Chat with us, powered by LiveChat

Punnerra paremmin, tehokkaammin ja kivuttomammin

Jos tehdään huonoja toistoja, meistä tulee huonoja...

Treeninaruilla me saadaan loistavasti "pakotettua" oikea liikekaava kehosta. Joo, se vaikeuttaa liikettä, MUTTA juuri tämän takia, se laittaa kehoa siihen oikeaan asentoon tehokkaammin.

Fysioterapeutti ja valmentaja Eveliina Similä näyttää tällä videolla mistä on kyse.

Mitä hallitumpi liikerata, sen tehokkaampi ja kivuttomampi liike. Lattialla tehtävässä etunojapunnerruksessa virhettä ei helposti edes huomaa! Tällä videolla on hyvän variaatio, jonka avulla pystyt harjoittelemaan vahvaa liikekontrollia. Käytännössä kouluttamaan kehoon parasta mahdollista liikekaavaa. Virheelliset liikeradat heikentävät liikkeiden tehoa ja vielä harmillisempaa, ne voivat aiheuttaa turhia kiputiloja tai jopa loukkaantumisia ja ikäviä treenitaukoja. Opettele paras mahdollinen liikerata eli liikekontrolli: sillä tavalla treenaat tehokkaasti ja turvallisesti.

Jos haluat kokonaisen treeniohjelman, jossa käytetään harjoittelunaruja, kannattaa tutustua Suspension Trainer Workoutiin. Jos sulla ei ole vielä naruja kotona, voit tilata ne suoraan meiltä kurssin yhteydessä!

Tutustu ohjelmaan tästä!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.