Chat with us, powered by LiveChat

Faskia ja foamroller ohjelmat ja ohjelmointi VERKOSSA

Valmiit ohjelmat faskioiden hoitoon rullalla ja muilla välineillä

Osta tästä
Placeholder Image

Alkulämmittely- ja loppujäähdyttelyohjelmien rakentaminen

Placeholder Image

Huolto-ohjelmien ja -tuntien sekä aktiivisen palautumisen ohjelmoiminen

Placeholder Image

Liikkuvuus- ja välinetekniikoiden ohjelmoiminen omiksi harjoituksiksi ja osiksi muita treenejä

Placeholder Image

Aki Haarala, ammattikitaristi

”Sain kuntoutettua välilevynpullistumaani dynaamisilla liikkuvuuksilla, aktivoinneilla ja rullalla. Selkäni on paljon paremmassa kunnossa ja olen hyvässä työkunnossa taas!”

Koulutus on suunniteltu työkaluksi ohjelmien rakentamiseen ja se sisältää myös valmiita ohjelmia. (Katso videolta kurssin sisälle) Tämä kurssi sopii niille, jotka haluavat todella panostaa treeniinsä, pysyä terveenä ja hoitaa kehoaan, eikä hajottaa sitä. Sopii loistavasti myös ammattilaisille avuksi ohjelmien suunnitteluun ja tietenkin tästä saa suoraan valmiita ohjelmia.  

Tämä koulutus ei ole teoriakoulutus, vaan täyttä käytäntöä ohjelmoimiseen, josta kaikki hyötyvät! (Teoria anatomiasta ja fysiologiasta sisältyy "Faskia ja hermosto -  Tekniikka, Anatomia, Fysiologia -koulutukseemme)

Kysymyksiä? Kysy lisää asiakaspalvelustamme [email protected].

Paitsi liikkumattomista, myös 80 % kuntoilijoista kokee kipuja ja jumeja

Kuntoilijatkin loukkaavat ja ovat usein jumissa, vaikka lämmittelisivät esim. crosstrainerilla. Liikkujista noin 80 % kärsii venähdyksistä ja kivuista (TULE-ongelmista) mm. heikkolaatuisen lämmittelyn ja huollon vuoksi. Niitä ei ole ohjelmoitu. Kivut ovat itsestäänselvyys, jos ei lämmittele ollenkaan. Mutta niitä tulee myös, jos lämmittelyä ei ole ohjelmoitu laajemmin. Koulutuksessa rakennetaan lämmittely-, jäähdyttely- ja huolto-ohjelmat, jotka rakentavat TULE-elimistön vastaamaan sekä nykyarkea että treenejä.

"Sain nopean avun kireille lihaksille. Tehon huomasi jo seuraavassa treenissä." - Nooralotta Neziri, Suomenennätys pika-aituri

Perustuu pitkään kokemukseen todellisessa elämässä

Koulutus sisältää käytännölliset ohjeet ja valmiit ohjelmapohjat, joissa voit käyttää rullaa, muita välineitä ja fascia- ja hermostoperusteista liikettä tuloksekkaasti sekä omana treeninään että osana muuta harjoittelua ja hoitoa.

"Rikoin polveni ensimmäisen kerran 15-vuotiaana, eturistiside poikki. Vuoden toipumisajan jälkeen koin, ettei jalka silti kestä jalkapallon pelaamista. En ollut saanut riittäviä kuntoutusohjeita; toimintakyky oli palannut, mutta en pystynyt potkaisemaan palloa vasurilla. laji vaihtui samalla jääkiekoksi jota polvi kesti paremmin. 10 vuotta myöhemmin sama eturistiside katkesi uudelleen, juuri maajoukkueen kynnyksellä, mutta tällöin kuntoutuksesta tiedettiin jo enemmän ja jo 6kk jälkeen olin takaisin kentällä, entistä vahvempana ja saavutinkin niin olympiasijoituksen, MM-mitalin kuin kaksi Suomen mestaruutta. Merkittävää polvivamman osalta oli, että liikerata oli selkeästi alentunut vasemmassa polvessani koko peliurani. Sain vain hädin tuskin vasemmasta nilkasta kiinni seisaaltaan etureiden venyttäessäni. Luulisi, että kovan treenin ja pitkän uran jälkeen keho on mitä on, mutta on käynyt päinvastoin. Nykyään rullalla, dynaamisilla venytyksillä ja kontrolliharjoitteilla Tein ensimmäisen spagaatin 33-vuotiaana ja nyt 38-vuotiaan pääsen ensimmäistä kertaa syväkyykkyyn 20 vuoteen. Olen valmentanut satoja yksilöasiakkaita ja ryhmiä sekä kouluttanut treeniä ja varsinkin kehonhuoltoa mm. jääkiekkoilijoille ja muille urheilijoille, mutta myös arkiliikkujille treeniryhmissä." - Kouluttaja, fysioterapeutti ja valmentaja Eveliina Similä

