit salilla - näillä saat voimaa ja tehoa keskivartaloon

Bonus 4: Fysiikkavalmentaja Vesa Vuorenmaan suosikkiliikkeet - Vesa on valmentanut mm. useita liigakiekkoilijoita.

Myös viikon 1 Selkä ja Liikkuvuus bonukset ovat sellaisia, joita sinä voit käyttää osana muita treenejä tai sellaisenaan aamusarjana lopun elämääsi

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Olet ehkä joskus aloittanut yhden ohjelman, mutta se on jäänyt kesken. Tämä on hyvin tavallista nykypäivänä, koska meillä on niin paljon tekemistä, vastuita, velvollisuuksia ja asioita jotka kilpailevat huomiostamme.

Mikä on yhteistä kaikille, jotka ovat saavuttaneet tuloksia, sekö että heillä on valtava itsekuri?

Ei, itseasiassa aika harvalla on sellainen itsekuri, että he aina vievät aloittamansa homman loppuun. Minulla ainakaan ei ole, enkä ole sellaisia ihmisiä juuri edes tavannut.

Salaisuus tuloksiin on itseasiassa se, että yrittää uudelleen ja uudelleen. Oppisiko lapsi kävelemään, jos hän ensimmäisen kaatumisen jälkeen luovuttaisi? Entä oppisiko hän pyöräilemään? Ei tietenkään, todellisuudessa ihmisyys on sitä, että me nousemme ylös, yritämme uudelleen.

Jotkut meistä luovuttavat aikuisena monissa asioissa. Oman keskivartalon terveys ja voima on yksi asia jonka kanssa ei voi luovuttaa, sillä se määrittää niin suurelta osin koko kehomme terveyden. Meidän on aloitettava jostakin ja ainoa aika päätöksen tekemiseen on NYT.

Tämä kurssi on sinun omaisuutta ja voit käydä sitä läpi omassa tahdissa ja niin monta kertaa kun haluat. Omistat sen lopun elämääsi!

Eikös se ole vähän pinnallista treenata vatsaa ja olla noin ulkonäkökeskeinen?

Joku ehkä ajattelee vatsalihasten treenaamisen olevan vain ulkonäköseikka. Moni ehkä treenaakin vatsaa vain sen takia, joka itseasiassa saattaa johtaa terveydellisiin ongelmiin.

Yleensä halutaan vain tehdä rutistuksia ja saada ”lihakset esiin”. Jos tämä tehdään unohtaen syvät lihakset ja liikkuvuus harjoittelu ja toiminnallinen treeni, se johtaa niin selkäongelmiin, kuin mahdollisesti myös suolisto-ongelmiin.

Samat ongelmat syntyvät, jos keskivartaloa ei treenaa ollenkaan, selkä ei saa tukea ja kipeytyy, syvät lihakset löystyvät ja suolisto alkaa pakkautua alas, joka näkyy pömppönä ulospäin, mutta sisällä se heikentää suoliston toimintaa.

Tämä kurssi sopii loistavasti niille jotka haluavat panostaa keskivartalotreeninsä laatuun.

Nämä sarjat voi tehdä hyvin kotona, mutta ne sopivat loistavasti osaksi sinun omaa treeniohjelmaasi.

Aktivointiliikkeillämme starttaat treenisi loistavasti. Ota ne osaksi alkulämmittelyä ja treenin päätteeksi teet vahvistusliikkemme.

Olen aika huonossa kunnossa, jaksanko tehdä koko ohjelman läpi?

Valmennus on rakennettu liikepattereista. Yksi patteri on kolme liikettä ja saat uuden kombon, joka viikko. Liikkeet tehdään laatu edellä, ei teho. Haluamme saada oikeat lihakset ja liikekaavat toimimaan. Me emme halua tyypillisiä tuloksia kuten selkäkipua ja pinnallisten lihasten yliaktivaatiota.

Jos et ole treenannut pitkään aikaan, teet vain yhden kolmen liikkeen patterin, omalla tahdillasi, keskittyen liikkeen laatuun. Jo kolme noin viiden minuutin treeniä viikossa alkaa herättää oikeita lihaksia ja tulokset alkavat tuntua.

Jos olet jo kuntoillut ja treenannut keskivartaloa, suosittelemme tekemään 3 kierrosta 3 kertaa viikossa, eli noin 15min kolme kertaa viikossa. Pystyt tekemään liikkeet suuremmalla teholla, koska todennäköisesti tottuneet lihaksesi oppivat liikkeet nopeasti. Tämä määrä saa lihaksesi aktivoitumaan ja kehittymään.

