Chat with us, powered by LiveChat

PILATESRULLATREENI

 

Treenaa keskivartalosi tiukaksi, paranna ryhtiä ja asennonhallintaa tehokkaan pilatesrullatreenin avulla!

 

AFT -valmennuksissa on mukana jo yli 40 000 henkilöä!

PILATESRULLA-TREENI

 

Treenaa keskivartalosi tiukaksi, paranna ryhtiä ja asennonhallintaa tehokkaan pilatesrullatreenin avulla!

 

AFT -valmennuksissa on mukana jo yli 40 000 henkilöä!

Ohjelman materiaali jää sinulle ikuisiksi ajoiksi!

Meillä käy maksuvälineenä myös Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak -maksutavat (katso maksuohjeet painamalla osto-nappia). Kirjautumissivu ja tunnukset tulevat s-postiisi heti ja ovat loppuelämän käytössä. Asiakaspalvelu: [email protected]

Tule mukaan hintaan 39€

Eikö sinulla ole vielä Pilatesrullaa? Tilaa nyt Pilatesrullatreeni ja Pilatesrulla ja saat ne yhteishintaan 79€ ja postikulut ilmaiseksi. Säästät 8,90€!

Tilaa Kurssi + Rulla tästä!
 • Tämä ohjelma ei sisällä pelkkiä rutistuksia ja hampaat irvessä toistojen laskemista
 • Treeni vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, jotka tukevat selkää ja aktiivinen poikittainen vatsalihas pitää vatsan litteänä
 • Vahva core parantaa ryhtiä ja asennonhallintaa ja ehkäisee selkä- ja niska-hartia-kipuja
 • Laadukas harjoittelu ja tekniikkaan keskittyminen tuo parhaiten tuloksia myös keskivartaloharjoittelussa
 • Oletko yrittänyt treenata litteää vatsaa, mutta treenit ovat tyssänneet tylsyyteen tai jopa tuottaneet selkä- / niskakipuja

Saavuta vahva core ja litteä vatsa treenaamalla valmiin ohjelman avulla – vain 15min kerrallaan

Jos ryhtisi on lysähtänyt ja selkä- tai niska-hartia-seutusi oireilee – tämä ohjelma on sinulle

Keskivartalotreenit tuntuvat tylsiltä ja tehottomilta – haluat innostua core-harjoittelusta aivan uudella tavalla. Pialtesrulla tuo aivan uuden ulottuvuuden ja "pakottaa" syvät lihakset töihin!

Tämä ohjelma on suunniteltu sinulle, joka haluat:

 1. Eroon heikon keskivartalon aiheuttamista selkä- ja niska-hartia-oireista
 2. Eroon pömppövatsasta
 3. Paremmin toimivan keskivartalon, joka helpottaa liikkumista arjessa ja tehostaa treenejä
 4. Paremmin toimivat keskivartalon syvät lihakset, joiden avulla myös tasapaino paranee
 5. Lisää mielenkiintoa coreharjoitteluun uuden välineen ja uusien liikkeiden avulla

Tämä ohjelma ei sovellu sinulle, jos:

 1. Vannot määrän nimeen (laadun sijasta) ja teet mieluiten mahdollisimman paljon toistoja – etkä ole valmis keskittymään laatuun.
 2. Et ole valmis treenaamaan 15minuuttia kerrallaan 2-3x viikossa saavuttaaksesi vahvan coren ja sen avulla eroon selkä- tai niska-hartiaoireista.
 3. Oletat, että samat vanhat tutut vatsarutistukset riittävät vahvan coren ja litteän vatsan saavuttamiseksi

Valmentajasi

Eve Similä, fysioterapeutti, personal trainer ja kouluttaja 20 vuoden kokemuksella

 ”Keskivartaloharjoittelussa monipuolisuus ja riittävä vaihtelu, selkeä ohjelma sekä palautumisen huomioiminen, tuovat parhaat tulokset pitkällä tähtäimellä.