Koulutuksessa opit 

  • Rakentamaan huippulaatuisia huolto-ohjelmia dynaamisten liikkuvuusharjoitteiden ja rullan ym. välineiden kanssa, ovat ne sitten oma kokonaisuutensa, tai osana sinun omaa ohjelmaasi.
  • Rakentamaan nykyaikaisesti ohjelmoituja alkulämmittely- ja loppujäähdyttelyohjelmia kaikkiin treeneihin. (Sopivat myös ryhmä treenien alku ja loppuosiin.)
  • Rakentamaan motivaation sekä kehon huoltoon, että treenaamiseen yleensä. Kurssi sisältää tallenteen live koulutuksen motivaatio luennosta.
  • Valmiit ohjelmat treenien alkuun ja loppuun, sekä välineillä että dynaamiseilla venytyksillä
  • Viisi valmista ohjelmaa koko keholle!
Placeholder Image

Saila Rajala, Liikuntakeskus Willa

“Monipuolinen, käytännönläheinen sekä teorian että käytännön yhdistävä koulutus. Asiaa tuli paljon, mutta ymmärrettävästi. Esimerkein selitettyinä. Sain paljon eväitä omilla tunneilla käytettäväksi. Odotukset ylittyivät, sisältö oli monipuolisempi kuin odotin.” 

Koulutus koostuu neljästä osasta

Placeholder Image

Osa 1: demot, eli 5 valmista ohjelmaa, jotta pystyt saman tien vetämään samalla kaavalla huippulaatuisia treenejä + erillinen "directors cut" osio, miten ohjelmat on rakennettu ja miten niitä muokataan. Sisältää valmiit ohjelmat koko keholle faskialinjonen kautta + niska-hartiatreeni + jalkaohjelma (kyykyn parannus)

 

Placeholder Image

Osa 2: Toiseksi rakennamme yhdessä alkulämmittely- ja loppujäähdyttely ohjelmia. Käymme läpi mitä osia ohjelmien tulisi sisältää ja missä järjestyksessä.

(Lisäksi valmiit liikesarjat liikkuvuuteen ja tukilihasten aktivointiin, joita voi käyttää heti.)

Placeholder Image

Osa 3: Kolmanneksi rakennamme huolto-ohjelmia, joita voi käyttää aktiivisena palautumisena ja kehon ”korjaamisena” osana viikko-ohjelmaa. Itse teen nykyään paljon tällaisia ohjelmia liikkujille ja urheilijoille, joilla on jo hyvät varsinaiset treeniohjelmat.

Placeholder Image

Osa 4: Viimeiseksi extrana, käymme läpi treenaamisen toista osaa: Motivointia ja aktivointia. Tämä sopii kaikille jotka haluavat raknetaa pysyvää motivaatiota itselleen ja myös niille jotka haluavat motivoida muita tai tekevät sitä osana työtään.

Hinta

Monet liikekontrolli- ja fascia-perusteiset koulutukset maksavat alkaen 1000 € kahdelta päivältä.

Meidän päiväkoulutukset ovat 177€ + alv 24 % (219,48€)

Nyt tämä livekoulutuksemme on taltioitu ja editoitu ja saatavilla verkossa.

Koulutuksen hinta 199€ sis. ALV.

Saat tiivistettynä kaiken tiedon ja vielä valmiit, testatut ohjelmat joita on käytetty jo satojen yksilöasiakkaiden ja ryhmien kanssa tuloksekkaasti.

Osta tästä 199€

Lisätietoja:
[email protected] (Asiakaspalvelu)

Mitä parhaista parhaat tekevät

  • Toiminnalliset huoltoharjoitukset ja treenien alku- ja loppuosion ohjelmoiminen ovat asioita, joita huippuvalmentajat kuten Gray Cook ja Tim Adams käyttävät NHL, NFL ja NBA seuroissa.
  • 80 % kuntoilijoista kärsii myös TULE-ongelmista. Moni on jo herännyt tähän ja alkaa vaatia valmentajiltaan tarkempaa ohjelmointia. Erotut joukosta eduksesi! Junioritkin kärsivät rasitusmurtumista jatkuvasti huonon valmennuksen takia. Meidän on aika nostaa valmennus uudelle tasolle ja alkaa pitää ihmiset terveinä.

Tule mukaan uuteen aaltoon!

100 % käytäntöä, miten rakennat ohjelmia ja tunteja rulla- ja liikkuvuustekniikoilla.

Treenien alku- ja loppuosien, sekä huolto-ohjelmien / tuntien rakennuskaavat ja demot.

Osta tästä 199€

Mikä on AFT ja keitä me olemme?

Olemme Suomessa toimiva suomalainen yritys Anatomic Functional Training Oy (Y-tunnus 2569368-3). Palveluihimme kuuluu sekä kehonhuoltovälineitä, että verkkovalmennuksia, joiden jäseninä meillä onkin jo yli 40 000 henkilöä. Toimintamme on verkossa ja livenä ympäri Suomen workshoppien ja koulutusten muodossa. Järjestämme myös yrityksille virkistys- ja koulutustoimintaa. Asiakaspalvelumme saat kiinni osoitteesta: [email protected], autamme sinua kaikissa mieltä askaruttavissa kysymyksissä.