Chat with us, powered by LiveChat

Alkoiko Jukka temppuilla?

Painotan aina, että kehonpainoharjoittelu ei ole sirkustemppuja.

No, kun joku katsoo tämän videon, saattaa hän ensin ajatella, että no nyt se Jukka kyllä temppuilee... :)

Mutta selostan vähän taustaa ja tarkoitusta.

Tällä videolla teen yhden vähän haastavamman liikkeen ja tärkeämpänä pointtina näytän miten sitä treenataan.

Kyse ei siis suoranaisesti ole siitä, että tällaisessa liikkeessä pitäisi onnistua, tai että sellaisen osaaminen olis jotenki erityisen tavoiteltavaa.

Kyse on nimenomaan treenaamisesta.

Tämä on yksi liikkeistä joita uudistuneen Toiminnallisen Kehonpainotreenin kakkososan integraatiotreeneissä harjoitellaan.

Mehän haluamme:

1. Terveen tuki- ja liikuntaelimistön. Tämä liike ja tämä progressio mitä näytän, on sen treenaamista. JA kun on fiksua treeniä riittävän monipuolisesti ja pitkään tehnyt, kehon tuki kehittyy ja se ilmenee liikkeiden kehittymisenä.
2. Stressin ja Kuormituksen hallintaa. Tämäkin liike kaikessa vaikeudessaan pystytään treenaamaan kevyesti ja opettelemaan juuri tätä 70% tehoa. Opitaan säätelemään itselle sopivaa kuormitusta. Tämä myös takaa kehityksen, eikä hajottamista.
3. Edetä treeneissä. Jos hinkkaa vaan samoja juttuja, se ei kehitä. Tarvitsemme haasteita, mutta ne pitää tulla pieninä vaiheittaisina korotuksina.


Katso siis tämä video ja testaile vähän että mihin näistä kohdista pääset?

 

Tämä liike on osa uudistettua ohjelmaa. Entinen Natural Bootcamp on tehty aivan kokonaan uusiksi ja se on nyt Toiminnallinen Kehonpainotreeni.

Jos haluat ohjelman, jonka avulla voit purkaa stressiä ja ylikuormitusta sekä parantaa liikkuvuutta ja kehonhallintaa, kannattaa ottaa Toiminnallinen kehonpainotreeni ohjelmaan!

- treenaa niin että keho kestää paremmin kuormitusta, menemättä ylikierroksille.

- ohjelma korjaa jumeja, tasapainottaa epäsymmetrioita ja auttaa kaiken liikkeen taloudellisuudessa: tekee kevyempää ja tehokkaampaa.

Tutustu ohjelmaan tästä: https://www.aft.fi/toiminnallinen-kehonpainotreeni-1

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.