Treenasin itse aikoinani paljon ja kuvittelin, että vain kehoa rääkkäämällä ja treenaamalla mahdollisimman paljon, saavuttaisin huippukunnon. Laiminlöin liikkuvuusharjoittelua ja kehonhuoltoa enkä panostanut harjoittelussa riittävästi laatuun surullisilla seurauksilla; kuntokäyrä kääntyi laskuun, väsyin, kangistuin ja kivuista ja jumeista tuli ”normaali” olotila alle 35-vuotiaana.

Nyt yli 40-vuotiaana, kun olen ymmärtänyt laadukkaan harjoittelun ja aktiivisen palautumisen merkityksen, olen onnistunut palauttamaan kehoni liikkuvuuden ja toimintakyvyn sillä seurauksella, että kivut ja jumit ovat pääsääntöisesti poissa.”

Ohjelman päävalmentaja Eve Similä on fysioterapeutti ja hän on kouluttanut ja ohjannut pian 20 vuotta ja on itse pelannut jääkiekkoa olympialaisissa saakka, voittanut MM-pronssia ja kaksi Suomenmestaruutta; toiminnallinen voima ja fysioterapeuttinen laatu ovat Even toinen nimi.

Valmentajasi

Jukka Harju

"Kipu ja kireät lihakset ovat oire ja niille on olemassa syy, joka voidaan hoitaa ja laittaa keho kuntoon. Sain itse pullistuman 26-vuotiaana ja opiskelin siksi läpi maailman huiput, kuten Tom Myers, Gray Cook, Robert Schleip ja monia muita. Nyt yli 10 vuotta myöhemmin, selkäni on vahvempi kuin koskaan. Olen täydennyskouluttanut yli 1200 ammattilaista, mukana myös mm. HYKS, Ruissalon- ja Kankaanpään kuntoutuskeskus ja Porin Lääkäritalo. Valmennuksissani mukana jo yli 40,000 tavallista treenaajaa ja olen konsultoinut myös ammattiurheilijoita kuten Patrik Laine ja Nooralotta Neziri.” - Jukka Harju

Miten voimme luvata, että jo 15 min antaa vaikutuksen?

 1. Koko treeni keskittyy kokonaisvaltaisesti keskivartalon alueelle. Emme yritä 15 minuutin harjoituksissa treenata koko kehoa, vaan keskitymme oleellisille alueille.
 2. Ohjelma sisältää kokonaisen treenin, alkulämmittelyksi liikkuvuuksien avaus koko kehoon, tukilihasten aktivoinnit, keskivartalotreenin sekä loppujäähdyttelyn
  •  15 minuutin treeni sisältää 7 erilaista keskivartaloliikettä, joissa on huomioitu kaikki liikesuunnat; rutistukset eteenpäin, kyljet ja kierrot.
  •  Liikkuvuusosio 7min sisältää 4 liikkuvuusharjoitusta pilatesrullan avulla, joilla huomioidaan koko keho
  •  Aktivointiosiossa 9min herätellään tukilihaksia monipuolisesti pilatesrullan päällä.
  •  Loppujäähdyttelyssä (15min) rentoudutaan ja käydään pilatesrullalla kehon kriittiset osiot läpi rentouttavalla rullaustekniikalla
  •  Pilatesrullan avulla tehdyt keskivartaloharjoitukset haastavat corea tehokkaammin kuin lattialla tehdyt. Näin voit saavuttaa litteämmän vatsan.

 3. Käytät tilanteesi juuri sopivaa variaatiota liikkeistä ja saat tarvittavaa vaihtelua ja haastetta, jolloin treeni on sekä motivoiva että tehokas.

Ohjelman valmentajat (Eve Similä ja Jukka Harju) ovat ohjanneet liikkuvuus- ja tukiharjoitteita ja treenejä jo yli 10 vuotta.

AFT ohjelmissa on mukana yli 40,000 asiakasta.

