Chat with us, powered by LiveChat

Yleisin virhe niska-hartiajumin kanssa

Jos niskaa jumittaa, päätä ei kannata painaa alaspäin, eikä käsillä kannata painaa päätä voimakkaasti. Niskan ongelma on tosiasiassa yleisimmin juuri se, että pää on liian edessä ja niskan lihakset on jo "ylivenyneet". Se että venyttää lisää, pahentaa asiaa.

Tee sen sijaan dynaamista liikettä hallitusti, kevyesti ja rennolla liikeradalla.

Näin aktivoit staattisessa ylivenytyksessä olleita lihaksia, lisäät verenkiertoa ja parannat lihasten toimintaa. Tämä johtaa treenin kautta parempaan asennonhallintaan, mikä taas vähentää niskan rasitusta.

Fysioterapeutti ja valmentaja Eveliina Similä näyttää tällä videolla yleisimmän virheen niska-hartiaseudun venyttelyssä ja paremman idean sille. Voit kokeilla tätä vaikka heti!

Jos sinulla on niskan kanssa pientäkään haastetta tai jos haluat, että ei koskaan tulisi, kannattaa ehdottomasti tutustua 6 viikon Toiminnallinen Niska-Hartiatreeni -ohjelmaan! "10 minuuttia kivuttomaan niskaan ilman pillereitä ja voiteita" Tämä ohjelma ei ole vain oireen hoitoa, vaan poistaa niskajumien syyn aktivoimalla oikeita lihaksia, oikeaa asentoa ja verenkiertoa.

Tutustu ohjelmaan täältä!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.