Aktiivitreenaajille suositus on tehdä 3, 4 tai jopa 5 kierrosta kolmesta viiteen kertaa viikossa. Esimerkiksi 3 kertaa viikossa 20 minuuttia ja kaksi kertaa viikossa 10min. 

Huom, tarkoitus ei ole treenata tälläistä määrää jatkuvasti! Vaan tämä on 7 viikon jakso joka nostaa keskivartalosi uudelle tasolle. Tämän jälkeen käytät liikkeitä oman tilanteesi ja tavoitteiden mukaan.

Tämä treeni, kuten kuten kaikki nykyiset valmennukseni, pohjautuvat paljolti oman välilevynpullistumani kuntoutukseen.

Nämä treenit eivät ole perinteisiä rutistuksia ja pumppauksia, eli pinnallisten lihasten treeniä yksin ja eristävästi, koska niillä minä juuri sain selkäni rikki. Nämä treenit ovat toiminnallisia siinä tarkoituksessa, että keskivartalo rakennetaan selkärankaa tukevaksi.

Nykyään mm vedän maasta yli 150kg ilman vöitä, remmejä, siteitä ja kenkiä vaikka minulla on pullistuma. Muista, että tehtäväsi ei ole yrittää repiä kaikkein vaikempia liikkeitä valmennuksessa, vaan kehittää sinun kuntoa.

Näytän kaikista liikkeistä erilaisia versioita, sinun tulee tehdä se versio, johon sinun kuntosi riittää ja kehittyä askel askeleelta ja jättää pois kokonaan sellaiset, mitkä eivät vielä onnistu. Pääset niihinkin kyllä vielä käsiksi.

Kannattaa muistaa, että tällä ohjelmalla on myös tulostakuu, eli jos et saa mitään tulosta, niin 7 viikon jälkeen, saat rahasi takaisin.

Tämä kurssi on rakennettu pitäen mielessä nykyajan ihmisen kiireet.

Liikepattereissa käytetään yhdistelmiä ja syklejä, joilla maksimoidaan hyöty minimiajassa. Idea ei ole rääkätä kehoa loppuun, vaan treenata lihakset toimimaan.

Siksi aloittelijalle riittää 5 minuutin treeni ja kokeneimmille 10 tai 15min.

3 treeniä viikossa riittää, eli aikaa kuluu yhteensä 15-45 minuuttia viikossa. Sama aika kuluu todennäköisesti moninkertaisesti TV:n tai sosiaalisen median parissa.

Moni on kysynyt minulta, voiko vatsatreenilläni oikeasti saada näkyviä tuloksia. Eikö keskivartalon kunto ja muoto ole enemmän geneettinen juttu? 

Tähän liittyy kolme asiaa:

Keskivartalon voima, tuki ja terveys riippuvat täysin treenistä. Tietenkin, jos on ollut onnettomuudessa tai on rakenteellinen haaste, ne ovat erittäin vaikuttavia tekijöitä, MUTTA juuri tässä tilanteessa treeniin pitäisi TODELLA PANOSTAA koska muuten haasteet kasvavat ja kasvavat.

Keskivartalon terveyteen ja voimaan saa 100 % varmasti tuloksia treenaamalla, sen pystyy todistamaan testaamalla millaisiin liikkeisiin pystyy ja montako toistoa. Kaikki kehittyvät laadukkalla treenillä. Varmasti. Jos joskus et ole kehittynyt jollain ohjelmalla, kannattaa vaihtaa ohjelmaa.

Vatsalihasten muotoon vaikuttaa kaksi seikkaa, toinen liittyy suoraan treeniin: litteän vatsan saa treenaamalla, sillä se syntyy, kun syvät lihakset ovat aktiiviset ja tekevät työnsä. 

Pinnallisiin lihaksiin saa muotoa ja muodon saa paljon paremmin ja nopeammin, kun syvät lihakset toimivat ensin ja treenataan sekä vinoja että suoria vatsalihaksia sekä kokonaisia lihastoimintaketjuja. Tietenkin muotoon vaikuttava tekijä on se, paljonko rasvaa on lihasten päällä ja siihen vaikuttaa pääasiassa ruokavalio.

Olen huomannut, että kun ihmiset huomaavat kehityksensä keskivartalon lihasten voimassa ja toimintakyvyssä, alkaa kummasti syntyä motivaatiota syödä oikeaa ruokaa ja juoda riittävästi vettä. Voimakkaasta mielentilasta ei synny  tarpeita mättää sokeria ja turhaa rasvaa.