 

Yksi eniten pyydetty treeni minulta on vatsalihastreeni. Lisäksi monella esimerkiksi niska-hartia -alue jännittyy keskivartalotreenejä tehdessä. Tämä treeni on tehty tarpeeseen. Moni kaipaa vaihtelua ja liikeideoita innostuakseen tärkeästä keskivartaloharjoittelusta.” -Jukka Harju

 

Tämä treeni ei tietenkään ole mikään ihmelääke, joka kerta heitolla lupaa litteän vatsan ilman, että mitään pitää tehdä. Mutta treenin osat ovat vain 7-15 minuuttia pitkiä, niitä voi hyödyntää osissa tai tehdä koko 45 minuutin treenin kerralla.

Tämä treeni on tehokas ja se toimii, kun sitä tekee. Treeni sisältää 7-15 minuutin pituisia harjoituksia 4kpl; liikkuvuusosio, tukilihasten aktivointi-osio, core-treeni ja loppujäähdyttely.

Treeni on valmiiksi suunniteltu kokonaisuus, sinun tehtäväsi on painaa ”play” ja treenata minun mukanani videon välityksellä.

Olen valmiiksi koostanut sinulle monipuolisen coretreenin.

Kun todella haluat tuloksia, tee 15min treeni 2-3 kertaa viikossa TAI tee päivittäin lyhyempiä osioita ja yksittäisiä liikkeitä. Muista huomioida palautuminen.

Ohjelman materiaali jää sinulle ikuisiksi ajoiksi!

Meillä käy maksuvälineenä myös Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak -maksutavat (katso maksuohjeet painamalla osto-nappia). Kirjautumissivu ja tunnukset tulevat s-postiisi heti ja ovat loppuelämän käytössä. Asiakaspalvelu: [email protected]

Tule mukaan hintaan 39€

Eikö sinulla ole vielä Pilatesrullaa? Tilaa nyt Pilatesrullatreeni ja Pilatesrulla ja saat ne yhteishintaan 79€ ja postikulut ilmaiseksi! Säästät 8,90€!

Tilaa Kurssi + Rulla tästä!

Saat harjoitteita mm aiheista:

 • Miten saavutat litteän vatsan
 • Miten treenaat tiukan keskivartalon
 • Miten kohennat ryhtiä
 • Miten vältyt heikon keskivartalon aiheuttamilta selkävaivoilta
 • Miten vältyt heikon keskivartalon aiheuttamilta niska-hartia-vaivoilta
 • Miten ennaltaehkäiset selkävaivoja
 • Miten sanot hyvästit löysälle keskivartalolle ja pömppövatsalle
 • Miten kohennat tasapainoa ja kehonhallintaa
 • Miten vahvistat poikittaista vatsalihasta
 • Millainen liike tehoaa parhaiten keskivartaloon
 • Miten parannat kehon toimintakykyä arjessa ja treeneissä
 • Miten innostut paremmin keskivartalotreeneistä
 • Miten treenaat vahvan coren pilatesrullan avulla

Kolme syytä miksi keskivartalo ei vahvistu yrityksistä huolimatta:

1. Liian yksipuolinen harjoittelu ei tuo tuloksia pitkällä tähtäimellä
2. Keskivartaloharjoittelu on satunnaista, koska valmis, järkevästi suunniteltu treeni puuttuu
3. Ei keskitytä laadukkaisiin liikkeisiin vaan keskitytään määrään

Tämä treeni ei vain yritä hapottaa vatsalihaksia, vaan haastaa monipuolisesti keskivartalon lihaksistoa ja parantaa myös ryhtiä ja tasapainoa. Sisällytä treenin alkulämmittelyyn liikkuvuus ja aktivointiosio, teho-osio ja loppujäähdyttely. Huomaat treenien tehon ja tunnet, kuinka keskivartalo tiukentuu ja toimii paremmin arjessa ja treeneissä.

 

Tuleeko näitä treenejä tehtyä?

