Chat with us, powered by LiveChat

KESÄ(LOMA)!

Uncategorized Jun 01, 2021
(julkaistu alunperin 2016)

Piti vaan laittaa suositus, mutta tulikin vähän syvempi teksti…

Kesä on vaan kerran vuodessa, kaunis aika, josta haluaisi nauttia. Onko sinulla ollut samoja fiiliksiä kuin minulla? Jos olen liian pitkään tekemättä mitään, nautinto katoaa. Joskus taas tulee tehtyä liikaa ja miettii että nyt pitäs vaa olla ja nauttia. Joskus taas kun yrittää vaan olla, niin tekemättömiä asioita, niin kesäjuttuja kuin töitäkin putkahtelee mieleen.

Oletko kokenut saman kun minä, että jos yhtä juttua tekee liikaa, se kääntyy itseään vastaan. Jos löhöää liikaa, ei enää nauti siitä, jos harrastaa liikaa, ei nauti siitä…

Minun piti kirjoittaa vaan lyhyt suositus yhdestä dokkarista ja siihen perään idea, joka minulle lähetettiin maililla viime viikolla. Mutta nyt tähän tulikin pari ideaa lisää kun aloin kirjoittaa.

Meinaan tämä syklitys, mikään elävä luonnossa ei kulje suoraan, eikä pysy paikallaan, kaikki on jatkuvassa liikkeessä ja tiedämme itseasiassa uudesta fysiikastakin, että loppujen lopuksi tämä kaikki on vain aaltoliikettä… Onnellisuus tuskin tulee jatkuvasta paikalla olosta sen enempää kuin jatkuvasta tekemisestäkään. Vähä sama kun lihaksen kasvu, pitää vähä tehdä töitä ja sitten levätä ja taas töitä ja levätä. Liikaa kumpaa tahansa ja huonosti menee.

Mitä tässä nyt sitten yritän sanoa. Sitä, että mieti, oletko löhönnyt tarpeeksi vai liikaa? Ja millainen löhöäminen sinulla toimii? Siis ettei mieli ala pörrätä ja rentoutumisesta tulee kauheaa yrittämistä, joka vaan väsyttää ja harmittaa.

Entä oletko tehnyt tarpeeksi, siis kesäjuttuja. Itsellä on paaaaljon tavoitteita kesälle, käydä soutelemassa, mökillä, vierailla serkuilla, käydä muumimaailmassa, Särkänniemessä ja Linnanmäellä, urheilukentällä, leikkiä lapseni kanssa mahdollisimman paljon yms yms. No, tästä meinaa syntyä stressi ja toisaalta voi tulla huono omatunto, jos ei ehdi kaikkea. Ei hyvä. Mikä on sopiva määrä tekemistä?

Uskon itse 110 % oman elämän ohjaamiseen ja yksi osa sitä on tehdä oikeesti päätöksiä mikä on sopiva määrä mitäkin ja jos jossain kohtaa tulee huono olo, niin tarkastella päätöstä ja muuttaa sitä tarvittaessa.  Mitkä on sinun TOP 4 ??

Mitkä kaksi olisivat aktiviteettiä, joista todella nautit ja joiden parissa aika katoaa? Toinen voisi olla sinun ihan oma, ja toinen ystävien tai perheen kanssa.

Entä mitkä on kaksi passiivista, jotka todella pysäyttää sinut?

Toivon että pysähdyt ihan hetkeksi miettimään näitä ja tähän minulla onkin sitten se itse suositus

Miten löydät TOP 4 nautinnon ja laitat ne käytäntöön!

Elokuvasuositus

Suosittelen täydestä sydämestä, että katsot Netflixistä dokkarin: Tony Robbins, I am not your guru.

Olen ollut Robbinsin seminaareissa, kuunnellut satoja tunteja audiota ja hän on todella muuttanut elämäni. Okei, joku sanoo amerrikkalaiseksi hömpäksi, mutta mielummin elän unelmaani kuin olen liian ”cool” tälläiseen.

Katso tuo leffa ja kirjoita sen jälkeen tuo TOP 4 ja tee päätös tehdä ne – Ja tee ne.

Uskallan väittää että et pysty olemana inspiroitumatta ja liikuttumatta. Ja pääset tilaan missä todella tiedät mitä oikeasti haluat ja mikä tuo täyttymyksen sinulle.

Jos haluat, postaa meidän faceen mitä juttuja sinulle tuli, millä sinä otat kesästä kaiken irti, mitkä ovat huolto toimenpiteesi TOP 4?

Tämä kesä on kaunis. Aurinko, lämpö, luonto ja ystävät ovat uskomaton lahja. Nappaa tämä hetki, ota siitä kiinni ja elä sinun oma juttusi.

—-

Ilmainen opas rullaan löytyy www.foamrolleropas.fi

Tavataanko livenä?

Jos haluat saada välineet tehdä kehosta terve ja olla mukana luomassa uutta kulttuuria, jossa urheilijatkin näkevät terveitä treenipäivä ja kaikki saavat askel askeleelta vapautuksen jumituksista ja säryistä tulet pitämään koulutuksistamme!

Jos haluat oppia nämä asiat syvällisesti ja ottaa ne osaksi ohjelmiasi, tule koulutukseen!

Tutustu verkkovalmennuksiimme täältä!

Jukka Harju

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.