Chat with us, powered by LiveChat

Kolme tärkeintä tekniikkaa foamrollerilla – käytätkö vain yhtä? Nämä ovat minimimäärä, rullauksen ala-aste

Näen edelleen päivittäin ihmisiä rullaamassa edestakaisin täydellä painolla. Tämä on harmillista, koska jos käyttäisi edes näitä kolmea tekniikkaa, kehossa alkaisi oikeasti tapahtua muutoksia.

Rulla ei ole missään nimessä vain oireiden hoitoon, vaikka hyvä se on siihenkin.

Myöskään edestakaisin lanaaminen täydellä painolla ei vaikuta palautumiseen kovinkaan hyvin.

Yhden paikan kivulias rullaus ei mahdu tekniikkojen kolmen tärkeimmän joukkoon. Jos käyttäisi näitä tekniikoita, keho alkaisi muuttua joustavammaksi ja kehoon ei syntyisi niin paljon kipuja, joita pitää hoitaa. Toki niitä aina tulee, jos treenaa kovaa tai istuu paljon, mutta tavoite on kehittyä pois kivusta ja saada kroppa oikeasti hyvään kuntoon.

 

Tällä videolla

  1. Miten rullalla voi suoraan parantaa kalvojen liukua – Tätä suurin osa ei tiedä! Se ei ole perusrullaus!
  2. Pintafaskia – unohdettu kerros: Mitä se sisältää ja miksi se on niin vaikuttava ja miksi suurin osa heikentää pintafaskiansa tilaa rullansa kanssa
  3. Miten painavat rullaukset tehdään oikein

 

 

Jos haluat oppia faskian anatomiaa sekä hermoston ja pehmytkudosten fysiologiaa ja haluat oppia käyttämään kaikkia kuutta rullaustekniikkaa ja neljää eri liikkuvuustekniikkaa, tutustu koulutuksiimme.

 

Tilaa myös ilmainen opas foam roller tekniikkoihin ja valmiita sarjoja, joissa mukana faskialiikkuvuuksia ja asennonhallintaa: www.foamrolleropas.fi

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.