Nämä harjoitukset on helppo tehdä

 • Neljästä 7-15 minuutin treeniosiosta voit valita itsellesi tärkeimmän tai tehdä koko setin aikataulusi sallimissa rajoissa
 • Liikkeille on tasovaihtoehdot, joista löydät omaan kuntotasoosi sopivan haastavan ja motivoivan version.
 • Opit käyttämään pilatesrullaasi tehokkaasti ja monipuolisesti
 • Kaikki on mietitty valmiiksi, paina vain ”play” ja tee liikkeet minun mukanani videon välityksellä

Pilatesrullatreeni on kokonaisuudessaan 45 minuutin harjoitus. Se on jaettu neljään 7-15 minuutin osioon, jotka ovat liikkuvuuslämmittely, tukilihasten aktivointi, teho-osio ja loppujäähdyttely.

Tilanteen ja aikataulusi perusteella voit valita itsellesi sopivamman osion tai tehdä koko treenin. Alkulämmittely-osioita voit hyödyntää missä tahansa treenissä, kun haluat keskivartalon toimivan tehokkaasti, teho-osiota voit hyödyntää myös sellaisenaan muiden treeniesi yhteydessä ja loppujäähdyttely sopii myös minkä tahansa treenin päätteeksi, kun haluat palautua paremmin.

Treeni jää sinulle käyttöön lopuksi elämää ja innostut core-treeneistä – pysyvästi! 

Lähde mukaan Pilatesrullatreeniin nyt!

Ohjelman materiaali jää sinulle ikuisiksi ajoiksi!

Tule mukaan hintaan 39€

Eikö sinulla ole vielä Pilatesrullaa? Tilaa nyt Pilatesrullatreeni ja Pilatesrulla ja saat ne yhteishintaan 79€ ja postikulut ilmaiseksi! Säästät 8,90€!

Tilaa Kurssi + Rulla tästä!

Bonus:

Haasteliike istumaannousulle kovakuntoisille!

Jos sinulla on tai on ollut:

 • Löysä keskivartalo
 • Heikko ryhti
 • Alaselkä-oireilua
 • Niska-hartia-oireilua
 • Heikko tasapaino
 • Heikko kehonhallinta
 • Pömppövatsa

-> Sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla tämä treeni ja alkaa vahvistaa corea todella eikä vain korjailla oireita.

Ohjelmalla on rahat takaisin takuu. Jos treenaat ohjelman läpi, mutta et huomaa että keskivartalosi vahvistuisi, saat rahasi takaisin.

Jos core-lihakset ovat heikot, ne eivät tue asentoa ja selkää. Selkä ei siten saa tarvittavaa tukea paikallaan tai liikkeessä ja tästä seuraa selkäkipuja. Selän hyvinvoinnin kannalta on äärimmäisen tärkeää treenata vahva core.

Jos niskan lihakset ovat jumissa, se heikentää verenkiertoa ja verihän on se, mikä hapen aivoille kuljettaa. Aivosi siis eivät saa kunnolla happea, jos niskasi ovat jumissa. On äärimmäisen tärkeää, hoitaa tämä asia.

Mutta eihän vartissa voi tulla mitään oikeaa muutosta?
Vatsaliikkeitä pitää tehdä mahdollisimman paljon, jotta keskivartalo vahvistuu.

Murretaan nämä myytit!

Monesti näkee ohjeistettavan jopa "100 istumaan nousua" -tyylisiä juttuja vatsatreeniin. Totuus on kuitenkin se, että monet, jotka tekevät paljon rutistuksia, kärsivät selkäkivuista ja alavatsa pömpöttää. Vaikka suoria vatsalihaksia treenaisi kuinka, ja tuntisi polttoa, se ei tarkoita, että syvät lihakset olisivat ollenkaan mukana... Yksi minuutin harjoitus, joka aktivoi syvät lihakset ja "pakottaa" lihakset yhteistyöhön tukien ja tuottaen liikettä on käytännössä parempi, kuin 50 istumaan nousua, joissa lonkat aktivoituvat, syvät eivät ja suoratkin tekevät lähinnä staattista työtä... 15 min riittää aivan loistavasti antamaan sen vaadittavan ärsykkeen, mitä loistavasti toimivaan keskivartaloon ja sen kehittämiseen tarvitaan. Tästä on kyse: Oikeita liikkeitä, oikea annos. Näin syntyy tulosta. Tiukka keskivartalo joka tukee liikettä ja tuottaa voimaa.

