Chat with us, powered by LiveChat

Haastattelussa Jenna Ahjoniemi

Jenna Ahjoniemi, Finnbody Omaohjaaja
Ohjannut ryhmäliikuntaa ja PT asiakkaita yli 10 vuotta.
Taustalla myös koripalloa MM-tasolla ja Liikuntaneuvojan koulutus.

Jenna on käyttänyt koulutuksemme pohjalta rullia sekä PT asiakkaiden kanssa että ryhmäliikuntatunneilla. Hän on käyttänyt testaukseen muunmuassa vartalonkiertoja, joiden liikeradan parantumisen saa selkeästi havainnollistettua asiakkaille dynaamisten venytysten ja rullailun avulla. Jenna kertoi, että useimmat asiakkaat ovat kokeneet ahaa-elämyksen näillä havainnollistavilla esimerkeillä. Käytännön työkalut ja teoriapohjan tähän hän oppi meidän Fasciapäivässämme.

PT asiakkaiden kanssa hän on muunmuassa keskittynyt maastavedon liikeradan parantamiseen, jotta asiakas  on saanut tarpeeksi voimaa ja liikkuvuutta  liikkeen suorittamiseen. Tuloksia hän on antamillamme työkaluilla on selkeästi asiakkaiden suorituskyvyn parantamisessa saanut.

Ryhmäliikunta-/kehonhuoltotunneilla hän on käyttänyt rullaa erilaisilla tekniikoilla. Hän painottaa pehmeätä rullailua, jotta tunneilla ei väärillä tekniikoilla irvisteltäisi kivun vuoksi. Hän opettaa rullailun eri tekniikat hitaasti samalla kertoen mikä saa tuntu ja minkä verran. Myöskin kertoen asiakkaille vaarat mitä liika kipu rullatessa voi aiheuttaa. Ryhmäliikuntatunneilla asiakkaat ovat olleet ”ihmeissään” hyvällä tavalla sekä rullailusta että uudenlaisista venytystekniikoista. Useilla venyttelytunneilla käytetään vain staattista venyttelyä.

Jennan oma keho on kovilla työnsä vuoksi. Hänelle kertyy yli kymmenen ryhmäliikuntatuntia viikkon ja huoltaakin sekä rullan, että pallon avulla kehoaan 1-2krt vkossa omatoimisesti. Hän on kokenut niillä hyödyn varsinkin usein kiristäville etureisille. Olo ei ole yhtä tukkoinen kuin silloin kun rullailu ei ole ollut mukana omassa harjoittelussa.

Hänen suosikkirullansa on valikoimastamme Proroller, joka sopii erilaisten tekniikoiden avulla palautteluun, ennen treeniä sekä kehonhuoltoon ja tietysti kovempienkin ”solmujen” availuun. Jos sinulla ei vielä ole laatuvälineitä, tilaa ne aft-kauppa.fi

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.