Chat with us, powered by LiveChat

Testaa kehosi tila ja rullan teho HETI

Onko kehosi stressitilassa vai palautunut ja valmis? Testaa rullan teho ja kokeile, mikä tekniikka toimii sinulla ja saa palaute keholtasi HETI!

Yksi suuri ongelma meillä on nykään se, että olemme ylirasitustilassa. Kehon fyysinen ja psyykkinen stressi, istuminen, ruokavalio, treenit, informaation määrä, kiire ym. ym. lasketaan kaikki yhteen kehon näkökulmasta.

Jos et testaa kehosi tilaa, se voi ajautua ongelmiin. Testejä on paljon, mutta tässä on yksi supernopea, yksinkertainen ja helppo testi, jonka voit tehdä heti ja saada tietoa, missä tilassa kehosi on.

Katso video ja testaa vaikka heti, mutta viimeistään seuraavana aamuna ja treenin alkulämpässä. Toki tarvitset oman ”baselinen”, johon verrata. Toisille minun liikkuvuuteni on ihan liian surkea ja taas toisille ehkä liikaa. Eli muista, ettet vertaa minuun vaan itseesi.

 


Jos kehosi reagoi nopeasti, olet paremmin palautunut kuin jos se ei reagoi. Jos se ei reagoi ollenkaan, täytyy ottaa selvää, että miksi ei. Onko syynä treenistä kulunut aika, kumuloitunut ylirasitus, unen tai nesteen puute vai mikä?

Tekniikan osaaminen kuitenkin vaikuttavin tekijä

Muistathan, että liikkuvuuteen, kehon huoltoon ja tasapainottamiseen on erilaisia tekniikoita, jotka toimivat loistavasti, kun osaa käyttää oikeaa tekniikkaa oikeassa paikassa ja harjoittelee eri tekniikoita.

Ajattele, jos joku näyttää toiselle, miten koripallon vapaaheitto heitetään, niin saako toinen varmasti samantien korin? Entä 8/10? No ei tietenkään. Se, että tietää, miten jokin asia tehdään, ei tarkoita että osaisi sen täydellisesti.

Muista harjoitella rullaustekniikoita ja pikkuhiljaa, kun sisäistät, mikä kohdentuu pintafasciaan ja minkä tarkoitus on parantaa nestekiertoa sekä osaat valita oikean tempon ja paineen, saat todella kovia tuloksia. Jumit ja kivut häviävät ja keho rentoutuu ja liikkuu kevyesti arjessa ja harrastuksissa.

 

Haluatko entistä paremmin vastata elämän kiireisiin, palautua paremmin, nukkua syvemmin ja olla terveempi sekä vireämpi? Tule mukaan verkkovalmennukseemme.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.