Chat with us, powered by LiveChat

Miksi fasciaalinen ja hermostollinen harjoittelu on PAKOLLISTA? – muuten jumittaa ja REVÄHTÄÄ!

Miksi keho venähtää, jos vaikka liukastuu? Miksi treeneissä koetaan ongelmia lämmittelyidenkin jälkeen kesken treenin?

Aloitan taas tällä luvulla, koska koen, että se on niin vakava asia.

80 % suomalaisista kärsii kivuista ja venähdyksistä, erilaisista TULE-ongelmista elämänsä aikana. Niistä kärsii yhtälailla niin liikkumattomat kuin kuntoilijatkin. Ja urheilijathan eivät tervettä päivää näe… Luulemme ilmeisesti, että näin se vaan menee… 

On totta, että näitä ongelmia ei ole pystytty ehkäisemään eikä korjaamaan tehokkaasti, mutta tämä johtuu siitä, ettemme tiedä, MITEN NE VOI EHKÄISTÄ JA KORJATA.

Toimemme ovat olleet puutteellisia, koska tietomme on ollut puutteellista. Olemme luulleet, että keho koostuu vain luista ja lihaksista, ja että staattinen venyttely ja yleinen lämmittely crossarilla, kävelymatolla tai pyörällä riittää.

KATSO TÄMÄ VIDEO:

 

Selostan sinulle, mitä kehossa tapahtuu ja mitä sinun tulee tietää, jotta voit pitää kehosi kunnossa! Mielenkiintoista on, että kun treenaa ennaltäehkäisevästi ja korjaavasti fasciaa ja hermostoa, myös kunto paranee samalla. Ehkä jopa enemmän kuin uskoisi…

Vänähdykset ja jumit voi ehkäistä ja ne voi korjata hyvin nopeasti! Samalla keho toimii taloudellisemmin, joka näkyy voimassa ja kestävyydessä. 

Jos haluat oppia nämä asiat syvällisesti ja ottaa ne osaksi ohjelmiasi, tutustu verkkovalmennuksiimme!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.