Välineeksi kurssille tarvitset vain Pilatesrullan! Pilatesrulla on pitkä rulla, joka päälle voi asettua selinmakuulle. Katso ylläoleva kuva!

1. Keskitytään jokaiseen toistoon

Laatuun keskittyminen määrän sijasta tekee harjoittelusta tehokasta ja turvallista.

 

2. Haastetaan syviä keskivartalon lihaksia

Kiikkerällä alustalla, kuten pilatesrullan päältä, tehdyt keskivartaloharjoitukset haastavat tukilihaksia tehokkaammin kuin vakaalla alustalla kuten lattialla tehdyt keskivartaloharjoitukset.

 

3. Harjoitellaan keskivartaloa monipuolisesti

Pelkät vatsarutistukset eivät riitä vahvistamaan keskivartaloa tehokkaasti. Tarvitaan liikkeitä eri liikesuuntiin ja haastetta niin syville kuin pinnallisillekin keskivartalon lihaksille.

 

4. Kun halutaan tuloksia, on harjoiteltava riittävän usein ja pitkäjännitteisesti

Keskivartalon vahvistaminen vaatii säännöllistä harjoittelua. Jotta mielenkiinto säilyy pitkään, kannattaa vaihdella liikkeitä ja käyttää myös välineitä, kuten pilatesrullaa, keskivartaloharjoituksissa.

Mutta eihän verkkokurssilla ole valmentajaa katsomassa, että liikkeet menisivät oikein…

Videolla näytän ja muistuttelen liikkeiden suoritustekniikasta ja voit kelata ja katsoa videota ja liikkeitä tarvittaessa useampaan kertaan.   

Valmentaja  / Fysioterapeutti ei ole näyttämässä ja ohjaamassa liikkeitä ”kädestä pitäen”

Toisaalta, yksi fysioterapeutti-tapaaminen maksaisi vähintään triplasti enemmän ja nyt saat huomattavasti enemmän liikkeitä ja ideoita, mitä yhdellä fysioterapeutin tapaamisella ehdittäisiin harjoitella.

 

Verkkokurssilla ei ole sovittua tapaamista tiettyyn aikaan ja paikkaan valmentajan / fysioterapeutin kanssa, jolloin tapaaminen ei sitouta sinua tekemään harjoitusta...

Sinulla on mahdollisuus harjoitella juuri oman aikataulusi mukaan ja sijoitella treenit niihin kohtiin päivää, kun sinulle parhaiten sopii. Videot jäävät sinulle ja voit hyödyntää niitä lopun elämää.

Pääset eroon pömppövatsasta ja saavutat litteän vatsan sekä tiukan keskivartalon.

Pääset eroon heikon keskivartalon lihaksiston tuomista ongelmista, jaksat ylläpitää paremmin hyvää ryhtiä.

Heikko ryhti aiheuttaa oireilua selkään ja niska-hartia seutuun. Tehokkaalla core-treenillä ennaltaehkäiset oireilua.

 

Vahva core

Hyvin toimiva ja vahva core helpottaa liikkumista arjessa ja tehostaa treenejä

 

Hyvä keskivartalon hallinta

Vahva ja hyvä keskivartalon hallinta parantaa tasapainoa ja koko kehon hallintaa.

Älä odota enää hetkeäkään, vaan ota pilatesrullatreeni käyttöön HETI! 

Tee ensimmäinen treeni jo TÄNÄÄN!

Ohjelman hinta on vain 39€ ja se on käytössäsi lopun elämääsi!

Kyllä, minä otan tämän!

Eikö sinulla ole vielä Pilatesrullaa? Tilaa nyt Pilatesrullatreeni ja Pilatesrulla ja saat ne yhteishintaan 79€ ja postikulut ilmaiseksi. Säästät 8,90€!

Kyllä, minä otan tämän!