 

Tämä valmennus eroaa radikaalisti muista valmennuksista.

Valmennus yhdistää syvät lihakset, pinnalliset lihakset ja koko keskivartalon integraation raajojen liikkeeseen. Olen tavannut sekä ihmisiä, joilla on loistava tuki syvissä lihaksissa, mutta eivät saa juurikaan tehtyä istumaannousuja, saati sitten punnerruksia ja kyykkyjä.

Vielä enemmän olen tavannut ihmisiä, jotka tekevät paljon rutistuksia, jopa lisäpainoilla, mutta heillä on selkäongelmia, koska liikkeet ovat tosiasiassa aktivoineet lähinnä lonkkia, eivätkä oikeasti vatsaa ja koko corea.

Yleistä on myös se, että pinnalliset lihakset kyllä toimivat, mutta vatsa pömpöttää ja selkä saattaa oireilla koska sisäinen tuki puuttuu.

Tämä valmennus yhdistää nämä kolme asiaa: syvien lihasten aktivoinnin, pinnallisten voiman ja koko keskivartalon integroimisen koko kehon liikkeisiin.

Anatomic Functional Training Oy (Y-tunnus 2569368-3) on täysin suomalainen yritys. Foamroller.fi verkkokaupassa meillä on laaja valikoima kehonhuoltovälineitä, aft.fi sivuilta ja AFT:n sosiaalisen median kanavista (Facebook ja Youtube) löydät paljon ilmaista tietoa tuki- ja liikuntaelimistön terveydestä sekä verkkovalmennuksia. Verkkovalmennuksiamme käyttää yli 40 000 henkilöä. Järjestämme myös workshoppeja ja koulutuksia ympäri Suomea. Yrityksille toteutamme virkistys- ja koulutustoimintaa. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä sähköpostilla [email protected].

MINKÄ ARVOINEN TÄMÄ KURSSI ON?

Henkilökohtainen valmennus kanssani maksaisi 190€ yhdeltä tapaamiselta.

Ryhmäliikuntatunnit, joissa vain treenataan vatsaa, maksavat yleensä noin 10 euroa tunti.

Tunnit joissa oikeasti opetellaan keskivartalon treeniä, kuten laadukkaat pilatestunnit, maksavat alkaen 20€ tunti.

Jos kävisit 7 viikkoa ryhmätunnilla jossa opetellaan laadukasta treeniä, maksaisit siitä 140€ eikä tälläisiin rypistyksiin ole monille edes fyysisesti mahdollista osallistua. Tai ajallisesti. Tämän treenin voit tehdä kotonasi ilman ongelmia!

Eikä noista tunneista jää sinulle edes materiaalia.

Alle 1,80€ päivässä! Sillä ei nykyään saa edes kupillista puoli päivää vanhaa kahvia huoltsikalta.

Lisäksi, kun ostaa kahvikupin, se juodaan ja käteen jää tyhjä kuppi. Sen lisäksi vain surullinen fiilis, että eipä häävi kahvi ollut.

Tämä kurssi jää sinulle lopuksi elämääsi ja auttaa sinua saavuttamaan terveen ja vahvan keskivartalon. Ja myös pitämään sen.

Kurssin hinta on 87€ sis. alv.

Osallistuessasi nyt saat vielä mukana huikeat bonukset, joita et saa mistään muualta.

Jos olet miettinyt, että haluaisit panostaa itseesi. Olet ehkä kyllästynyt keskivartalosi kuntoon, tai haluat saada sen uudelle tasolle. Haluat ehkä oppia, miten urheilijat ja fysioterapeutit tekevät keskivartalotreenejä ja haluat saada kokonaisen ohjelman joka ei keskity vain yhteen osa-alueeseen. 
Nyt on sinun aikasi.

Sinä voit ottaa askeleen ja näyttää, että arvostat itseäsi ja haluat kokea enemmän. Haluat terveemmän ja toimivamman kehon, koska sinä ansaitset sen.
OSTA KURSSI TÄSTÄ

Kuka on Jukka Harju?

Jukka Harju on uudenlaisen toiminnallisen treenin, aktiivisen palautumisen, kehon optimoinnin edelläkävijä.

Jukka on jatkokouluttanut yli 1000 ammattilaista pelkästään viimeisen vuoden aikana mm. fysioteapiataloja kuten HYKS, Kankaanpään kuntoutuskeskus, Porin Lääkäritalo, Ruissalon kuntoutus ja SATAEdu.

