Chat with us, powered by LiveChat

Selkä – Miten hoidat stressiä ja ehkäiset kehon kivut selästä

Miten selkäsi voi? Oletko koskaan kokenut pieniä jäykkyyksiä tai kolotuksia, tai jopa isompia ongelmia? Et ole yksin. 80 % suomalaisista kokee tämän. Mutta siihen voi vaikuttaa!

Jos kuulut siihen 20 %, jolla selkä on täysin kunnossa, loistavaa! Kannattaa silti jatkaa lukemista, koska saat pari keinoa joilla selän kautta vaikutetaan koko kehoon aivoja myöten.

Jokaisen kannattaa pitää selästään erityistä huolta, koska se vaikuttaa kaikkeen mitä teemme. Miksi tämä on niin erityisen tärkeää ja miten se liittyy tähän ”uuteen kesäkuntoon”?

Videolla kerron näkökulman joka on uusi. Sen lisäksi, että haluamme irti jäykkyyksistä ja ehkäistä kivut, voimme itseasiassa vaikuttaa hermostoomme ja sitä kautta aivoihin ja suolistoon selän kautta.

 

 

Tässä kerron koko idean ja tarkoituksen sekä hyödyt ja tulokset.

Tämän informaation lisäksi, annan kaksi spesifiä liikkuvuusharjoitusta, joilla vaikutetaan kierteisiin fascialinjoihin, jotka joko jäykistävät selän, tai mahdollistavat ja optimoivat sen toiminnan!

Ja tässä osa 2:

 

 

Jos haluat treeniliikkeet ja ohjelman aktiiviseen kehonhuoltoon, saat ilmaiseksi viikon treeniohjelman joka sisältää keinot laittaa keho uudenlaiseen kesäkuntoon: Vireäksi, tasapainoiseksi ja samalla optimoida kuntoilun hyötyjä ja ennaltaehkäistä kipuja. Treeni on osa 12 viikon treeniohjelmaa, mutta haluan tarjota tämän ekan viikon ilmaseksi ja se ei tietenkään sido mihinkään.

Tilaa ohjelma tästä

Jukka Harju

ps. Olethan katsonut jo tämän videon missä on 3min selkäsarja. Sen pystyy tekemään missä tahansa, vaikka farkut jalassa!

 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.