Chat with us, powered by LiveChat

Natural Bootcamp -workshop verkossa

"70% teholla" kivuton ja jumiton, kevyesti ja tehokkaasti liikkuva keho, aktiivista palautumista, hermosto tasapainoon, paremmat unet ja lisää energiaa. Systeemi yhdistää liikekontrollin ja dynaamisen liikkuvuuden monipuoliseen toiminnalliseen oman kehon treeniin kehoa kuunnellen.

Tule mukaan tästä! Hinta 77 €

Liiku rennommin, palaudu nopeammin, nuku paremmin ja ole VIREÄMPI kuin koskaan ennen! 

Ei repivää rääkkiä, vaan monipuolista toiminnallista treeniä kehoa kuunnellen.

Kiirettä, väsymystä, stressiä ja univaikeuksia?

Jos haluat kehittyä treeneissä, mutta et mennä jumiin ja loukkaantua, tämä on sinulle.

Kun haluat entistä paremmin vastata elämän kiireisiin, palautua paremmin, nukkua syvemmin ja olla terveempi sekä vireämpi? Säädä treenien liikkeet ja tehot oikeassa suhteessa, niin pysyt terveempänä ja vireämpänä.

Jos haluat rennon ja terveen kehon, energisen ja keskittyneen mielen sekä kestävyyttä, voimaa ja kehonhallintaa. Tämä Natural Bootcamp -workshop on juuri sinulle. Taloudellisesti ja tehokkaasti liikkuva keho, joka ei jumita, eikä ole ylirasittunut toimii paremmin arjessa ja kaikessa liikunnassa.

Natural Bootcamp -treenisysteemi on suunniteltu vastaamaan nyky-yhteiskunnan informaatio- ja istumatyön haasteisiin, sekä optimoimaan kuntoilijoiden ja urheilijoiden lihastasapainoa.

SUURI HAASTEEMME NYKYAIKANA ON HERMOSTON PALAUTUMINEN

Tämä vaikuttaa hormoneihin ja välittäjäaineisiin ja siksi se mm. kiristää pehmytkudoksia, heikentää unen laatua ja pitää aivomme ylikierroksilla. Natural Bootcamp on liikuntaa joka palauttaa kehon luonnollisen tilan: Kevyesti liikkuva ja vireä keho päivällä ja syvää palauttavaa unta yöllä.

Tämä näkyy nykyään jo numeroina, eikä ole vain puhetta. Nykyaikaiset mittauslaitteet, älykellot ja mm. Oura-sormus mittaa sykevälivaihtelua (ja monia muita ominaisuuksia) ja tämä asia tiedetään, ei luulla. Nyt tämä tieto pitäisi ottaa käyttöön.

Uusi määritelmä hyvälle kunnolle: VIREÄ, KEVYESTI LIIKKUVA, TERVE JA HYVÄKUNTOINEN

VERKKOWORKSHOP SOPII 

 • Istumatyöntekijöille, jotka haluavat hoitaa ja ehkäistä passiivisen työn aiheuttamat jumit ja saada lisää rentoutta ja paremman ryhdin
 • Kuntoilijoille ja urheilijoille, jotka haluavat optimoida liikkuvuutensa, lihastasapainon, liiketehokkuuden ja palautumisen
 • Aktiivisesta kehonhuollosta kiinnostuneille, eli niille joita haluavat oppia aktiivista palautumista ja toiminnallista kehonhuoltoa ja olla vielä eläkeiässäkin kunnossa
 • Stressinhallinnasta kiinnostuneille, jotka haluavat tasapainottaa hermostoaan ja laskea stressitasojaan sekä säädellä liikunnan tehoja niin, että se kehittää eikä hajota.

NATURAL BOOTCAMP -VERKKOWORKSHOP SISÄLTÄÄ

Ei repivää rääkkiä, vaan monipuolista toiminnallista treeniä kehoa kuunnellen.