Lisäksi hän konsultoi ammattiurheilijoita kuten Nooralotta Neziri ja Patrik Laine. Jukka on ollut mukana valmentamassa mm. Elixirissä.

Hän on kouluttanut ohjaajia saleilla kuten Elixia ja Fressi.

Jukka toimi Body lehden asiantuntija-artikkelien kirjoittajana 2005-2013. Hänen työstään on kirjoitettu lisäksi lehdissä kuten APU, MeNaiset ja Fit.

AFT verkkovalmennuksissa on yli 42,000 jäsentä. Live-treeneissä on käynyt jo tuhansia ihmisiä.

Yli 1,2 miljoonaa fb videokatselua vuosittain. 

Youtube-kanavalla treenivinkkejä on katsottu 2,2 miljoonaa kertaa. 

Takana on 20 vuotta valmentajana, personal trainerina, ryhmäohjaana, kouluttajana ja luennoitsijana.

"Suurin oppiläksyni ja nykyisen treenimuodon tausta on oman välilevynpullistumani kuntouttaminen.

Treenasin aikoinaan perinteisesti tehden paljon vatsa-, selkä- ja kylkiliikkeitä tukemassa punttitreeniäni (vedin mm. maasta 235kg). Silti tuloksena oli välilevyn pullistuma 26-vuotiaana.

Kuntoutuksen jälkeen vasta tajusin, että kaikki mitä perus koulutuksissa oli opetettu, perustuivat pääasiassa pinnallisten lihasten treenaamiseen ja valitettavasti tämä metodi on edelleen Käypä hoito -suosituksissa. Se, että muistutetaan vetämään vatsaa sisään, ei riitä tekemään keskivartalosta vahvaa ja tervettä.

Kun liikkeitä alettiin monipuolistaa ja seurata liikkeissä lihasten aktivoitumista, alkoi vatsa oikeasti kehittyä ja nyt se pystyy tukemaan, pullistumastani huolimatta kaksi kertaa oman painon maastavedon ilman vöitä ja remmejä."

JÄIKÖ VIELÄ JOTAIN KYSYTTÄVÄÄ?

Ota silloin rohkeasti yhteyttä ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]

 • 7 viikon valmennus
 • Materiaalit käyttöösi loppuiäksi
 • Hinta 87€
 • Mukana yli 21 000 osallistujaa
 • Sopii niin aloittelijoille kuin tosi urheilijoille
 • Syvät lihakset kuntoon ja vatsa sisään
 • Pinnalliset lihakset urheilullisiksi
 • Valmennus yhdistää syvät lihakset, pinnalliset lihakset ja koko keskivartalon integraation raajojen liikkeeseen.
Tulen mukaan hintaan 87 €

"Toiminnallinen vatsatreeni on hyvä koska se sisältää paljon tietoa uskottavassa muodossa ja siihen on helppo lähteä mukaan koska aluksi ei vaadita liikoja eikä aikaa tarvita kuin 15 minuuttia. Lopputuloksena on vahvat vatsalihakset. Liikkeitä on monipuolisesti ja ainakin itse opin paljon erilaisia tapoja vahvistaa vatsalihaksia. Hintakaan ei ole paha. Olen ollut tyytyväinen ja palaan aina säännöllisesti tavalla tai toisella kurssin harjoituksiin. Kiitos!" 

-Joni Töyrylä

"Lähdin mukaan Toiminnallinen vatsatreeniin, koska kaipasin saliharjoitteluuni vaihtelua. Perus vatsaliikkeitä on tullut tehtyä jo kyllästymiseen saakka ja kaipasin erilaista näkökulmaa harjoitteluun sekä uusia liikkeitä. Samalla haaveilin kokonaisvaltaisemmasta harjoittelusta, jossa liikkeet liikuttaisivat koko kehoa.

Olen tehnyt jokaista harjoitteluviikkoa aina kahden viikon ajan 3 kertaa viikossa. Näin olen ehtinyt oppimaan liikkeiden tekniikan paremmin. Ja on toiminut hyvin! Yllätyksekseni pääsin nyt vitosviikolla testiliikkeen "istumaannousu kädet ylhäällä" ylös vaikka ensimmäisellä viikolla pötköttelin tämän liikkeen kohdalla kuin koppakuorianen selällään lattialla!!

Joten tästä jatketaan treenamista ja kehittymistä eteenpäin!"

