Chat with us, powered by LiveChat

LUONNOLLISTA RUOKAA VUOROKAUDEN YMPÄRI

 

Miten syöt terveellisesti ja energisoivasti, ilman epäkäytännöllisiä ja turhia kikkailuja.
Ei kalorien laskentaa, ei punnitsemista, ei erikoisuuksia.
Täysin luonnollista ja oikeaa ruokaa jokaiselle päivän aterialle yksinkertaisesti.

Tule mukaan tästä hintaan 39€!

Meillä käy maksuvälineenä myös Edenred, Smartum ja ePassi maksutavat. Asiakaspalvelu: [email protected]

Jos haluat syödä yksinkertaisesti ja terveellisesti, maittavaa ruokaa, tämä on sinua varten.
Jos et halua syödä pikaisesti eineksiä, mutta et myöskään arjessa ehdi käyttää tunteja ruokien valmistamiseen, tämä on sinulle.
Haluatko, että ruoka jota syöt, ei väsytä sinua, vaan antaa energiaa. Haluat jaksaa töissä, kotona ja omissa harrastuksissa.
Haluat tietenkin olla terve ja tiedät, että roskan syöminen ei ole oikea tie, mutta luonnollisen ruoan syöminen tuntuu joskus olevan vaivalloista ja aikaa vievää.
Tämä valmennus antaa sinulle konkreettisia välineitä nimen omaan arkeen. Miten pystyt tekemään valintoja, jotka kuluttavat minimaalisen määrän aikaa, mutta antavat maksimaalisen ravitsemuksen keholle.

Tämä ei ole uusi trendi, eikä pikavoitto

Vaikka erilaiset pätkäpaastot, pussikeitot ja itsensä kurittaminen ovat edelleen muodissa, sinäkin varmasti tiedät, että ne eivät toimi kuin maksimissaan hetken.

Tämä valmennus ei ole pikavoitto, eikä sovi sellaisia etsiville.

Tässä “ohjelmassa” syödään oikeaa ruokaa ja tehdään valintoja sen mukaan, mikä oikeasti ravitsee kehoa. Ohjeet ovat yksinkertaisia eikä niissä tehdä kymmenen mausteen kastikkeita. Voit tehdä vaikka viikonloppuisin sitten hienoja aterioita ja käyttää niihin enemmän aikaa. Tämä ohjelma on arkeen ja se on rakennettu sen mukaan, miten kehon fysiologia todellisuudessa toimii.

Tämä valmennus sisältää:

Tämä ohjelma erottuu muista sen yksinkertaisella ja suoralla lähestymistavalla siihen, mitä on oikeaa ruokaa, miten jokainen valitsee lautaselle sopivan tasapainon eri makroravinteita (se on eri ihmisille eri), miten hoidetaan riittävä nesteytys, miten mikroravinteiden saanti ja miten ruokailut rytmitetään.

Ohjelma käy läpi neljä perusasiaa ja miten ne laitetaan käytäntöön.

1. Nesteytys
2. Makro-tasapaino
3. Ravinnon laatu ja Mikroravinteet
4. Ateriarytmi
Pystyt hankkimaan kaiken marketista, etkä joudu kiertämään erikoiskauppoja.

Halutessasi voit täydentää ja lisätä tietenkin, mutta koska lisät eivät korvaa arjen perusruokaa, tämä ohjelma laittaa tämän tärkeimmän asian, eli perusruoan kuntoon.

Saat koko valmennusmateriaalin heti käyttöösi ja se on käytettävissäsi loputtomiin!

Hinta vain 39€

Tilaa valmennus tästä!

Miten olen päätynyt luomaan tämän ohjelman

 

Aloitin syventymään ravintoon jo 17-vuotiaana, kun halusin ottaa urheiluharrastukseni vakavammin ja kehittyä nopeammin.

Tuohon aikaan, 90-luvulla uusimpia juttuja oli erityisesti proteiini. Lisäsin proteiinia reilusti. Punnitsin ruokiani, laskin kaloreita ja olin tarkka siitä mitä söin. Kerran viikossa sitten syötiin sokeria ja muuta roskaa oikein kunnolla, kun pidettiin se “huijauspäivä”.

Siinä mielessä tulosta tuli, että rasvaprosenttini oli siinä 12 kiemuroissa MUTTA niveliä särki, ihoni oli aivan hirveä ja erityisesti muistan sen jatkuvan väsymyksen…

Luulin, että tämä on se hinta, mikä hyvästä kunnosta maksetaan.

Minulla oli tuossa 2005 sellainen fiilis, että minä osaan tämän ravintohomman. Olinhan auttanut jo kymmeniä ja kymmeniä PT asiakkaita pudottamaan painoaan ja kasvattamaan lihaksia.