 • Tärkeimmät asiat kehosi hyvinviontiin ja optimointiin.
 • Käytännön harjoitukset
 • Venyttely- ja rentoutusharjoitukset
 • Sovelluksia ja jatko käytäntöön

TULE MUKAAN VERKKOWORKSHOPIIN

 • Sanomaan hyvästit väsymykselle ja ylikuormitukselle
 • Oppimaan arjessa toimivia tapoja aktiiviseen palautumiseen ja toiminnalliseen kehonhuoltoon
 • Oppimaan oman kehon vahvuudet ja "heikoimmat lenkit" eli mihin tulisi eniten panostaa
 • Vahvistamaan kehoa oikeaoppisilla liikkeillä ja itselle sopivalla tasolla
 • Saamaan lisätehoa muihin harrastuksiisi; juoksu, pelaaminen, tanssiminen, lyönnit, potkut, kyykyt ja punnerrukset onnistuvat jatkossa paremmin toimivalla keholla

Liikut tehokkaammin ja saat parempia tuloksia!

Tule mukaan tästä! Hinta 77 €

Kaikki pohjautuu kolmeen pääteesiin

"70 % TEHO"

Tämä termi on eräänlainen yläkäsite eikä pelkästään kirjaimellinen. Se kertoo mm. siitä, että kun tehot on alhaisemmat, ylirasitus ei iske. Se ei tarkoita ettei koskaan treenata kovaa vaan, että pääosa treenistä tehdään tällä teholla ja viikkojen ja kuukausien keskimääräinen teho on tämä. Se kertoo myös energiantuotosta, eli milloin ollaan hapen avulla tapahtuvassa energiantuotannossa ja milloin ei. Se kertoo myös siitä, että faskiat saavat treeniä, eivät vain lihakset, se kertoo siitä, että kun vauhti hidastuu, tekniikka pysyy parempana ja liikkeet opitaan paremmin, jolloin ne ovat tehokkaampia, kun sitten tehdään kovempaa. 

Moni ei opi liikkeitä, eikä koskaan saa todellisia tehoja irti, koska treenaavat liian kovaa. Tässä kaksi esimerkkiä

Taito: Miten esim pianolla tai kitaralla opitaan uusi kappale, aloittamalla heti maksiminopeudella? Ei vain hyvin hyvin hitaasti sormi kerrallaan ja kun näitä hitaita toistoja on tarpeeksi, pystytään suorittamaan sama nopeammin ja nopeammin. Kun liikkeet on "porattu selkärankaan" ne tulevat sieltä täysin ajattelematta.

Maksimiteho: Massa kertaa kiihtyvyys. Kova treeni on saanut kehon jumiin ja hidastumaan, kiihtyvyys vähenee joten tehot pysyvät alhaalla. Eli siis perinteinen "hidas mutta kankea" toki voi olla yliliikkuva ja hidas, tai normaalisti liikkuva mutta hidas, mutta yleisin harhaluulo on, että loppuun asti vääntäminen olisi tehokasta.

"TULE"

Voimaa, tehoa ja tervettä kestävyyttä tulee sen verran, kun sitä pystytään tukemaan.

Tehot, voima ja kestävyys laskee, jos vastavaikuttaja ei pysty rentoutumaan, eli on jumissa.

TUki- ja LiikuntaElimistö ei ole vain sairaus, kuten usein ajatellaan, se on tärkein osa kykyä liikkua, se mahdollistaa liikkeen ja sen kehittäminen parantaa liikkeen laatua ja sitä kautta kestävyyttä, voimaa ja tehoja. TULE-harjoittelu on hyvin erilaista, kuin suoraan maksimisuorituskykyyn tähtäävä treeni, ne ovat eri asiat ja tämä TULE-palikka puuttuu monilta. Lisäksi jos tää palikka puuttuu, suorituskykytreenit aiheuttavat TULE-ongelmia, eli niitä kipuja ja jumeja. 

TULE sisältää meillä paitsi liikkuvuuden ja spesifit tuet, vielä tärkeämpänä lihastoimintaketjujen ja primääriliikkeiden optimaalisen toiminnan.

KAUSI- JA TREENISUUNNITTELU 

Workshopissa käydään läpi Makro-, Meso- ja Mikrosyklitys käytännöllisesti, sekä treenien uudenlainen suunnittelu hermosto huomioon ottaen.