-Tiina

"Hyvä kurssi, sain paljon enemmän kuin alkujaan ajattelinkaan.Tällä kuten muillakin kursseilla hyvää on ollut harjoitusten monipuolisuus ja sopivan kokoisiin paloihin pilkkominen. Muutaman minuutin mittaisia, monipuolisia harjoituksia jaksaa tehdä huomaamattaankin. Kurssi on tuonut keskivartaloon ihan uudenlaista vahvuutta. Aiemmin lähinnä suoria vatsalihaksia treenanneena tässä on tullut vaikutusta ihan erilailla."

-Ari

"Lähdin mukaan parantaakseni koko keskivartalon hallintaa. Minulla ajoittaista jäykkyyttä selän alueella, hartioissa ja toisessa lonkassa. Välillä jäykkyys äityi kivuksi asti. Tähän hain neuvoja ja niitä sain. Olin käynyt ortopedillä sekä fysioterapiassa. Ohjeita kävin alkuun läpi ohje kerrallaan, useita kertoja, jotta liikeradat pysyisivät niin puhtaina kuin mahdollista. Tykkäsin kovasti siitä että kerrottiin myös miten ei pidä tehdä. Kaikkia kohtia en voinut täysin toteuttaa työtapaturmassa loukkaantuneen lonkan takia. Kuitenkin ohjeiden perusteella uskalsin harjoituttaa myös vasenta lonkkaa. Olen saanut joustoa kehooni, olen saanut myös kivuttomuutta, rentoutta ja hyvää oloa! Edelleen toteutan, en läpi koko ohjelmaa, vaan itselleni sopivia harjoituksia. Kiitos paljon!"

-Raija Lappalainen

"Erittäin hyvä ohjelma ja olen tyytyväinen ostokseen! Viikoittain
”avautuvat” uudet treenit aktivoi sopivasti. Kehityksen tuntee itse vaikka
rappusia ylöspäin kävellessä, että vatsa pysyy tiukkana. Ja tuloksia näkee
myös peilistä, nelikymppisen vatsa alkanut näyttämään sixpackiltä."

-Jaakko Vilen

"Tämä ohjelma on jotain, jota olen aina etsinyt, upeaa, että törmäsin tähän!

Olen enemmän ja vähemmän elämässäni jumppaillut, käynyt kuntosaleilla, pilateskursseilla, bodypumpissa, googlaillut tehokkaita treenejä netistä jne. Jossain vaiheessa jopa kyselin pilatestunneilla, että miten oppeja ja suorittamista saisi siirrettyä mukaan myös arkeen. Kukaan ei oikein ole osannut vastata…ennen tätä kurssia.
Tämä kurssi on täydellisesti vastannut kysymyksiini ja enemmänkin 🤩.

Nyt enenevässä määrin muistan/osaan arjessa ottaa huomioon miten yksinkertaisesti huomioimalla coren ( lantionpohja, vatsa, lavat) ihan perusarjen puuhissa, opetan kroppaani toimimaan oikein.

Samoin tehdessäni mitä tahansa jumppaa, kyykkyjä tms. otan ensin kurssilla saadut opit eli lantionpohjan, vatsan tuen, lavat huomioon ja sitten liike. Aina se ei ole helppoa, näyttää ja kuulostaa yksinkertaiselta, mutta vaatii jäätävää keskittymistä, tämä varmaan ajan kanssa helpottaa ja osin toistojen myötä automatisoituu. Ennen esim. kyykyn teossa ajatus oli vain jaloissa ja pakaroissa, ehkä siinä, että selkä about suora. Huomaan myös, että vähemmän voi olla enemmän, kun ajatus mukana 😊.

Toisinaan pääsen jopa testiliikkeen; kädet ylöspäin ja istumaannousu. Ensimmäisillä kerroilla yrittäessäni, ajattelin, että tuo tavoite on mahdoton saavuttaa. Ei se vieläkään aina onnistu.

Myös ryhti tuntuisi parantuvan, ennen yritin hakea ryhtiä vain pään ja hartioiden asennolla, mutta kukaan ei kertonut, että ryhti lähtee lantionpohjasta saakka 😅.

Teen tässä rinnalla myös toiminnallista selkätreeniä. Tahtini suorittaa kursseja on siten ehkä hiukan hitaampi, koska mukana myös välipäiviä.

Jokaiselle halukkaalle olen kertonut ilosanomaa näistä kursseista, olen itse niin käsittämättömän tyytyväinen näihin.

Kiitos!"


-Miska Johansson

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.