Chat with us, powered by LiveChat

3 Steppiä Toiminnalliseen voimaan

Eka askel on Paikata Vuotoja

Jos voima vuotaa, niin sit sitä ei ole. Tämähän on yksinkertaista. Joissain liikkeissä on tiettyjä alueita joissa tapahtuu “vuoto” ja voima ei sillon välity sinne mihin halutaan. Eka askel saada voima toimimaan, ei ole lisätä voimaa, vaan paikata vuodot. Lisäyksestä ei ole mitää hyötyä, jos se vuotaa väärään suuntaan.

Toinen askel on Treenata Ketjuja

Tämä on se iso ero liikevalinnoissa, joilla erotetaan tämä homma mm. kehonrakennuksesta ja myös perusvoimatreenistä. 

Perus punnerrukset, kyykyt ja vedot ovat tärkeitä voiman rakentamisessa, mutta sen jalostaminen Toiminnalliseks, eli siten että voiman tuotto onnistuu kaikissa mahdollisissa kulmissa, suunnissa ja olosuhteissa, on eri asia. Tähän iso asia on “Ketjut”.

Kolmas askel on testata ulosmittausta, testata rajoja

Tämäkin pitää tehdä turvallisesti. Otetaan liikkeitä, joissa voima on “äärirajoilla”. Ei ääri isoja painoja, vaan liikevalinta, jossa testataan pystyykö siihen vai ei. Missä raja menee. Päästääks siitä yli. 

Katso video tästä. Siinä selostan vähän lisää. 

 

Muista myös, että jos haluat valmiin ohjelman, jolla hoidat nämä kolme steppiä, niin AFT:n Toiminnallinen voimatreeni on sitä varten.

Eli jos tuntuu, että on aika haastaa itseään, paikata kehon "voimavuotoja," treenata ketjuja ja saada kehosta enemmän irti, kannattaa ottaa 12 viikon Toiminnallinen Voimatreeni ohjelmaan!

Tutustu tästä: https://www.aft.fi/toiminnallinen-voimatreeni

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.