Kaikki ammattiuheilijat jakavat ohjelmansa kausiin ja eriarvoisiin viikkoihin. Tämä on normaalia arkea. Vaikka emme treenaisi ammattimaisia määriä tai olisi niin kovia tavoitteita, ottamalla käyttöön kausisuunnittelun periaatteet, saamme paljon parempia tuloksia, vältämme ylirasitusta ja liikunta pysyy mielekkäänä. Nämä periaatteet opetamme laittamaan käytäntöön arkeen sopivasti eikä siten että treeni ohjelmoi elämää.

OPIT MUUN MUASSA

 • Miksi mitään ei kannata venyttää väkisin
 • Totuus liikkuvuudesta, se ei ole mekaanista, se on hermostollista
 • Miten parannat kestävyyttä, ilman että treenaat hapoille
 • Sano hyvästit treenin jälkeisille kivuille ja kehity nopeammin ja pidemmälle
 • Mitä tehdä kun haluat nopeuttaa kehitystä omassa lajissasi oheisharjoittelulla
 • Miten löydät oikean treenitehon jokaiseen treeniin
 • Miten hoitaa treenit, että saat nopeammin unen illalla
 • Mitä tehdä treeneille, että saa nukuttua sikeästi läpi yön
 • Miksi väsyneenä ei koskaan kannata treenata kovaa
 • Miksi kevyt aktiivinen liikkuvuusharjoittelu parantaa liikkuvuutta paremmin kuin kovat tai pitkä venytykset
 • Totuus 70 % tehosta ja sen vaikutuksesta maksimisuorituskykyyn
 • Mitä tehdä kun flunssa meinaa iskeä tai iski
 • Mitä tehdä kun tuli vedettyä se liian kova treeni
 • Koska on ok jättää useampi treeni väliin
 • Ja paljon muuta...

 

Lähde mukaan!
Placeholder Image

Meiju Enho, Woimarukki

Aijaijai mikä lauantain aloitus!! Jukka Harjun Natural Bootcamp-treeni Tampereella tarjosi samassa paketissa liikkuvuus- ja aktivointitreenin, kehonpainotreenin, testejä omaan liikkuvuuteen, mahtavan loppurentoutuksen sekä valtavasti tietoa niin ravinnosta kuin treenin teho- ja kausisuunnittelustakin. Tämä herra on alallaan yksi Suomen pioneereista, eli käykäähän kurkkaamassa www.aft.fi.


 

Placeholder Image

Arto Aaltonen

Täytyy sanoa että tämä valmennus on muuttanut omaa käsitystä treenaamisesta täysin. Nyt pari kuukautta vedetty 70% teholla ja tulokset nousseet nopeammin kuin koskaan. Olen hämmästynyt.

Placeholder Image

Sonja Angeria

Olen vuoden verran ollut koukussa tähän treenimuotoon ja hyöty on ollut erinomainen. Lantion alueen kiristykset ovat "historiaa", alaselkä/reidet voi hyvin ja aamuisin on ihana nousta sängystä kun ei kiristä.Minulla tulee noita ryhmätuntien aloituksia:15 min x 5/vko, 30 min x 1 + rullaukset/vko, tarpeen/tuntemuksen mukaan omat lisärullaukset, krapa, pallot 2-4 (joita vähemmän nykyisin tarvii, kun viikko sisältää huoltoa ohjaustunneilla, niin niistä hyötyy ittekin). Unta piisaa hyvin ja syvästi n. 7h, nesteytys kohillaan - vesi pullo kulkee mukana.

Mikä on AFT ja keitä me olemme?

Anatomic Functional Training Oy (Y-tunnus 2569368-3) on täysin suomalainen yritys. Foamroller.fi verkkokaupassa meillä on laaja valikoima kehonhuoltovälineitä, aft.fi sivuilta ja AFT:n sosiaalisen median kanavista (Facebook ja Youtube) löydät paljon ilmaista tietoa tuki- ja liikuntaelimistön terveydestä sekä verkkovalmennuksia. Verkkovalmennuksiamme käyttää yli 40 000 henkilöä. Järjestämme myös workshoppeja ja koulutuksia ympäri Suomea. Yrityksille toteutamme virkistys- ja koulutustoimintaa. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä sähköpostilla [email protected].