Muistan sen hetken, kun katsoin lätkän MM kisoja ja erään pelaajan motto oli “kehitys loppuu tyytyväisyyteen”. Se kolahti. Minä olin tyytyväinen osaamiseeni, eli kehitys oli loppunut. Kävelin siltä istumalta kirjakauppaan ja ostin 5 uutta kirjaa ravinnosta. Ne olivat kaikki eri näkökulmia ja jatkoin opiskelua. Eikä se ole loppunut tähän päivään.

Tämä matka johti siihen, että mm. ymmärsin paremmin makrotasapainoa ja miksi yhden painottaminen, on se siten hiilari tai proteiini, ei monille sovi, ja että ihmisten geenit ja treenit vaikuttavat siihen, että pitääkö olla enemmän hiilaria vai proteiinia. Syvennyin rasvojen fysiologiaan ja ymmärsin, miksi kulttuurissamme jatkuvasti tapellaan kovien ja pehmeiden rasvojen välillä (mutta ei juurikana puhuta näiden kategorioiden sisällä olevista eroista, eikä kertatyydyttymättömien rasvojen roolista).

Ymmärsin enemmän nesteen merkityksestä ja ymmärsin rytmityksen roolista.

Nyt, yli 40-vuotiaana ihoni on parempi kuin se oli 25-vuotiaana. Minulla on enemmän energiaa kuin mitä oli silloin, vaikka nyt kahta yritystä vetävänä isänä hommia ja mietittävää on paljon enemmän kuin silloin.

Jukka Harju on uudenlaisen toiminnallisen treenin, aktiivisen palautumisen, kehon optimoinnin edelläkävijä.

Jukka on jatkokouluttanut yli 1000 ammattilaista mm. fysioteapiataloja kuten HYKS, Kankaanpään kuntoutuskeskus, Porin Lääkäritalo, Ruissalon kuntoutus ja SATAEdu.

Lisäksi hän konsultoi ammattiurheilijoita kuten Nooralotta Neziri ja Patrik Laine. Jukka on ollut mukana valmentamassa mm. Elixirissä.

Hän on kouluttanut ohjaajia saleilla kuten Elixia ja Fressi.

Jukka toimi Body lehden asiantuntija-artikkelien kirjoittajana 2005-2013. Hänen työstään on kirjoitettu lisäksi lehdissä kuten APU, MeNaiset ja Fit.

AFT verkkovalmennuksissa on yli 20,000 jäsentä. Live-treeneissä on käynyt jo tuhansia ihmisiä.

Yli 1,2 miljoonaa FB videokatselua vuosittain. Youtube-kanavalla treenivinkkejä on katsottu 2,2 miljoonaa kertaa.

Takana on 15 vuotta valmentajana, personal trainerina, ryhmäohjaana, kouluttajana ja luennoitsijana.

Jukka on itse nyt yli 40-vuotiaana terveempi, kuin mitä oli 20-vuotiaana.

Tämä ohjelma antaa sinulle konkreettisia välineitä ravita kehoasi, jotta palaudut paremmin, pysyt terveempänä ja olet energisempi!

 

 Tämä ohjelma antaa sinulle konkreettisia välineitä ravita kehoasi, jotta palaudut paremmin, pysyt terveempänä ja olet energisempi!

  • Miten syöt energisoivasti oikeaa ruokaa, vaikka sinulla olisi kiireinen aikataulu
  • Tarvitset puntarin tai mitan? - Ei, et tarvitse, tarvitset oikeaa ruokaa
  • 3 erilaista tapaa alottaa aamu, löydät sinun keholle parhaan
  • 3 tapaa rakentaa lounaan ja päivällisen lautasmalli kehollesi sopivaksi
  • Miten rakennat sopivan iltapalan joka optimoi unen ja palautumisen
  • Miten eliminoit näläntunteen pidemmäksi aikaa
  • Miten pidät verensokerin tasaisempana

 

Tämä ohjelma on yksinkertainen katsaus luonnolliseen syömiseen ja se käy läpi vuorokauden aamusta iltaan. Miten rakennat aamupalan, miten käytät välipaloja ja miten rakennat pääateriat ja iltapalan.Tämä ohjelma on yksinkertainen katsaus luonnolliseen syömiseen ja se käy läpi vuorokauden aamusta iltaan. Miten rakennat aamupalan, miten käytät välipaloja ja miten rakennat pääateriat ja iltapalan.

BONUS:

Kotiruoka - 40 reseptiä kotikeittiöön- e-kirja

Ei kikkailua, vaan oikeaa ruokaa, resepteillä jotka maistuvat! Kaikki reseptit ovat kerta annoksia joten on helppo tehdä yhdelle, kahdelle, kolmelle tms. Tiedät, miten ärsyttävää on tehdä 4hlö resepti kolmelle tai edes kahdelle, kun tarvitaan esim 1/3 kananmunaa… Arvo 14,90€.

Saat siis tämän KAUPANPÄÄLLE kun hankit Opas luonnolliseen ravitsemukseen - videovalmennuksen.

Valmennus on katsottavissa heti, puhelimelta, padilta tai koneelta.

Hinta vain 39€

Tilaa valmennus tästä!